Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Permane

Alonso: Csak a Renault-val térhettem vissza

Csak ezt a forgatókönyvet tudta elképzelni az F1-es visszatérésre a hétvégén Imolában tartózkodó spanyol, aki ugyanakkor arra számít, hogy beletelik majd néhány futamba, mire felveszi a tempót.

részletek

Renault: Most már bárhol jók lehetünk

A Nürburgringen elért eredmény után a francia istálló a soron következő F1-es helyszínek közül immár egyiktől sem tart. Az RS20 most már bármilyen vonalvezetésen jó teljesítményre lehet képes.

részletek

A Renault védelmébe vette a Mercedest

Az F1 csapatai gyakran igyekeznek keresztbe tenni egymásnak, a franciák sportigazgatója azonban a németekkel szimpatizál: nem örül a trendnek, hogy a leleményes megoldásokat hamar betiltják.

részletek

Hülkenberg üzemanyaggondjai

Nico Hülkenberg már a Q1-ből sem jutott tovább a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén. Ez azonban nem a német pilóta hibája volt, jól látható technikai problémával küzdött, így nem volt esélye.

részletek

Trükkösebb vasárnapra számít a Renault

Eddig nagyon jól működik Nico Hülkenbergék autója az F1-es Kínai Nagydíjon, de a futamra változhatnak a körülmények. Carlos Sainz időmérőjét Charles Leclerc nehezítette meg.

részletek

A Renault új versenyzőt fedezett fel Spában

A francia F1-es istálló Nico Hülkenberg révén többé-kevésbé állandóan képviselteti magát az első tízben, Spa-Francorchamps-ban azonban úgy tűnt, mintha a német új csapattársat kapott volna.

részletek

Kubica még többször tesztelhet a jövőben

A lengyel expilóta körül nem csendesedik a felhajtás, amelyre most a Renault is rájátszott azzal, hogy azt mondták, Kubica hamarosan akár ismét F1-es autóba ülhet náluk.

részletek

Kubica terve kész: irány az F1?

Eleinte még csak sejthettük, hogy Robert Kubica Renault-tesztje többről szólt, mint elsőre állították, mára pedig már egészen biztosak lehetünk benne: a lengyel interjújában roppant érdekes dolgokat mondott.

részletek

A Renault elmondta, mit terveznek Kubicával

A gárda egykori pilótája nagyon meggyőzte a helyszínen tartózkodókat - több mint hat év telt el azóta, hogy utoljára F1-es autót vezetett, ehhez képest nagyon gyorsan fel tudott pörögni.

részletek

A Renault boldog, hogy vége az idei évnek

A francia F1-es csapat megerőltető szezonon van túl, hiszen mindössze három alkalommal értek célba a pontszerzők között, az alakulat pálya széli műveletekért felelős igazgatója azonban pozitívumot is tapasztalt.

részletek

Ne várjunk Renault-csodát a következő évben

Más csapatokkal ellentétben a Renault nem bízik abban, hogy a szabálymódosításokkal egyből az élmezőnyben köszön vissza. A következő F1-es futamokon viszont intenzív fejlesztésre számíthatunk tőlük.

részletek

Renault: Túlzás Magnussen büntetése

A dán pilótának egy kihagyott mérlegelés miatt kell bokszutcából megkezdenie a Bahreini Nagydíjat, amit csapata igazságtalanul nagy büntetésnek érez – így az időmérőn sincs értelme részt venni.

részletek
Olvastad már?