DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Per

Elvették a logóját a Haas főszponzorának

A Haas F1-es istálló főszponzora, a Rich Energy pert veszített egy kerékpárgyártó céggel szemben, miután az megvádolta a logójának ellopásával. El kell tüntetni az autókról az agancsos emblémát.

részletek

Magnussen rengeteg pénzt veszít

Egy hosszú ideje húzódó perben jogilag elmarasztalták Kevin Magnussent. Az eljárást korábbi menedzsere indította a dán pilóta ellen és a hölgynek adtak igazat. Ez óriási pénzösszeget jelent.

részletek

Ismét beidézték az F1 volt tulajdonosát

Újabb bírósági tárgyalás elé néz az F1 egykori teljhatalmú ura, aki évekkel ezelőtt abban akadályozott meg egy vállalatot, hogy az részvényeket vásároljon a Formula-1-ből. A vád vesztegetés.

részletek

Schumacher: Kártérítés a bulvárfotókért

Engedély nélkül közölt fényképek miatt indított kártérítési pert a Schumacher-család egy német lapkiadó ellen, melynek a bírósági döntés értelmében közel 20 millió forintot kell fizetnie ezért.

részletek

Schumacherék pert nyerhetnek egy magazin ellen

Egy német lap számolt be arról korábban, hogy a síbalesetet szenvedő hétszeres F1-es világbajnok „már tud járni”, ez azonban nem volt igaz – akár 100 ezer euróba is fájhat a lapnak ez a hazugság.

részletek

Újabb pilóta perelte be a Saubert

Azok után, hogy tavaly márciusban Giedo van der Garde miatt kellett a bíróságot járnia a Saubernek, egyik korábbi pilótájuk miatt újabb jogi hercehurcák elé néznek Hinwilben.

részletek

Kihantolták az ötszörös világbajnokot

Nem pénzre, csupán a Fangio vezetéknévre vágyik – ezt állítja azon két, hetvenes éveiben járó férfi egyike, akiknek keresete miatt tegnap exhumálták az ötszörös bajnok F1-legenda testét.

részletek

Találgattak Schumacherről, beperelték őket

Kinyitja a szemét? Már beszél? Személyre szabott terápiát kap? Ilyen dolgokat írtak Michael Schumacherről azok a német lapok, amelyeknek előbb Corinna haragjával, majd a bírósággal gyűlt meg a bajuk.

részletek

Webber kitálalt: az igazság a Multi 21-ről

Önéletrajzi könyvében Mark Webber elárulta, hogy az „arrogáns” Vettel ügyvédeit is bevonta a Multi 21-botrányba, melynek közvetlen szerepe volt azon döntésében, hogy elhagyja az F1-et 2013 végén.

részletek

A Sauber-főnök a börtöntől félt vdG miatt

Monisha Kaltenborn beismerte, hogy attól tartott, hogy börtönbe kerülhet a van der Garde-sztori miatt, aki szerződését lobogtatva követelt ülést magának a 2015-ös F1-es szezon elején.

részletek

Beperelte az IndyCart a megsérült néző

Az IndyCar St. Petersburgben rendezett szezonnyitóján egy törmelék által eltalált néző kártérítést követel a sorozatból, és mindenkit beperelt, aki csak érintett az ügyben.

részletek

Van der Garde kitálalt a Sauberről

A svájciakkal sokáig pereskedő holland elmesélte, mi történt, amikor belépett a melbourne-i F1-es paddockba, hogy fordultak el tőle korábbi szerelői, akik szó szerint a megélhetésüket köszönhették neki.

részletek