Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

PatSymonds

Egy karóra, amitől Schumacher tényleg gyorsabb lett ’93-ban

Gondolná, hogy Michael Schumachert 1993-ban egy Casio karóra segítette abban, hogy minél gyorsabb legyen a Benetton-Forddal? Az akkoriban még az első vb-titulusára csak áhítozó későbbi hétszeres világbajnok és a japán időmérő szerkezet furcsa kapcsolata a Monacói Nagydíj hétvégéjén került felszínre, de a sztori igazságtartalmát a formula.hu-nak Pat Symonds, a csapat akkori technikai vezetője is megerősítette.

részletek

Mi egy technikai igazgató feladata az F1-ben?

Egyelőre nem tudni hogy más csapatnál vállal-e állást, vagy visszavonul az F1-től a Williams eddigi technikai igazgatója, Pat Symonds, aki elmesélte, hogy milyen feladatai voltak az alakulatnál.

részletek

Így akadályozzák meg, hogy jövőre egy csapat elhúzzon

A 2017-es szezonra teljesen átírják az aerodinamikai szabályokat, ezért fennáll a veszélye, hogy valamely csapat beletalál új autójába, és dominálni fog a többiekkel szemben. Ezt akadályozhatja meg egy másik szabály.

részletek

A csapatok nem akarnak újra tankolást

Egy vélemény szerint az F1 imázsának ártana az újbóli bevezetés: a sport környezetbarát képet sugall magáról a hibrid motorokkal, a tankolás viszont ellentétes hatást vált ki.

részletek

Pat Symonds: Megfizettem a hibámért

A bajnoki dicsőségtől a motorsport purgatóriumáig Pat Symonds már sokat megtapasztalt az F1-ben töltött négy évtizede alatt. Most pedig minderről részletesen kitárulkozik Maurice Hamiltonnak.

részletek
Olvastad már?