Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

OxxoMotorsport

Keszthelyi Vivien már a Pannónia Ringen készül

A magyar autósport egyik legnagyobb tehetségének tartott, mindössze 15 éves Keszthelyi Vivien szerda óta már a Pannónia Ringen készül az FIA Közép-európai Zóna Kupa keretein belül sorra kerülő gyorsasági magyar bajnoki futamokra, amelyeket a mostani hétvégén rendeznek meg a Sárvár mellett elhelyezkedő pályán.

részletek

Keszthelyi Vivien Le Mans-ban

Az Audi Sport versenyzőakadémiájának magyar tagja egyelőre még nem pilótaként vesz részt az eseményen, hanem az Audi Sport meghívott vendégeként, mint az akadémia képviselője.

részletek

Keszthelyi Vivien Neuburgban tesztelt

A magyar autósport egyik legnagyobb tehetségének tartott, 15 éves Keszthelyi Vivien két napot töltött az Audi Sport neuburgi központjában, ahol a fiatal pilóta eredményes teszten vett részt az Audi TT Cup versenyautójával, amellyel a jövő hét végén, a Pannóniaringen áll rajthoz az FIA Central European Zone Trophy következő versenyhétvégéjén.

részletek

Keszthelyi Vivien volt a pécsi Audi szalon sztárvendége

A magyar autósport egyik legnagyobb tehetségének tartott, 15 éves Keszthelyi Vivien volt szerda este a belül felújított, ebből az alkalomból Audi Sport arculattal ellátott pécsi Audi autószalon bemutatójának sztárvendége.

részletek

Már az FIA is felfigyelt Keszthelyi Vivienre

A magyar autósport egyik legnagyobb tehetségének tartott, 15 éves Keszthelyi Vivienről közölt egy oldalas írást a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) legfrissebb, májusban megjelent száma.

részletek

Audi TT Cup Racer Magyarországon egyedülálló módon

Keszthelyi Vivien idén az Audi Sport racing academy támogatásával és egy Audi TT Cup Racerrel versenyez a túraautó bajnokságban. Az autó a múlt hétvégén mutatkozott be a Hungaroringen, az OXXO Motorsport által pedig a technikai részletekbe is betekinthetünk.

részletek

Egyre közelebb a DTM-hez Keszthelyi Vivien

Május 1-én vasárnap immár negyedik alkalommal rendezték meg Budapest belvárosában a Nagy Futam elnevezésű motorsport showműsort. Az eseményen megmutatta Audi TT Cup Racer versenyautóját Keszthelyi Vivien is, aki idén az Audi Sport racing academy támogatásával indul.

részletek

Keszthelyi Vivien állva hagyta a mezőnyt a Hungaroringen

Április 28-30-án a Hungaroringen rendezik a 2016. évi Közép-Európai Zóna Túraautó Bajnokságot, melynek országos bajnokságában indul Keszthelyi Vivien. A fiatal pilóta idén az Audi Sport racing academy támogatásával és egy Audi TT Cup Racer versenyautóval vesz részt a sorozatban.

részletek

Keszthelyi Vivien először mutatta meg versenyautóját

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre a BUSEXPO, Magyarország buszos szakkiállítása. Az eseményre kilátogatók Keszthelyi Viviennel, a világ legfiatalabb női zárt karosszériájú gyorsasági autóversenyzőjével is találkozhattak.

részletek

Keszthelyi Vivien nemzetközi versenyakadémiával indul

Keszthelyi Vivien nem csak a világ legfiatalabb női zárt karosszériájú gyorsasági autóversenyzője, hanem már nemzetközi tehetségeket felkaroló versenyakadémiának is a tagja.

részletek

Gyári akadémiára került Keszthelyi Vivien!

Az OXXO és Keszthelyi Vivien egy rejtélyes, „történelmi jelentőségű” bejelentésre készül – az egyik vezető autógyártó honlapján árulkodó jeleket találtunk arról, hol folytatja a 15 éves pilótalány.

részletek

Nagy bejelentés előtt Keszthelyi Vivien és az OXXO

Keszthelyi Vivien és az OXXO Motorsport csapatának Facebook- és weboldalain elindult a visszaszámlálás, áprilisban a magyar autósport nagy bejelentésével jelentkeznek!

részletek
Olvastad már?