DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Keszthelyi Vivien először mutatta meg versenyautóját

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre a BUSEXPO, Magyarország buszos szakkiállítása. Az eseményre kilátogatók Keszthelyi Viviennel, a világ legfiatalabb női zárt karosszériájú gyorsasági autóversenyzőjével is találkozhattak.

Óriási érdeklődés kísérte a rendezvényt, amelynek Európa legnagyobb és legmodernebb vezetéstechnikai centruma, a zsámbéki drivingcamp Hungary adott otthont. Kiállítói oldalról is rekordot jelentő több mint 50 vállalat képviseltette magát.

Kesztehlyi Vivien Audi Sport racing academy



Keszthelyi Vivien támogatója, az MAN standján mutatta meg Audi TT Cup versenyautóját, melyet a nagyközönség most láthatott először élőben. A kiállítás mellett egy Audi RS6 típusú sport autóval vezette körbe a vállalkozó szellemű érdeklődőket. Az egyik legnagyobb tehetségként számon tartott versenyző idén a magyar autósport történetében egyedülálló módon szerződést kapott az Auditól és bekerült a gyár utánpótlás programjába, az Audi Sport racing academy elnevezésű képzésébe.

Kesztehlyi Vivien Audi

Keszthelyi Vivien és az OXXO Motorsport számára jövő héten kezdődik a versenyszezon. Április 28-30 között rendezik a Hungaroringen a Közép-európai Túraautó sorozat első futamát, melynek országos bajnokságában indul a már említett Audi TT Cup volánja mögött. Azok a szurkolók, akik most lemaradtak róla, itt találkozhatnak vele legközelebb testközelből.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: