Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

Olimpia

Téli olimpikon lehet Vogel Adriennből

Izgalmas kiruccanással törte meg az autósport hosszú téli szünetét Vogel Adrienn. A Kia Platinum Kupa versenyzője február elején Lettországban járt, ahol részt vett a Magyar Szánkó és Bob Szövetség edzőtáborán, ahol ki is próbálta a bobot. Annak ellenére sem ment el a kedve a téli sporttól, hogy hatalmasat bukott.

részletek

Mit várhat a Toro Rosso Szocsiban?

Lassan egyéves rutinnal rendelkezik a faenzai istálló mindkét pilótája, de Szocsiban még nem ültek F1-es autóban. A Honda szempontjából is jól jönne egy remek eredmény hazai futama előtt.

részletek

Massa terve: 2024-ben legyen olimpiai sport a gokart!

Bár a fénykorában bajnoki címért harcoló Felipe Massa már visszavonult a Formula-1-ből, elképzelhető, hogy a sport világára még csak ezt követően gyakorolja majd a legnagyobb hatást.

részletek

Magyar olimpikonok szolgálatában a Toyota

Az olimpiai és paralimpiai játékok világszintű mobilitási partnereként és a Magyar Olimpiai Bizottság platina fokozatú támogatójaként a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Toyota az olyan, olimpia szellemisége előtt tisztelgő globális megmozdulások mellett, mint az inspiráló ’Vágj bele a lehetetlenbe’ elnevezésű kampány, a magyar olimpikonok közvetlen támogatásából is kiveszi a részét: az autógyártó és a MOB bejelentette, hogy a Toyota 15 hazai sportoló tokiói olimpiára való felkészülését segíti egy-egy hibrid elektromos Toyota C-HR rendelkezésre bocsátásával.

részletek

Hamilton: Billy Monger, mint Alex Zanardi

Lewis Hamilton sok fiatal versenyző számára igazi idol, egyre többször mutatkozik meg emberi oldala. Ugyanakkor ő is inspirációt merít másoktól, például a megrendíthetetlen Billy Mongertől.

részletek

25 éves az olimpiai SEAT-flotta

1992. július 25-én sokmillió ember figyelme irányult Barcelonára, a 25 évvel ezelőtt megnyitott XXV. Olimpiai Játékok alkalmával.

részletek

Retro – Ön mindenhez ért? Mindenhez is!

Minden volt, csak énekes halott nem, ahogy mondani szokás, s éppúgy helye van a legrövidebb karrierű, mint a legkurtább nevű F1-esek között – de járt olimpián, volt bányász és Emmy-díjas is.

részletek

Rio16 – 16. Viszlát, Tokióban!

Kedves, vicces és szívszorító pillanatok, egy óriási botrány, egy nagy győztes és egy fergeteges hangulatú záróünnepség – az olimpia épp olyan hangulatban búcsúzott Riótól, amilyenben a játékok teltek.

részletek

Az F1-es sztárok is követték az olimpiát

Véget értek a riói nyári játékok, melyek a fél világ figyelmét lekötötték – a Formula-1 nagy nevei sem kivételek ez alól, mint közösségi oldalaik tanúsítják. Megmutatjuk, mely sportágakat kísérték leginkább figyelemmel, kiknek örültek igazán.

részletek

Rio16 – 15. Ötből négy az nyolc

Ismét nyolc aranyéremmel zárt a magyar csapat, Neymar beteljesítette az álmot, fantasztikus és szívszorító pillanatok a futópályán, és néhány kínzó kérdés – az olimpia utolsó előtti napja.

részletek

Rio16 – 14. Búcsúzott a legnagyobb

Megverte versenyzőjét egy orosz sportvezető, bajnok lett egy 58 éves brit, egy magyar lány lett a németek hőse, legyőzték az etióp csodafutót és arannyal köszönt el az olimpiától „A legnagyobb”.

részletek

Dobj el mindent, ez az olimpia legvagányabb autója!

Ahogyan Londonban egy „mini Mini”, Rióban egy távirányítós pickup segítette a versenybírókat a diszkoszok szállításában a Joao Havelange Olimpiai Stadionban.

részletek
Olvastad már?