DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Nissan

Kiöli a sportértéket a Formula-E időmérője?

A Formula-E hetedik szezonjának nyitánya után fellángoltak az ellenérzések az időmérő sokak szerint igazságtalan, a listavezetőket hátrányba helyező lebonyolítása miatt – már nem először.

részletek

350 milliós GT-R készül a Nissan gyárában

A típus ötvenedik születésnapjára a japán gyár megvalósította a "határok nélküli" koncepcióját, ebből lesz egy ötvendarabos széria.

részletek

Menetpróba - Nissan Juke Tekna DIC-T 117 DCT

A japánok előbb szupermegosztó, majd szupernépszerű kompakt szabadidő-autójának megérkezett a második generációja. Az Juke-on érdekes, apró módosítások szolgálják a célt, az újabb tömegek meghódítását.

részletek

Itt a vadonatúj Nissan Juke

Az újjászületett Nissan JUKE erőteljesebb személyiségével, nagyobb teljesítményével és újszerű technológiáival új alapokra helyezi a kompakt crossover kategóriát.

részletek

Menetpróba - Nissan Leaf Tekna 40 kWh

A világon a legnagyobb számban elkelt villanyautót tettük próbára, amely a nagyobb hatótávolságú akkumulátorával és az új külsejével hódít.

részletek

Menetpróba - Nissan Navarra N-Guard

A méret a lényeg kifejezésnek új értelmet ad az 5,3 méter hosszú kisteherautó, amivel szinte mindenki előzékeny és udvarias. Pedig a pick-up egyébként álruhás szabadidő-jármű, aminek az áfája visszaigényelhető.

részletek

Menetpróba - Nissan Qashqai DIG-T 160 DCT

Két éve frissült hazánk egyik legkeresettebb és a világ kedvenc szabadidő-autója. A pályafutása vége felé járó SUV az új motorjával is hódít.

részletek

Egy méterrel lett magasabb Magyarország egy különleges kísérlet miatt

Néhány héten át a megszokottnál egy méterrel magasabbra, 1015 méterre nyúlik a tengerszint fölé Magyarország legmagasabb pontja, a Kékes. Egy vállalkozó kedvű csapat egy különleges építmény segítségével toldotta meg a hegy magasságát, amelyhez több tonnányi követ használtak fel. Ez a magassági érték egyébként nem újkeletű, hiszen volt idő, amikor a ma ismert 1014 helyett 1015 méteres volt a csúcs.

részletek

Óvadék ellenében szabadult a Renault-elnök

Kilencmillió dollárnyi óvadék ellenében szabadlábra helyezték a Renault volt elnökét. Carlos Ghosnt novemberben tartóztatták le súlyos pénzügyi visszaélések miatt Japánban, most távozhatott.

részletek

A Nissan bemutatta az IMQ tanulmányautót

A Nissan lerántotta a leplet a vadonatúj IMQ tanulmányautóról, egy korszerű technológiájú és formatervezésű koncepcióautóról, amely kijelöli a crossoverek következő nemzedékének irányát.

részletek

A Nissan leleplezte a láthatatlant láthatóvá tévő technológiáját a CES-en

A Nissan leleplezte jövőbemutató tanulmányát egy olyan járművel kapcsolatosan, amely segít a vezetőknek, hogy azt is láthassák, ami szabad szemmel nem látható. A valóság és a virtuális világ egyesítésével így létrejöhet a tökéletes összekapcsoltautó-élmény.

részletek

Két új motor és N-Sport változat a Micrához

Eljött az ideje a még izgalmasabb Micrának. A Nissan két új benzinmotort vezetett be a népszerű csapotthátú autójához, illetve bemutatta a Micra N-Sport nevű különleges változatot is.

részletek