Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

Nissan

Menetpróba - Nissan Juke Tekna DIC-T 117 DCT

A japánok előbb szupermegosztó, majd szupernépszerű kompakt szabadidő-autójának megérkezett a második generációja. Az Juke-on érdekes, apró módosítások szolgálják a célt, az újabb tömegek meghódítását.

részletek

Itt a vadonatúj Nissan Juke

Az újjászületett Nissan JUKE erőteljesebb személyiségével, nagyobb teljesítményével és újszerű technológiáival új alapokra helyezi a kompakt crossover kategóriát.

részletek

Menetpróba - Nissan Leaf Tekna 40 kWh

A világon a legnagyobb számban elkelt villanyautót tettük próbára, amely a nagyobb hatótávolságú akkumulátorával és az új külsejével hódít.

részletek

Menetpróba - Nissan Navarra N-Guard

A méret a lényeg kifejezésnek új értelmet ad az 5,3 méter hosszú kisteherautó, amivel szinte mindenki előzékeny és udvarias. Pedig a pick-up egyébként álruhás szabadidő-jármű, aminek az áfája visszaigényelhető.

részletek

Menetpróba - Nissan Qashqai DIG-T 160 DCT

Két éve frissült hazánk egyik legkeresettebb és a világ kedvenc szabadidő-autója. A pályafutása vége felé járó SUV az új motorjával is hódít.

részletek

Egy méterrel lett magasabb Magyarország egy különleges kísérlet miatt

Néhány héten át a megszokottnál egy méterrel magasabbra, 1015 méterre nyúlik a tengerszint fölé Magyarország legmagasabb pontja, a Kékes. Egy vállalkozó kedvű csapat egy különleges építmény segítségével toldotta meg a hegy magasságát, amelyhez több tonnányi követ használtak fel. Ez a magassági érték egyébként nem újkeletű, hiszen volt idő, amikor a ma ismert 1014 helyett 1015 méteres volt a csúcs.

részletek

Óvadék ellenében szabadult a Renault-elnök

Kilencmillió dollárnyi óvadék ellenében szabadlábra helyezték a Renault volt elnökét. Carlos Ghosnt novemberben tartóztatták le súlyos pénzügyi visszaélések miatt Japánban, most távozhatott.

részletek

A Nissan bemutatta az IMQ tanulmányautót

A Nissan lerántotta a leplet a vadonatúj IMQ tanulmányautóról, egy korszerű technológiájú és formatervezésű koncepcióautóról, amely kijelöli a crossoverek következő nemzedékének irányát.

részletek

A Nissan leleplezte a láthatatlant láthatóvá tévő technológiáját a CES-en

A Nissan leleplezte jövőbemutató tanulmányát egy olyan járművel kapcsolatosan, amely segít a vezetőknek, hogy azt is láthassák, ami szabad szemmel nem látható. A valóság és a virtuális világ egyesítésével így létrejöhet a tökéletes összekapcsoltautó-élmény.

részletek

Két új motor és N-Sport változat a Micrához

Eljött az ideje a még izgalmasabb Micrának. A Nissan két új benzinmotort vezetett be a népszerű csapotthátú autójához, illetve bemutatta a Micra N-Sport nevű különleges változatot is.

részletek

A Nissan bejelenti az új LEAF 3.ZERO modelleket

A Nissan megerősítette, hogy a rendkívül sikeres LEAF elektromos autó tovább fejlődik és érkezik a LEAF 3.ZERO két változata. Ez az új ajánlat még több vásárló számára teheti vonzóvá az elektromos járműveket. Mindkét modell 2019. január 9-től rendelhető.

részletek

Három japán márkánál vezet, egyik se reklamál

Az autógyártók rendszerint nem szívlelik, ha versenyzőjük más bajnokságban egy másik márka autóját vezeti, és különösen nem, ha egy nemzeti rivális cégóriásról van szó. Ám Sebastien Buemi kivételes eset.

részletek
Olvastad már?