DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

NewYork

Jaguar-ugrás: Bird nyert és az élre állt

A második New York-i futam újra mindent a feje tetejére állított a Formula-E-ben: Bird nyert Cassidy és Da Costa előtt, a Jaguar britje ráadásul a 13. helyről az elsőre ugrott fel a vb-tabellán.

részletek

FE: A lepattanóra játszó Güntheré az első győzelem New Yorkban

A negyedik helyről rajtoló Maximilian Günther szezonja első sikerét szerezte a dupla szombati felvonásán, a táv kétharmadában vezető Nick Cassidy azonban végül csak negyedik lett, miután Jean-Eric Vergne előzési kísérlete felbolygatta a sorrendet.

részletek

Törlésekkel és új helyszínnel teljes az FE-naptár

A hétvégén már a harmadik duplára készülődik az elektromos világbajnokság mezőnye, de a járványhelyzet miatt még csak most lett végleges a szezon menetrendje, ami összesen 15 futamot tartalmaz.

részletek

Hamilton 40 milliós lakással kezdte az új évet

Egészen pontosan egy 40,7 millió dollárba kerülő penthouse lakással, mely átszámítva 11,396 milliárd forintjába fájt a Mercedes ötszörös F1-es világbajnokának.

részletek

Kettős Audi-győzelem és Vergne-bajnoki cím New Yorkban

A tavalyi bajnok Lucas di Grassi nyerte a Formula-E New York-i duplafordulójának első versenyét, de sem ő, sem más nem tudta megakadályozni, hogy új királya legyen a sorozatnak. Őt Jean-Éric Vergne-nek hívják.

részletek

Elkelt Schumacher bajnoki Ferrarija

Új gazdára lelt Michael Schumacher 2001-es, futamgyőzelmeket és világbajnoki címet szerzett Ferrarija. Az árverésen a vörös gép jelentősen drágábban cserélt gazdát, mint várták.

részletek

A versenyigazgató mentette meg Bird győzelmét

Továbbra is Sam Bird az egyetlen ember, aki valaha is autóversenyt tudott nyerni New York utcáin, miután a brit vasárnap megismételte szombati sikerét - ezúttal viszont némileg vitatható külső segítségre is szüksége volt ehhez.

részletek

Bird hatalmas formában: győzelem után pole New Yorkban

Továbbra is a DS Virginről szól a New York ePrix hétvégéje, hiszen a szombaton győzelmet szerző Sam Bird a vasárnapi futamra bezsákolta az első rajthelyet is. Lucas di Grassinak ismét nehéz dolga lesz, ha sok pontot akar hozni Sebastien Buemin.

részletek

Whoa: közlekedés New Yorkban régen és ma

A Nagy Alma nyolcvan évvel ezelőtt is a világ egyik legnagyobb és legfontosabb városa volt - de az akkori zsúfoltság mégsem hasonlítható össze a manapság tapasztalhatóval...

részletek

Tömegbe rohant egy autó a Times Square-en (18+)

A 26 éves sofőr, aki elmondása szerint hangokat hallott, felhajtott a járókelőkkel teli járdára, és azon száguldott végig, amíg egy lámpaoszlop meg nem állította. Egy ember meghalt, 22-en megsérültek. Megrázó videófelvétel a tragédiáról, csak felnőtteknek.

részletek

Hamiltont lázba hozná egy futam New Yorkban

A brit F1-es pilóta gyakran tölti idejét az Egyesült Államok legnagyobb városában, és úgy véli, nagyszerű ötlet lenne elvinni oda a száguldó cirkuszt.

részletek

Éjszakai F1-es futamot rendezhetnek New Yorkban

Folyamatosan derülnek ki újabb és újabb részletek a Liberty Media nagyra törő terveiről: az F1 új többségi tulajdonosa állítólag nem csak el akarja vinni a sportágat a Nagy Almába, hanem rögtön éjszakai futamot szeretnének rendezni.

részletek