Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

Nevezés

Íme, a MotoGP előzetes 2020-as nevezési listája

A MotoGP szervezői a valenciai teszt első napján kiadták a jövő évi rajtlistákat: hivatalosan már csak az Alex Marquez által üresen hagyott Moto2-es ülés kiadó.

részletek

Csendben hivatalos nevet váltott a Ferrari

Módosított nevezési listát adott ki az FIA, melyen két változás figyelhető meg. Az egyik a Ferrarit övezi: a csapatnévből eltűnt a vitát generáló „Mission Winnow” rész.

részletek

Kiadták a végső F1-es nevezési listát

Az FIA közzétette a 2019-es szezon végleges nevezési listáját. Érdekességek a Racing Point, Red Bull és Alfa Romeo körül keresendők: a Sauber név karosszériaként sem él tovább.

részletek

Kiadták a 2019-es F1-es nevezési listát

A csapatok és pilóták jövő évi jegyzékében már a Force India új neve szerepel, emellett az érkező pilóták által választott állandó rajtszámok is feltűnnek benne.

részletek

F1-es csapatok nevezési díjai

Irtózatos pénzösszeget emészt fel, ha egy istálló a Formula-1-ben akar maradni. A jó szereplés rengeteg kiadással jár, erre még jön a komoly nevezési költség. De melyik csapatnak mennyi?

részletek

Senki nem elég jó, hogy új F1-es csapatot indítson

Az FIA közölte, hogy az idén tavasszal kihirdetett F1-es pályázatukra jelentkezők közül senkit nem találtak érdemesnek arra, hogy megadják neki a királykategóriában való indulás jogát.

részletek

10 csapat és 2 csillag az új nevezési listán

Jó, legyünk őszinték: már sokadszorra tette most közzé az FIA az F1-es nevezési lista frissített változatát, már sokadszor van azon rajta a Manor, és most, sokadik alkalommal is csillag van a nevük mellett.

részletek

Sajtó: A Lotus késve fizetett nevezési díjat

Újabb elmélet látott napvilágot arról, miért volt kérdőjeles a Lotus neve a legutóbbi 2015-ös nevezési listán. Állítólag nem tudták időben kifizetni az F1-es induláshoz szükséges összeget.

részletek

Már a Lotus helye is bizonytalan a nevezési listán

Az FIA kiadta a 2015-ös F1-es nevezési lista frissített változatát, amely viszont ahelyett, hogy tisztább képet adna a jövő évi felállásról, csak újabb bizonytalanságokat tartalmaz.

részletek

Kialakult a 2015-ös rajtrács - Kié a legjobb pilótapáros?

A McLaren döntésével minden pilótaülés elkelt a következő F1-es szezonra, amely során két világbajnok pilótapárost, három újoncot, és bizonyára csak 18 autót láthatunk majd.

részletek

Tizenegy kétautós csapat nevezett be 2015-re

Közzétették az F1 hivatalos jövő évi nevezési listáját, melyen 11 istálló szerepel, azaz a két jelenleg csődeljárás alatt álló kiscsapat is rajta van – a Marussia a várakozásoknak megfelelően új néven.

részletek