Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 10. péntek

NagyBritannia

A vesztegzár miatt már ma leállnak a brit csapatok

Az Egyesült Királyság is a legszigorúbb intézkedések mellett döntött és kijárási tilalmat rendelt el a járványhelyzet miatt. A Williams, a McLaren és a Red Bull ezért már szerdán felfüggesztik a munkát.

részletek

Még mindig nem ütik lovaggá Hamiltont

Nem is annyira maga az érintett Lewis Hamilton, hanem inkább a közvélemény őt szerető része várja a hatszoros világbajnok kitüntetését, azonban erre 2020 újév napján sem fog még sor kerülni.

részletek

Rasszizmust érez Hamilton körül a korábbi futballsztár

A közönség a hazai hős győzelmét ünnepelte Silverstone-ban, de voltak, akik helyette a világbajnok brit voltát kérdőjelezték meg. A vitába még a visszavonult labdarúgó, Rio Ferdinand is beszállt.

részletek

Közúti balesetek Nagy-Britanniából

Béna sofőrök, ütközések és majdem-balesetek - a szigetország útjain is zajlott az élet az elmúlt hónapokban.

részletek

Nemzetek és pilóták futamgyőzelmei

Számos alkalommal felvetődik a kérdés, melyik pilóta és melyik ország hányszor nyert a Formula-1-ben. A húsz évig sikert sikerre halmozó Brazília, Senna vezetésével is csak harmadik már.

részletek

Hamiltont hidegen hagyják az utálkozók

2017 világbajnokát nem hatják meg a negatív vélemények, hiszen saját bevallása szerint nincs szüksége külső megerősítésekre. Ami viszont folyamatosan hajtja, hogy a jelenleginél is jobb versenyzővé váljon.

részletek

Pénzmosásra használta főnöke a Force Indiát

Újra letartóztatták, majd óvadék ellenében mindjárt ki is engedték Vijay Mallyát. 1,4 milliárd dollárt kérnek számon rajta Indiában, melynek egy hányada az F1-es csapatnál kötött ki.

részletek

Hamilton ellenére sem nézik a britek az F1-et

12 éve nem látott mélypontra zuhant vissza a sportág nézettsége Nagy-Britanniában – a világszerte történt visszaesés fele a motorsport bölcsőjéből ered.

részletek

Briatore a Ferrarinak és Hamiltonnak is tanácsot adott

A korábbi csapatfőnök mind az istállónak, mind a világbajnoknak javaslatot tett, hogyan térhetnek vissza a siker útjára: a Ferrari költözzön Angliába, Hamilton pedig foglalkozzon kevesebbet a zenével.

részletek

Megingott a britek hite Hamiltonban?

Nico Rosberg sorban harmadik győzelmét aratta, Nagy-Britanniában pedig mind az ex-F1-es szakértők, mind a sajtó egyre komolyabban számolnak a némettel, miközben kedvencüket hullámvölgyben érzik.

részletek

„Hamilton a Belga Nagydíj valódi győztese”

Megállíthatatlan, a nap embere, az erkölcsi nyertes, aki a negyedik bajnoki cím kapujába ért: hazájában áradoznak Hamiltonról, aki idén először jobban áll a motorokkal F1-es csapattársánál.

részletek

Milyen hatással lesz a brit kilépés az F1-re?

A Brexit-népszavazáson úgy döntöttek Nagy-Britannia lakói, hogy kilépnek az Európai Unióból. Arról az országról beszélünk, ahol a Formula-1 11 csapatából 8 bázisa található.

részletek
Olvastad már?