DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

NémetSajtó

Sajtó: Nem lesz hat sprint, csupán maximum három

A hírek szerint a három nagycsapat kigáncsolja a 2022-re tervezett hat sprinthétvégét. A Mercedes, Red Bull és Ferrari triója a költséglimit emelését kéri – holott a sprintkvalifikációk tavaly sem jártak jelentős többletkiadással.

részletek

Aston Martin: Nem környékeztük meg Alonsót

A német sajtó szerint Lawrence Stroll váratlanul a kétszeres világbajnokra akarta lecserélni Sebastian Vettelt. A csapat elismerte, hogy Stroll találkozott Fabio Briatorével, de szó sem volt köztük Alonsóról.

részletek

Todt: Schumacher túlélte, de a következményekkel küzd

Az FIA elnöke volt az, aki újra elárult valamit Michael Schumacher állapotáról. „Michael túlélte – ám következményekkel” – fogalmazott Jean Todt. Elmondta azt is: a feleségnek, Corinnának hirtelen kellett átvennie a családfő szerepét.

részletek

Sajtó: Hová lett a Honda motorelőnye?

Szezon közben tiltott a teljesítményalapú motorfejlesztés, mégis egyszer a Red Bull, egyszer a Mercedes gyorsabb az egyenesekben. Egy Hondára vonatkozó technikai direktíva állhat a háttérben a rivális szerint.

részletek

Vettelt már a német médiában is osztják

A négyszeres világbajnok az elmúlt években hozzászokhatott az olasz sajtó éles kritikáihoz a Ferrarinál. Most azonban hazájában is megkapja a magáét, már Mazepinhez hasonlítják.

részletek

Sajtó: Wolff lemond, tulajdonost vált a Mercedes

Nagy változások vannak készülőben az F1 bajnokcsapatánál. A Németországból származó sajtóhírek szerint Toto Wolff és Lawrence Stroll többségi tulajdonossá válnak az istállóban.

részletek