Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Mosley

F1-Archív: Kevesebb néző lehet Hamilton miatt

Az FIA elnöke Lewis Hamilton dominanciája miatt aggódik, Brawnt Schumacherre emlékezteti Verstappen, Raikkönen pedig a Williamsnél köthet ki. Ezek voltak október 31-e hírei.

részletek

F1-Archív: Ecclestone Hitler miatt pácban

Felhördülést váltott ki az F1-vezér interjúja, Raikkönen még hisz a vb-címben, nem lesz versenyzői bojkott, Mercedesre vált a Lotus, Zandvoort újra nagydíjat rendezhet: ilyen híreket olvashattunk július 5-én 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Halálos balesettől tart Schumacher

Újragondolhatják a versenyhétvégék menetrendjét, F1-es futamot rendezne Bulgária, bepereli Mosley a szexbotrányát kirobbantó újságot, mégsem vonul vissza Damon Hill – ezek voltak a nap Formula-1-es hírei július 2-án.

részletek

„Mosley ki akarta dobni a McLarent az F1-ből”

Az FIA egykori elnöke vaskézzel irányította a Formula-1-et is: Bernie Ecclestone felidézte, szövetségese milyen szigorral akart fellépni a 2007-es kémbotrány során – és hogyan beszélte őt le.

részletek

Elhunyt Max Mosley, az FIA egykori elnöke

Elhunyt Max Mosley, aki 1993 és 2009 között volt a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke. Nevéhez köthető az első Concorde-egyezmény és a biztonság feljavítása. 81 évesen távozott az élők sorából.

részletek

F1-Archív: Csak Schumacher kritizálja a Pirellit

A német szerint a gumik olyanok, mintha tojásokon kellene vezetni, a Ferrari harmadikként is a legmagasabb pénzdíjat kapja, Massának Alonsótól kell pontokat rabolnia, De La Rosa pedig megérezte, hogy Raikkönené lehet a 2007-es szezon: ezek voltak az elmúlt 20 év hírei május 8-ról.

részletek

F1-Archív: A Torpedó újra célba talál

Kvjat támadásokra számít az Orosz Nagydíj után, Danica Patrick érdeklődik a Formula-1 iránt, 2,4 literes V8-asok a szabálytervben, újra halasztják a moszkvai versenyt. Ilyen F1-es vonatkozású hírekről olvashattunk május 1-jén.

részletek

F1-Archív: Schumacher a Nordschleifén vezet

A Toyotáé az első rajtsor, nagy bajban a BAR-Honda, a Ferrari Alboretót gyászolja, Izrael nem fogadja Max Mosley-t, a 63 éves Andretti pedig visszalépett az Indy 500-tól. Ezek voltak április 25. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Button szerint 2012 lesz az ő éve

Baumgartner szerződésaláírásra készül, Briatore és Button a vb-címet tűzi ki célul, Mosley szerint Dennis nem mond igazat, Hamilton nem hoz önző döntéseket: ezek voltak december 22. F1-es hírei 2000 óta.

részletek

Az FIA korábbi elnöke is lefújná a szezont

Akárcsak Bernie Ecclestone, a Nemzetközi Automobil Szövetséget korábban bő másfél évtizedig irányító Max Mosley is azt javasolja a jelenlegi vezetőknek, hogy engedjék el a 2020-as F1-es idényt.

részletek

Az FIA exelnöke szerint erre nincs bocsánat

Max Mosley azt mondja, hogy azt megbocsátják az ember, ha valaki rossz döntést hoz, de azt nem, hogy egyáltalán nem hoz döntést és határozatlan. Kitért az indianapolisi esetre is.

részletek

Mosley kivágott volna néhány részt a róla készült filmből

Dokumentumfilm készült a korábbi FIA elnök életéből, amely a főszereplő bevallása szerint minden kényes részletre kitér a March alapításától egészen a 2008-ban kirobbant botrányáig.

részletek
Olvastad már?