Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 17. vasárnap

Morbidelli

MotoGP Top 10: A 2020-as szezon legjobb versenyzői

Őrülten fordulatos küzdelmet hozott a MotoGP 2020-as idénye, amelyben szinte kivétel nélkül mindenki hullámzó teljesítményt nyújtott – ennek ellenére értékeltük és sorba állítottuk a legjobbakat.

részletek

Vinales: Ez volt karrierem legrosszabb szezonja

Fő vb-esélyeseknek tűntek az idény elején, a végére azonban teljesen elsüllyedtek a Yamaha 2020-as gépen ülő fiatal reménységei – igaz, legalább Quartararo látja a pozitívumokat az idei évben.

részletek

Oliveira: Uralnom kellett az érzelmeimet

A pole-ból indulva aratott rajt-cél győzelmet a Tech3 KTM portugálja a MotoGP évadzáróján – dobogós társai szerint viszont nem a pályaismeretből fakadó előnyének volt ez betudható.

részletek

Oliveira leiskolázta a mezőnyt a szezonzárón

A pole-ból induló hazai motoros győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben Portimaóban, mögötte az utolsó körben is csatázó Miller és Morbidelli ért be. A legtöbb Yamaha és a Suzuki teljesen elsüllyedt.

részletek

Hazai öröm: Oliveira pole-ban a Tech3 KTM-mel

Első portugálként szerzett rajtelsőséget Miguel Oliveira a MotoGP évadzáróján, megelőzve Franco Morbidellit és Jack Millert, miközben a világbajnok Joan Mir csupán 20. lett az időmérőn.

részletek

Vinales: Nem volt semmink a vb-címhez

Közel sem tudtak olyan konstans teljesítményt nyújtani, mint Mir: ebben látják vereségük okát a yamahások. Többen visszatérnének a tavalyi motorhoz, de az azon ülő versenyző szerint ez nem jó ötlet.

részletek

Morbidelli nagy csatában nyert, Mir világbajnok a Suzukival

A pole-ból induló petronasos parádés utolsó kör után tartotta maga mögött Millert, míg a Suzuki spanyolja hetedik hellyel biztosította be a „kékek” 2000 utáni első vb-címét.

részletek

Morbidelli a pole-ban, Mir csak a 12.

A Petronas SRT olasz versenyzője szerezte meg a rajtelsőséget a Valenciai Nagydíjon, megelőzve Jack Millert és Takaaki Nakagamit. A vb-éllovas suzukis csak a negyedik sorban – de fő üldözője is.

részletek

Morbidelli nagy előnnyel hangolt az időmérőre

A Petronas SRT olasz motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a harmadik valenciai edzésen, ahol a vb-éllovas Joan Mir a hajrában vívta ki az automatikus Q2-es szereplés jogát – ellentétben fő üldözőivel.

részletek

Ezt hogy úszhatta meg ennyivel a Yamaha?

A gyártótól és a két csapattól ugyan vontak le pontokat, a versenyzőket azonban békén hagyták a szelepügy kapcsán. De mi is történt pontosan a hangvillásoknál, és milyen következményei voltak ennek?

részletek

Miller nyitott az élen a vizes Valenciában

A Pramac Ducati ausztrálja bizonyult a leggyorsabbnak az Európai GP első edzésén, miközben a vb-aspiránsok közül csak Morbidelli szerepelt a közvetlen élbolyban. Mir és Quartararo a sor végén.

részletek

Büntették is, meg nem is a Yamahát

Gyorsan ítéletet hozott a jerezi szezonnyitón használt szelepek ügyében a Felügyelői Panel: a gyártótól és a csapatoktól pontokat vontak le, a versenyzőket viszont békén hagyták.

részletek
Olvastad már?