Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Morbidelli

Vinales nyitott az élen az Apriliával Misanóban

Második hétvégéjét teljesíti új csapatával a spanyol, de az első edzésen máris a leggyorsabb volt a megérkező eső előtt. A Suzukik és a Ducatik mögötte, a visszatérő Dovizioso a mezőny végén.

részletek

Hivatalos: Morbidelli gyári, Dovizioso szatellit Yamahán tér vissza

A San Marinó-i GP előtt a hangvillások bejelentették, hogy a sérülésből visszatérő Franco Morbidelli 2023 végéig a gyári istálló motorosa lesz, míg honfitársa a szatellit alakulatnál tér vissza.

részletek

Dovizioso szatellit Yamahán tér vissza a MotoGP-be

A hangvillások főnöke, Lin Jarvis gyakorlatilag megerősítette, hogy Misanótól kezdve a „szabadságon lévő” olasz ülhet fel Morbidelli motorjára, aki pedig a gyári csapathoz kerül át.

részletek

Holtponton Vinales jövője: ki is hagyhatja 2022-t

Bár a yamahás szakítás kapcsán biztosnak tűnt, hogy az Aprilia lesz a spanyol számára a célállomás, a versenyző állítja: egyelőre senkivel nem állapodott meg a következő idényről.

részletek

Így rajzolhatja át Vinales az átigazolási piacot

Hiába volt érvényes szerződése a Yamahával, idő előtt annak felbontását kérte a spanyol, aki a hírek szerint az Apriliához tart – de vajon mit lépnek erre a hangvillások, és várhatók-e további változások?

részletek

Kettős Yamaha-vezetés az időmérő előtt

Háromból három edzést húzott be Maverick Vinales a Holland TT-n: ezúttal saját társát, Fabio Quartararót és a repsolos Pol Espargarót előzte meg. Rossi a tízben, Marquez viszont Q1-es.

részletek

Morbidelli hangolt a legjobban az időmérőre

A régebbi Yamaha-specifikációt használó petronasos olasz volt a leggyorsabb a Katalán GP harmadik edzésén, megelőzve a vb-éllovas Quartararót és a KTM-es Oliveirát. Rossi a Q2-ben, a Hondák hátul.

részletek

Zarco 21 ezreddel Morbidelli előtt

Két szatellit motoros zárta az élen a Katalán GP első napját a pramacos és a petronasos révén, de jól mentek a gyári Yamahák és Ducatik, valamint az egyik KTM is. Marquez és Rins tízen kívül.

részletek

Rossi: Veszélyesek a flag-to-flag versenyek

Túlságosan rizikósnak találja a változó időjárás miatt motorcserével tarkított futamokat a „Doktor”, aki Le Mans-ban sem fért be a top 10-be. Eközben csapattársa Pol Espargaróval ütközött.

részletek

Marquez a víz ura, két opció a VR46-nál

Vizes pályán rendezték a Francia GP harmadik edzését, amelyen a repsolos volt a leggyorsabb, de a pénteki eredményeket nem tudták megközelíteni. Eközben Rossi jövőre érkező csapatáról is jöttek hírek.

részletek

Quartararo: Nem volt többé erő a karomban

A motorosokat egyre gyakrabban kínzó jelenség miatt bukta jerezi győzelmét a Yamaha franciája. Az első helyet megöröklő Millert elöntötték az érzelmek, Bagnaia nem gondol a vb-vezetésre – így értékeltek a Spanyol GP főszereplői.

részletek

Quartararo elsüllyedt, Miller révén kettős Ducati-siker Jerezben

Hiába vezetett sokáig a pole-ból induló yamahás, féltáv után teljesen eltűnt a tempója, így 2006 óta először győzött a Ducati a Spanyol GP-n. Bagnaia második helyével az összetettben is az élre állt.

részletek