Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Morbidelli

Marquez a víz ura, két opció a VR46-nál

Vizes pályán rendezték a Francia GP harmadik edzését, amelyen a repsolos volt a leggyorsabb, de a pénteki eredményeket nem tudták megközelíteni. Eközben Rossi jövőre érkező csapatáról is jöttek hírek.

részletek

Quartararo: Nem volt többé erő a karomban

A motorosokat egyre gyakrabban kínzó jelenség miatt bukta jerezi győzelmét a Yamaha franciája. Az első helyet megöröklő Millert elöntötték az érzelmek, Bagnaia nem gondol a vb-vezetésre – így értékeltek a Spanyol GP főszereplői.

részletek

Quartararo elsüllyedt, Miller révén kettős Ducati-siker Jerezben

Hiába vezetett sokáig a pole-ból induló yamahás, féltáv után teljesen eltűnt a tempója, így 2006 óta először győzött a Ducati a Spanyol GP-n. Bagnaia második helyével az összetettben is az élre állt.

részletek

Marquez: Az air fence-nek hála itt lehetek

Alig tért vissza tavalyi sérüléséből a repsolos, máris újabb balesettel borzolta a kedélyeket, amely kapcsán többen is kételyüket fejezték ki a jerezi pálya biztonsági színvonalával kapcsolatban.

részletek

Quartararo zsinórban másodszor a pole-ban

Kettős Yamaha-sikerrel ért véget a MotoGP jerezi időmérője: a vb-éllovas francia Franco Morbidellit és a ducatis Jack Millert utasította maga mögé. Joan Mir tizedik, Marc Marquez nem jutott Q2-be.

részletek

Rossi nem tudja, erősebb lesz-e Európában

Pontot sem szerzett a második katari futamon a kilencszeres világbajnok, aki abban sem biztos, hogy a tradicionálisan neki jobban kedvező európai helyszíneken versenyképesebb tud-e lenni.

részletek

Quartararo a szél ura, Binder visszaszólt Rossinak

Közelébe sem tudtak férkőzni a pénteki időknek a szeles-homokos harmadik edzésen a MotoGP-sek: Fabio Quartararo volt a tréning legjobbja, de az összesített listán továbbra is Jack Miller az első.

részletek

Hármas Ducati-vezetés, tízen kívül a címvédő

Akárcsak egy hete, ismét Jack Milleré a legjobb idő az első két edzés után Katarban, megelőzve Francesco Bagnaiát és Johann Zarcót. A vb-éllovas a kilencedik, a vb-címvédő nincs Q2-t érő helyen.

részletek

Espargaro nyitotta az élen a dohai hétvégét

Az apriliás érte el a legjobb köridőt a második katari forduló első edzésén, megelőzve a suzukis Alex Rinst és a vb-éllovas Maverick Vinalest. Franco Morbidelli alatt kétszer is füstölt a Yamaha.

részletek

Rossi: Néhányan nem törődnek a többiekkel

Kritikus hangvételt ütött meg a kilencszeres világbajnok a Brad Binderrel történt múlt heti incidensét követően: az olasz úgy véli, manapság sokan nem tisztelik eléggé az ellenfeleiket a pályán.

részletek

Vinales: Visszatért a Yamaha!

Végre tudott előzni a YZR-M1-essel a katari győztes, márkatársainak küszködése viszont figyelmeztető jel lehet a hangvillásoknál. Mir az ambíciói miatt bukta a dobogót – a főszereplők értékelése.

részletek

Morbidellié a harmadik edzés, de Miller maradt az élen

A Petronas Yamaha SRT versenyzője volt a leggyorsabb a Katari GP harmadik edzésén, de a köridők jócskán elmaradtak a péntek esti eredményektől, így a Q2-be jutók névsora sem változott.

részletek
Olvastad már?