Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Miller

Oliveira nyert a vízen, Quartararo elsüllyedt

A KTM-es portugál idén másodszor győzött esőben, megelőzve Millert és Bagnaiát – utóbbi pedig ezzel két egységre megközelítette a pontot sem szerző yamahást a tabellán! Espargaro 11. helyet mentett.

részletek

Miller nyert, Bagnaia a végén bukott

Az első körökben az élre törve győzött a Japán GP-n a Ducati ausztrálja. A vb-esélyesek közül Quartararo a nyolcadik, Bagnaia a legvégén bukott, Espargaróra már a rajt előtt lecsapott a technika ördöge.

részletek

Miller a leggyorsabb a vb-aspiránsok előtt

A Ducati ausztrál versenyzője zárta az élen a Japán GP extrahosszú pénteki szabadedzését, megelőzve Francesco Bagnaia, Fabio Quartararo és Aleix Espargaro hármasát. Marc Marquez a hatodik helyen.

részletek

Milleré a pole, Quartararo a harmadik sorban

Tarolt a Ducati a trükkös misanói időmérőn: az első hétből hat helyet elhoztak a bolognaiak versenyzői. Francesco Bagnaia a büntetésével együtt is Fabio Quartararo és Aleix Espargaro elől startolhat.

részletek

Zarco vezetésével Ducati-tarolás pénteken

Az első nyolc helyen hét Desmosedici végzett az Osztrák GP első napjának végén: egyedül a yamahás címvédő, Fabio Quartararo fért be közéjük. Aleix Espargaro egyelőre nincs az első tízben.

részletek

Zarco a pole-ban, Espargaro nagy bukás után 6.

A Pramac Ducati franciája zárta az élen a Brit GP időmérőjét, megelőzve Vinalest és Millert. A három fő vb-esélyes a második rajtsorban: Espargaro egy órával a hatalmas repülése után lett hatodik.

részletek

Ducati-vezetés vízen és szárazon is

A délelőtti esőben Jack Miller, a felszáradó pályán pedig Francesco Bagnaia volt a leggyorsabb a Holland TT pénteki edzésein. A két fő vb-esélyes közül Aleix Espargaro kezdett jobban.

részletek

Bagnaia rekordidővel nyitott a Sachsenringen

Ducatis vezetéssel indult a Német GP hétvégéje: a gyári csapat olasz motorosa még Marc Marquez pályacsúcsát is megdöntötte. Aleix Espargaro negyedik, Fabio Quartararo hetedik az első nap után.

részletek

Eldőlt: Jack Miller a KTM-hez igazol

Ledőlt a 2023-as pilótakeringő első dominója, a várakozásoknak megfelelően távozik Jack Miller a Ducatitól: az ausztrál a gyári KTM-nél, Brad Binder csapattársaként talált magának új helyet a következő két évre.

részletek

Formula Motocast: Őrült keringő a pilótapiacon

Miközben az Olasz és a Katalán GP-k után gyakorlatilag kétfőssé szűkült az idei vb-harc, az átigazolási pletykák magasabb fokozatba kapcsoltak – ezekről beszéltünk friss adásunkban.

részletek

Bastianini harmadszor nyert, Bagnaia bukott

Katar és Austin után Le Mans-t is bevette a Bestia: remek rajttal és gyári ducatis márkatársa hibáját is kihasználva győzött a Francia GP-n. Miller és Aleix Espargaro a dobogón, a Suzukik nulláztak.

részletek

Bagnaia pályacsúccsal a pole-ban Le Mans-ban

Kettős Ducati-sikert hozott a Francia GP időmérője Le Mans-ban az olasz és Jack Miller révén, míg a hazaiak világbajnokát, Fabio Quartararót még az első sorból is kiszorította az apriliás Aleix Espargaro.

részletek