Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 13. hétfő

Miller

Miller: A Ducati bennem látja Marquez legyőzőjét

A bolognaiak minap bejelentett új gyári motorosa úgy látja: mindenhol megindult a fiatalítás, és büszkévé teszi, hogy az olasz márka vele kívánja felvenni a harcot a Honda domináns spanyoljával.

részletek

Hivatalos: Új versenyző a gyári Ducatinál

A bolognai gyártó az elmúlt napok pletykáinak megfelelően 2021-ben előlépteti az egyszeres MotoGP-győztes Jack Millert. Az ausztrál csapattársának személye azonban még kérdéses.

részletek

Miller egyre közelebb a gyári Ducatihoz

Most már maga a csapatfőnök is elismerte, hogy egyeztetnek az ausztrállal, de végleges döntés még nem született. Miller előléptetése ráadásul további kérdéseket is felvet a bolognaiaknál.

részletek

Miller érkezhet a gyári Ducatihoz – de kinek a helyére?

Olasz sajtóértesülések szerint már csak az aláírás hiányzik az ausztrál kétéves gyári szerződéséről, amely után adódhat a kérdés: Doviziosót vagy Petruccit tartják meg mellette a bolognaiak?

részletek

MotoGP: Véletlenül leállította a motorját, elbukta a rajthelyét Miller

Jack Miller akár a legjobb ducatis is lehetett volna a Thaiföldi Nagydíjon, a start előtt elkövetett hibája miatt viszont a bokszból kellett rajtolnia, így csupán a 14. hely lett az övé.

részletek

Elkelt a Pramac Ducati kiadó ülése

Hosszú hetek huzavonája után szerdán a Pramac Racing bejelentette, hogy jövőre is az ausztrál motoros lesz Francesco Bagnaia csapattársa, s mindketten GP20-as Ducati Desmosedicivel fognak versenyezni.

részletek

Marquez 2,5 másodperc előnnyel a pole-ban

Marc Marquez használta ki legjobban a változó körülményeket az időmérő edzésen, és elképesztő, két és fél másodperces előnnyel szerezte meg a pole-pozíciót Miller és Zarco előtt. Dovizioso a negyedik rajthelyről várhatja a futamot Pol Espargaro és Rins társaságában.

részletek

Petrucci és Miller is a Ducati gyári ülésére hajt

Ebben persze nincs sok újdonság, eddig is nyilvánvaló volt, hogy közülük kerülhet ki Jorge Lorenzo utódja, de az Olasz Nagydíj helyszínén mindkét pramacos beszélt arról, milyen nyomással jár számukra ez a tét.

részletek

Jack Milleré a meglepetés-pole, Marquez eltaktikázta magát

Hihetetlen nagy kihívás elé állította a félig száraz, félig nedves termasi pálya a MotoGP mezőnyét, a címvédő Marc Marquez rossz gumiválasztás miatt csak hatodik lett, a pole-t az elsőként száraz gumikra váltó Jack Miller zsebelte be Dani Pedrosa és Johann Zarco előtt.

részletek

A drámai MotoGP-szezon eddigi alakulása

Igazán kiváló MotoGP szezont láthatunk eddig, tele izgalommal és drámával. Képes és videós összefoglalónkon keresztül idézhetitek vissza 2017 első felének legjobb MotoGP-s történéseit.

részletek

A Honda Indyben sem érti a motorhibák okát

A Honda a Formula-1-ben azzal a gonddal szembesült, hogy a gyakran jelentkező motorhibák okát többször nem tudják felfedni. Most az IndyCarban is hasonló a helyzet, Alonso aggódhat a megbízhatóság miatt.

részletek

Miller uralta a száradó pályát Le Mans-ban

Eleinte még nedves, az utolsó percekben azonban már szinte teljesen száraz aszfalton kellett körözniük a MotoGP szereplőinek a Francia Nagydíj első edzésén, amelyen a Marc VDS Honda ausztrálja bizonyult a leggyorsabbnak.

részletek
Olvastad már?