DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Miller

Martin újabb sprintgyőzelemmel közelített Bagnaiára

Idén már ötödször nyert szombaton a MotoGP-ben a Pramac spanyolja, aki Motegiben Bindert és a vb-éllovast utasította maga mögé.

részletek

Bezzecchi bukással is a pole-ban az esőben

A VR46 Ducati motorosáé lett a Brit GP rajtelsősége, megelőzve Millert és Alex Marquezt. A vb-éllovas Bagnaia is elesett, Quartararo a legutolsó pozícióban.

részletek

Martin nyerte a sachsenringi sprintet

Az első körökben egy dupla előzést is bemutatva győzött szombaton a pramacos, megelőzve Bagnaiát és Millert. Marquez a top 10-be sem fért be legjobb pályáján.

részletek

Miller az élen, Marquez kétszer bukott

Egy KTM volt a leggyorsabb a Francia GP pénteki napján, megelőzve Espargarót és Bezzecchit. A vb-éllovas épp csak a tízben, Marquez mindkét edzésen elesett.

részletek

Bagnaia levadászta a KTM-eket és újra vezet

Hiába vezetett szinte végig Jerezben Miller vagy Binder, a hajrában mindkettejüket elkapta a Ducati világbajnoka, aki újra élre állt a vb-tabellán.

részletek

Binder győzött a piros zászlós sprinten

A saját csapattársát legyőzve húzta be idei második szombati diadalát a dél-afrikai a start után félbeszakított jerezi sprinten. A KTM kettős sikerét Bagnaia rontotta el.

részletek

Espargaro a pole-ban, remekeltek a KTM-ek

Az Aprilia spanyolja hozta el a jerezi pole-t a MotoGP-ben, megelőzve Jack Millert és Jorge Martint. Dani Pedrosa a második sorban, a vb-éllovas már a Q1-ben kiesett.

részletek

Bagnaia-győzelem és ütközések a legelső sprinten

Az utolsó körben állt az élre és nyerte meg a MotoGP első sprintjét Portimaóban a címvédő, megelőzve Martint és Marquezt. Quartararo pont nélkül zárt.

részletek

Marquez elhappolta a pole-t a Ducati elől

Bastianini szélárnyékát is kihasználva, körrekordot futva húzta be a rajtelsőséget Portimaóban a Honda nyolcszoros világbajnoka. Bagnaia és Martin az első sorban.

részletek

Miller a semmiből futott körrekordot, Pol Espargaro kórházban

Áramkimaradás és Pol Espargaro bukása tette hektikussá az évadnyitó Portugál GP pénteki napját, amelyet váratlanul a KTM ausztrálja zárt az élen.

részletek

Bemutatták Binder és Miller gyári KTM-jét

Az osztrákok Red Bull által támogatott gyári csapata az eddigiekhez hasonló festést villantott 2023-ra is a MotoGP-ben, dél-afrikai motorosuk mellé azonban új társ érkezett.

részletek

Quartararo: Már a verseny előtt hibáztunk

Először beszélt a sajtónak a borzalmas, nulla ponttal záruló burirami versenye óta a vb-éllovas yamahás, aki megerősítette a korábbi gyanút, miszerint a guminyomással adódott gondja két hete.

részletek