Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

MarrakeshePrix

BMW: Szabad a versenyzés az ütköző csapattársak között

Bár Antonio Felix da Costa és Alexander Sims csapattársakként, ráadásul az élen ütköztek össze a Formula-E legutóbbi futamán, Marokkóban, a csapatfőnök szerint ennek ellenére továbbra is szabadon versenyezhetnek egymás ellen.

részletek

Verstappen komolyan vette büntetését

A korábbi Formula-1-es pilóta, Vitantonio Liuzzi elmondta, hogy Max Verstappen abszolút komolyan vette a Formula-E marokkói hétvégéje során rá kiszabott feladatokat, és éretten viselkedett.

részletek

Vandoorne is a csapattársának ütközve esett ki

Nem a BMW Andrettinél történt a Marrakesh ePrix egyetlen csapaton belüli incidense, ám a mezőny végén szenvedő HWA érthető módon kevesebb figyelmet kapott. Stoffel Vandoorne mesélte el nekünk a részleteket.

részletek

Bird: Helytelen a Formula-E-t büntetésként használni

Nem kellene büntetésként megélni a Formula-E versenyén való részvételt, véli Sam Bird, a Virgin Racing versenyzője, aki szerint rossz üzenetet közvetített az, hogy Max Verstappent az FIA a Marrakesh ePrix-re küldte közmunkázni.

részletek

Az élen ütközött a két BMW, d’Ambrosio nevetett a Marrakesh ePrix végén

Kétségtelenül a legemlékezetesebb versenyeinek egyikét szállította a Formula-E marrakeshi fordulója, ahol a BMW-k kettős győzelem felé száguldottak, amíg csatába nem bocsátkoztak egymással. D’Ambrosio először nyert futamot a pályán.

részletek

Bird a bokszban megsérült autóval szerzett pole-t

Eltekintve attól az aprócska ténytől, hogy a bokszutcában belelökték autójába a csapattársáét, Sam Bírd tökéletes időmérővel rukkolt elő a Marrakesh ePrix-n. Massa csak a 15., Vandoorne autója megállt.

részletek

Versenyzők: A Formula-E-ben fontosabb az ész, mint az erő

Hogyan lehetséges, hogy még a világ legjobb versenyzőinek is elsőre rendre beletörik a bicskája a Formula-E-be? És hogy illik ehhez, hogy közben mégis ez az egyetlen csúcskategóriás versenyautó, amivel civilek is képesek bemutatózni? Erről kérdeztük a pilótákat.

részletek

Ez mind megtörtént a Marrakesh ePrix-n

Hírek, történések és interjúk a Marrakesh ePrix-ről a teljes hétvége során frissülő élő helyszíni közvetítésünkben. Tartsatok velünk!

részletek

Rosenqvist visszavágott Bueminek Marokkóban

A 2017-es verseny fordított forgatókönyvét játszotta le a Formula-E marrakeshi fordulóján Felix Rosenqvist és Sebastien Buemi. Ezúttal a svéd csípte el a győzelmet a hajrában, miközben a címvédő Lucas di Grassi ismét nullázott.

részletek

Buemi a pole-ban, Lopez remekül tért vissza

A hongkongi zűrzavar után mondhatni, visszaállt a rend a Formula-E erőviszonyaiban, viszont látványos hibáktól és balesetektől így sem volt mentes a Marrakesh ePrix időmérője.

részletek

Azonnali szabályváltozással vált még izgalmasabbá a Formula-E

Szokatlan módon, az új szezon első versenyhétvégéjét követően töröltek ki egy fontos időkorlátot az elektromos sorozat sportszabályzatából, amely által a bokszkiállások során jobban felkavarodhat a mezőny, mint korábban.

részletek
Olvastad már?