Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 29. szerda

Makaó

Ilyen lenne egy F1-es verseny Makaóban

A valóságban „csak” Formula-3-as autók köröznek a legendás távol-keleti utcai pályán, de erre valók a játékok és a virtuális tér, hogy kipróbálhassuk, milyen lenne F1-es géppel versenyezni ugyanott.

részletek

Muller és Priaulx nyert vasárnap, Michelisz előnye még kitart

A Lynk & Co a WTCR makaói hétvégéjének mindhárom futamáról elhozta a legszebb trófeát, miközben a csapat immár végérvényesen beállt Yvan Muller mögé, Rob Huff pedig lecsúszott 10. itteni győzelméről.

részletek

Két piros zászló után törölték a makaói motorversenyt

Rendkívül zaklatottan alakult a legendás utcai viadal 53. kiírása, amelyet két baleset után töröltek a szervezők, győztest azonban mégis hirdettek – az alábbiakban visszanézhető a teljes futam.

részletek

Michelisz dobogójával ismét a tabella élén

Rajpozícióját megőrizve Michelisz Norbert a második helyen futott be Yvan Muller mögött a WTCR makaói hétvégéjének első versenyén, így újfenn fordított a bajnoki álláson Esteban Guerrierivel szemben.

részletek

Michelisz: Második rajthely, vétlen autótörés az időmérőn

Jól indult az időmérő napja a bajnokesélyes számára, azonban a lehető legrosszabban ért véget: baleset révén kétszer a 12. helyről kell indulnia. Muller, Huff és – ami Michelisz szempontjából a legrosszabb – Guerrieri szerezte a pole-pozíciókat.

részletek

Sophia Flörsch visszatért a pályára

Kevesebb, mint négy hónappal horrorisztikus balesetét követően visszatért a versenypályára Sophia Flörsch. A tizennyolc esztendős német hölgy teljesen meggyógyult és várja, hogy bizonyíthasson.

részletek

Sophia Flörsch teljesen meggyógyult

A fiatal német versenyzőhölgy döbbenetes balesetet szenvedett novemberben Makaóban. Bár egy csigolyáját is eltörte, rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, immáron hivatalosan is egészséges.

részletek

Flörsch: Nagymamám volt az őrangyalom

Elsírta magát, mikor megtudta, hogy mások megsérültek a makaói balesetben, meghökkentette a történtek visszhangja, és még Alonso is írt neki: interjút adott Sophia Flörsch.

részletek

Egy héttel műtétje után Sophia Flörsch hazautazik

A horrorisztikus képsorok láttán talán senki sem hitte volna, hogy a fiatal német pilótalány története ennyire pozitív fordulatot vesz: nyolc nappal második születésnapja után elhagyja a makaói kórházat.

részletek

Flörsch már a visszatérését tervezi

Makaóban még gerincét törte egy Formula-3-as versenyen, de Sophia Flörsch máris biztosra veszi, hogy visszatér az autóversenyzéshez. Édesapja nem fogja ebben megakadályozni a német hölgyet.

részletek

Túl van a műtéten Sophia Flörsch

Jó hírek érkeztek a szörnyű makaói baleset sérültjeiről: a gerinctörést szenvedett versenyzőnőn sikeres műtétet hajtottak végre és a többiek is hamarosan elhagyhatják, vagy már elhagyhatták a kórházat.

részletek

Öt sérült Sophia Flörsch sokkoló balesetében

A 17 éves német versenyzőnő a Lisboa kanyarban repült ki a pályáról, és a védőkerítést átszakítva csapódott egy építménynek a Formula-3-as versenyen. Öt embert, köztük két versenyzőt szállítottak kórházba.

részletek
Olvastad már?