Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Makaó

Legendás utcai pályák a tízfordulósra duzzasztott WTCR-naptárban

Pau-Arnos helyett Pau utcái, Estoril helyett újra Vila Real, s remélhetőleg visszatérés Ázsiába: így foglalható össze a Túraautó-vk 2022-es menetrendje, amelyben júniusi időpontot kapott a Hungaroring.

részletek

Milyen körre képes Hamilton autója Makaóban?

A való életben őrült próbálkozás lenne, a szimulátoros világban azonban teljes biztonsággal kipróbálhatjuk, milyen tempót tud elérni a legendás makaói utcai pályán a Mercedes W11.

részletek

Május közepén a Hungaroringen indul a WTCR-szezon

Közzétették a Túraautó-vk 2021-es naptártervezetét, amelyben az idénynyitó szerepét tölti be a magyarországi forduló, s ha a járvány is lehetővé teszi, három hétvégét Ázsiában is rendezni fognak.

részletek

Michelisz bevette Makaót, harcban a címért

Újabb futamgyőzelmet aratott a WTCR szimulátoros előszezoni sorozatában a Hyundai magyar pilótája, akinek így esélye van arra, hogy a valódi bajnoki címe mellé a virtuálisat is bezsebelje.

részletek

Sainz Makaóban és 2007/2008-ban versenyezne

A hamburger és a pizza a kedvenc étele, rajong Di Caprióért és Tarantinóért, a példaképe pedig saját édesapja – rajongói kérdésekre válaszolt a McLaren spanyol F1-es pilótája.

részletek

Ki a leggyorsabb doboz Makaóban?

A spái doboz egyszemélyes körözésének sikerén felbuzdulva egy versenyt is összehoztak a száguldó szögletes szörnyetegek számára. Egy rajtrácsnyi doboz csak arra vár, hogy megelőzhesse egymást!

részletek

Sophia Flörsch Hubert emlékére futotta le a maratont

Egy évvel ezelőtt még az életéért aggódhattunk, ám Sophia Flörsch felépült a makaói balesetéből, így ősszel Anthoine Hubert emlékére teljesítette a negyvenkét kilométeres távot.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny Makaóban

A valóságban „csak” Formula-3-as autók köröznek a legendás távol-keleti utcai pályán, de erre valók a játékok és a virtuális tér, hogy kipróbálhassuk, milyen lenne F1-es géppel versenyezni ugyanott.

részletek

Muller és Priaulx nyert vasárnap, Michelisz előnye még kitart

A Lynk & Co a WTCR makaói hétvégéjének mindhárom futamáról elhozta a legszebb trófeát, miközben a csapat immár végérvényesen beállt Yvan Muller mögé, Rob Huff pedig lecsúszott 10. itteni győzelméről.

részletek

Két piros zászló után törölték a makaói motorversenyt

Rendkívül zaklatottan alakult a legendás utcai viadal 53. kiírása, amelyet két baleset után töröltek a szervezők, győztest azonban mégis hirdettek – az alábbiakban visszanézhető a teljes futam.

részletek

Michelisz dobogójával ismét a tabella élén

Rajpozícióját megőrizve Michelisz Norbert a második helyen futott be Yvan Muller mögött a WTCR makaói hétvégéjének első versenyén, így újfenn fordított a bajnoki álláson Esteban Guerrierivel szemben.

részletek

Michelisz: Második rajthely, vétlen autótörés az időmérőn

Jól indult az időmérő napja a bajnokesélyes számára, azonban a lehető legrosszabban ért véget: baleset révén kétszer a 12. helyről kell indulnia. Muller, Huff és – ami Michelisz szempontjából a legrosszabb – Guerrieri szerezte a pole-pozíciókat.

részletek