Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Mahindra

Wehrlein nem érti, miért tartják nehéznek a Formula-E-t

Újoncok és rutinosak, F1-es és másféle háttérrel rendelkező pilóták nem győzik sorolni, miért is jelent minden más sorozatnál nagyobb kivívást a Formula-E. Az eddig egyetlen kanyart versenyző Pascal Wehrlein nem ért egyet velük.

részletek

Nem indulhat Wehrlein a Formula-E-szezon első versenyén, megvan a beugró

Mivel Pascal Wehrlein Mercedes-kapcsolata miatt a 2018-19-es Formula-E-idény elején még nem állhat csapata rendelkezésére, a Mahindra egy régi ismerőssel helyettesíti a németet.

részletek

Mahindra: Nem tudtuk, hogy kellene bajnokságot nyerni

A Mahindra a 2017-18-as szezon elejének egyik legjobb csapata volt, aztán nagyon látványosan esett össze, ahogy haladt előre az idény. A csapat elismeri, nem tudta kezelni a helyzetet.

részletek

Quick Nick: A Mahindra is egy nagy gyártó!

Rövid interjút készítettünk Berlinben Nick Heidfelddel, aki attól tart, hogy a Mahindrát nagysága ellenére a következő szezontól elnyomhatja a motorsport terén jóval tapasztaltabb európai különítmény.

részletek

Most akkor melyik India nemzeti versenycsapata?

Másfél évtizede India fehér folt volt a motorsport térképén, a szubkontinens most azonban két sikeres alakulattal is képviselteti magát a versenyzés elitjében, az F1-ben és a Formula-E-ben.

részletek

Exkluzív: Az F1-et is célba vette az autósportok mindenevője

A pilóta, aki minden volt már, csak két dolog nem: akasztott ember és Formula-1-es pilóta. Párizsban exkluzív interjút adott nekünk Felix Rosenqvist, a világ legjobb felfedezetlen tehetsége.

részletek

Mit keres Tiago Monteiro egy Formula-E-autóban?

Tíz évvel legutóbbi együléses versenye után Tiago Monteiro visszaült egy formulaautó volánja mögé. És ha már így tett, haladt a korral és egy elektromos gépet választott. De mit jelent ez a portugál jövője szempontjából?

részletek

Megkérdeztük Heidfeldet, miért nem nyer soha

Mindenki ismeri a nevét, de ebben az évezredben még senki nem látta őt a dobogó tetején ünnepelni. Nick Heidfeld még a 40-hez közeledve is úgy érzi, benne lakozik a bajnoki potenciál.

részletek

Tervezz pályát, a csapat megalkotja!

A Mahindra Formula-E-csapata arra kérte a rajongókat, hogy térképen rajzoljanak meg egy vonalvezetést egy képzeletbeli versenyhez Delhi utcáin. Számos ötlet érkezett, és a csapat be is vitte a szimulátorba az egyik legjobbnak tartott elképzelést.

részletek

Pininfarina Concept – Genfre készülve

Ebből egyelőre csak egy nagyon apró részlet látszik, hamarosan azonban sok minden kiderülhet a koncepcióról.

részletek

Mahindra XUV Aero - Első

Sportos sziluett és izmos kerékjárai ívek jellemzik a Mahindra XUV Aerót.

részletek

Mahindra KUV100 – Apróság

Apró, ésszerűen felszerelt és kedvező árú – a Mahindra KUV100 tökéletesen megfelel az indiai piac igényeinek.

részletek