Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

Kuplung

Raikkönen: A Red Bull sz*r rajtjai miatt tűntünk szabálytalannak

Érdekes feltételezett szabályszegés miatt büntették meg Németországban a két Alfa Romeót, ezért kettős pontszerzést buktak el. Kimi Raikkönen szerint azonban nem ők rajtolnak jól, hanem mások rosszul.

részletek

A McLarennek jelentősen át kell építenie autóját

Nagyon várták a McLarennél, hogy leválthassák a felettébb alulteljesítő Honda-erőforrást 2018-tól. Meg is állapodtak a Renault-val, ám ez óriási átépítési kötelezettséget von magával.

részletek

Vettel visszatérhet a régi rajtrendszerhez

Sebastian Vettel gyenge rajtjának is köszönhette a szingapúri rajtbalesetet. A jelek szerint nem a pilóta hibázott, így erősen fontolóra vette, hogy dobja jelenlegi rajtolási rendszerét.

részletek

Jövőre még nehezebbek lesznek a rajtok?

A pilótáknak gyorsabb, és elvben nehezebben vezethető autókkal kell megküzdeniük 2017-ben, de sajtóhírek szerint a kuplungnál történt változások is újabb kihívások elé állíthatják őket.

részletek

Jövőre még nehezebb lesz rajtolni

A 2017-es szezonban újra megváltoznak a kuplungra vonatkozó szabályok: egyetlen fül kerülhet csak fel a kormányra, így jóval szétszórtabbá válnak majd a startok.

részletek

Az FIA közzétette az új rajtprocedúra részleteit

A Nemzetközi Automobil Szövetség eljuttatta a csapatokhoz azt a direktívát, amely az F1-es Belga Nagydíjtól szabályozza majd a rajtot érintő információk mennyiségét a bokszból a pilóta felé.

részletek

Traktorkuplung egy Ferrariban?

Enzo Ferrari úttörő volt az olasz, sőt a világ sportkocsigyártásának területén, de fél évszázada akadt egy pionír, aki a legenda szerint beszólt a Commendatorénak - így született meg a Lamborghini.

részletek
Olvastad már?