DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Kristensen

Horner megnézte volna Montoyát a csapatában

Néhány egészen kivételes versenyzőt irányíthatott a Red Bull F1-es csapatánál Christian Horner, de így is van, akit sajnál, hogy nem dolgozhattak együtt.

részletek

Kristensenék nyerték a Nemzetek Kupáját

A Le Mans-i 24 órást kilencszer megnyerő dán és a kétszeres ralikrossz-világbajnok Johann Kristoffersson által fémjelzett Team Nordic a Sebastian Vettel, Mick Schumacher duót győzte le a fináléban.

részletek

Megvan a csoportbeosztás a Bajnokok Tornáján

Mexikó legjobb autóversenyzői, vagyis a helyi menők, valamint nagy sztárok, győzelemre hajtó további versenyzők, de még a virtuális világ is képviselteti magát: elkészült a Bajnokok Tornáján a csoportbeosztás.

részletek

Ilyen még nem volt: Női tesztet rendezett az FIA

Elindította Női Versenyzőfelmérő Programját, azon belül pedig nemrég megtartotta első tesztjét is az FIA. A cél annak ösztönzése, hogy minél több női pilóta találja meg a helyét a férfiak által uralt autósportban.

részletek

Alonso egy hibát sem követett el Le Mans-ban

Bár csak a Toyota vett részt igazi győzelmi esélyekkel az idei Le Mans-i 24 óráson, Fernando Alonso Indianapolis után Le Mans-ban is letette névjegyét. Egy igazi legenda elismerését is kivívta.

részletek

A Le Mans-i legendát lenyűgözi, amit Alonso csinál

Tom Kristensen annak idején kilencszer is meg tudta nyerni a Le Mans-i 24 órás versenyt, és ahogy annak idején neki is elsőre összejött a győzelem, a dán úgy véli, Alonso ezt utána csinálhatja.

részletek

Kristensen csodálja Alonso sokszínűségét

A Le Mans-i 24 órás kilencszeres győztese örömmel látja, hogy Fernando Alonso az autósportpaletta szélesebb skálája iránt is érdeklődik. Tom Kristensen szerint a spanyol júniusban megtapasztalja a világ legcsodásabb érzését.

részletek

Coulthard másodszor lett a Bajnokok Bajnoka

A többszörös F1-es futamgyőztes veretlenül jutott be a döntőbe, ahol Petter Solberget is könnyedén legyőzte, így a visszavonult skót versenyző 2014 után másodszor nyerte meg a Bajnokok Tornáját.

részletek

Kristensen csodálja Alonso sokszínűségét

Fernando Alonso egyre több szériába kóstol bele: túl van már egy Indy 500-on és egy Daytonai 24 órás versenyen is. A Le Mans legendája elmondta, kikre emlékezteti őt Alonso mentalitása.

részletek

Montoya lett a bajnokok bajnoka 2017-ben

A kolumbiai versenyző szoros csatában múlta felül az ötödik ezüstérmét szerző Tom Kristensent, első ilyen megmérettetésén.

részletek

RoC: Vettel Kristensent legyőzve vált a Bajnokok Bajnokává

A négyszeres F1-es világbajnok Sebastian Vettel nyerte a Bajnokok Tornáját a kilencszeres Le Mans-i győztes Tom Kristensent legyőzve. Vettel mérlege mégsem volt hibátlan a mai nap, hiszen Coulthardot csak 2:1 arányban tudta legyőzni az elődöntőben, ezt leszámítva azonban kitűnő versenyzéssel vált életében először a Bajnokok Bajnokává.

részletek

RoC: Mr. Le Mans és Mr. Hollywood újra együtt

Újra egy csapatban láthatjuk versenyezni a Bajnokok Tornáján Tom Kristensent és Petter Solberget, akik a Nemzetek Kupája címvédőjeként az idei év végi gálaversenyen is elindulnak.

részletek