Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 6. csütörtök

Kobayashi

Button szerint megint több kör előnnyel nyernek majd a Toyoták

A WEC-idény első két versenyén, Spában és a Le Mans-i 24 óráson óriási volt az LMP1-es mezőny egyetlen gyári alakulataként versenyző Toyoták előnye, a rivális Jenson Button szerint ez most sem lesz másként.

részletek

Szabálytalanság a Toyotánál és az LMP2-ben is

Nagy hibát követett el a 7-es számú Toyotával Kamui Kobayashi a Le Mans-i 24 órás hajrájában, így büntetést is kapott. Még nagyobbat hibázott a G-Drive, hiába nyerték az LMP2-t, kizárták őket.

részletek

Mégis van Alonso-pole, Fittipaldi kettős lábtörést szenvedett Spában

Csúnya balesettel vette kezdetét a Hosszútávú-világbajnokság szuperszezonja Spában, aminek következtében Pietro Fittipaldit kettős lábtöréssel szállították kórházba. A pole a #7-es Toyotáé lett, amíg ki nem zárták.

részletek

Megkérdeztük Kobayashit, miért Monaco színeiben versenyez

A Formula-E-ben való debütálását ezen a hétvégén megejtő Kamui Kobayashi egészen szókimondó stílusban válaszolt a kérdésekre a szombati futamot követően, és azt is felfedte, miért fordított hátat Japánnak.

részletek

Kobayashi debütálhat a Formula-E-ben az Andretti-zűrzavar közepette

Amikor már azt hittük volna, hogy véglegessé vált a Formula-E hamarosan startoló negyedik szezonjának pilótafelállása, megjelentek a Kamui Kobayashiról szóló hírek...

részletek

Akik F1-es bemutató közben is ütköztek

A Formula-1-es utcai bemutatókat mindig élvezi a közönség, pláne, ha a pilóta még össze is töri közben a gépet. Maldonado, Verstappen, Kobayashi és kollégái egy remek videós összeállításban, Buemi esete a legmeghökkentőbb.

részletek

Egészen elképesztő magyarázat a Toyota technikai hibájára

A Toyota három hibrid versenyautót is indított az idei Le Mans-i 24 óráson, de kettőnél a technika, egynél ütközés szólt közbe. Most fény derült a vezérautójuk kiesésének okára.

részletek

Le Mans: A Toyotának még jobban fáj az idei csalódás

Az idei Le Mans-i 24 órás is bővelkedett drámákban. A Toyota istálló egyértelműen a leggyorsabb volt, dominálták a versenyt, ám az éjszakai menet során egy óra alatt lenullázta esélyeit a japán gyártó, ami jobban fáj nekik, mint a tavalyi fiaskó.

részletek

Le Mans: Űridővel pole-ban a Toyota

A Toyota szerezte meg az első két rajthelyet a 85. Le Mans-i 24 órásra, ráadásul Kamui Kobayashi olyan időt futott, mely előzetesen elképzelhetetlennek tűnt – az LMP2-ben is rekord született.

részletek

Kobayashi a Formula-E-vel szemez

A Toyota WEC-pilótája szívesen kipróbálná magát az elektromos sorozatban, melyről úgy vélekedik, nem zavarná meg a Hosszútávú világbajnokságon való kötelességeit.

részletek

„A Forma-1 alábecsüli a Hosszútávú vb-t”

A volt F1-es pilóta Kamui Kobayashi manapság a Toyota gyári pilótájaként tekeri a kormányt a WEC-ben, és úgy véli, a száguldó cirkusz jogtalanul becsüli alá a Hosszútávú-világbajnokságot.

részletek

Retro – A maródiak listáján

Visszatekintő rovatunkban rendhagyó módon nem egy F1-es évforduló, hanem egy mai esemény kapcsán révedünk a múltba: az elmúlt időszak sérülés vagy betegség miatti kihagyásait idézzük fel.

részletek