Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 6. szombat

Kizárás

A Renault hosszú évek óta szabálytalan autóval versenyzett?

A francia gyári istálló főnöke rámutatott, hogy már a korábbi években is ezt a fékrendszert használták, mégsem kifogásolta senki. A Renault már huzamos ideje szabálytalan autóval versenyez?

részletek

Akik igazán jól jártak a Renault-k kizárásával

Alaposan felforgatja a Japán Nagydíj végeredményét, valamint az összetett pontverseny állását Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg kizárása. A Renault még az ötödik pozícióját is elveszítheti.

részletek

Exkluzív: Mi áll Borkovic eltiltásának hátterében?

A TCR Európa-kupa versenybírói olyasmit léptek, ami nagyon ritka bármilyen autósportban: ismétlődő agresszív magatartására hivatkozva az egész szezontól eltiltották Dusan Borkovicot. A pilóta felesége is részese volt az eseményeknek, a formula.hu-nak elmesélte a saját verzióját.

részletek

Raikkönen: Ha mindenki betartja a szabályokat, nekünk is muszáj

Kimi Raikkönen magyarázatot adott a túlságosan hajlékony első szárnyára. Nem csalni próbáltak, hanem ez egy javított alkatrész volt. Bár előnye nem származott volna belőle, de a szabály az szabály.

részletek

Szokatlan tények 2018-ból

A rajongók gyakran kedvelik a megszokottól eltérő, vagy rekordot jelentő statisztikákat. 2018 is szolgált jó néhány ilyennel. Miben volt különleges például Alonso, Bottas, Ricciardo, a Ferrari és a Haas?

részletek

Magnussen: Még zöldfülűek vagyunk az autóhoz

Kifejezetten gyors autót épített 2018-ra a Haas, dán pilótájuk szerint a csapat még nem is áll készen arra, hogy mindent kihozzon belőle. Ehhez három évnél több F1-es tapasztalatra lenne szükség.

részletek

A Haas meghatározta a közeljövő céljait

Az eddigiekhez képest rendkívül ütőképes versenyautót épített az idei évre a Haas-Ferrari. Bár a negyedik helyre már csak minimális esélye maradt, nem adja fel és azt is tudja, mit kell tenni ezután.

részletek

Ocon: Hülye indokkal zártak ki

Ennél rosszabb érzés nincs – fakadt ki Esteban Ocon, akit az FIA egy marginális hiba miatt utólag zárt ki az USA Nagydíjról. Magnussent szintén elmeszelték, ő egy gúnyos becenévvel illette az F1-et.

részletek

Kizárások: Változott az austini végeredmény

Két, eredetileg az első tíz között végző pilótát is diszkvalifikáltak az USA Nagydíjáról, így alaposan megváltozott a pontszerzők névsora. Esteban Ocon és Kevin Magnussen is szabályt szegett.

részletek

Még nincs biztonságban a Renault

A középmezőny legizgalmasabb csatája a negyedik helyért zajlik. A Haas-Renault versenyfutásnak külön pikantériát ad az utólagos, monzai kizárás. A franciák kicsit elhúztak, de még nincs vége.

részletek

Nem csak a Renault támadja a Haast

Monzában hiába végzett hatodikként Romain Grosjean, utólag kizárták, mert autóját szabálytalannak találták. A Renault mellé állt az ügyben a Force India is, szerintük a Haas sumákolt.

részletek

Haas: A Renault lassabb, így panaszkodik

Az amerikai istállót kizárták az Olasz Nagydíjról szabálytalan padlólemez miatt, amire a francia gárda hívta fel az FIA figyelmét. Günther Steiner mondta el véleményét az elmúlt napok eseményeiről.

részletek
Olvastad már?