DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Kizárás

Wolff újra bevállalná a kizárást

Inkább egy kizárás a győzelemért csatázva, mint nagy hátránnyal egy harmadik hely – állítja a Mercedes F1-es főnöke, aki szerint mások is illegálisak voltak.

részletek

Miért csak néhány autó padlólemezét vizsgálták?

Négy ellenőrzött autóból kettőnek is túl vékony volt a kopólemeze az F1-es USA Nagydíj után, így felmerülhet, hogy még több gép illegális volt.

részletek

„Érthető, de kínos hiba” – Mercedes a kizárásról

A csapat F1-es technikai igazgatója elismerte: nem hagytak maguknak elég mozgásteret a kopólemezzel. Mostanra a fájdalmat felváltotta a bizakodás.

részletek

„A kizárás nem vesz el a fejlődésből” – Hamilton

Az F1-es USA Nagydíj második helyét utólag elveszítő brit és főnöke, Toto Wolff is inkább a Mercedes fejlesztéseivel kapcsolatos bizakodást tartja szem előtt.

részletek

Kizárták Hamiltont és Leclerc-t az F1-es USA Nagydíjról!

Az utólagos technikai ellenőrzésen túl vékonynak találták a két autó padlóján a kopólemezt, így bukták a második és hatodik helyüket.

részletek

Retro – Schumacher egy malőrrel három futamot bukott

Az idő előtt eldőlni látszó 1994-es F1-es szezonba váratlan pillanatban érkezett fordulat: Michael Schumacher a felvezető körben indította el a folyamatot, mely miatt kis híján elvesztette a bajnokságot.

részletek

Kizárták Bottast, bírságolták az AlphaTaurit

Nem úszta meg a diszkvalifikációt az Alfa Romeo pilótája, miután nem volt elég üzemanyag az autójában az F1-es Brit Nagydíj időmérője után.

részletek

Két meglazult csavar vezetett Hamilton kizárásához

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint bebizonyosodott, hogy sérült volt a brit autójának szárnya az F1-es Sao Pauló-i Nagydíj időmérőjét követően – de már nem rágódnak ezen.

részletek

Mercedes: Két tized milliméteren múlt a kizárás

Toto Wolff csapatfőnök szerint sérülés okozta, hogy a DRS nem felelt meg az előírásoknak Hamilton autóján, éppen ezért nem is érti, miért nem javíthatták meg és miért került a felügyelők elé az ügy.

részletek

Wolff nem akarta elhinni a kizárást

A Mercedes F1-es főnöke azt hitte, megússzák Hamilton diszkvalifikálását, miután állításuk szerint az időmérő közben sérült meg a szárnya. A sprint után azonban így is bizakodó az esélyeket illetően.

részletek

Marko: Miért kapott Vettel sokkal keményebb büntetést, mint Hamilton?

A Red Bull főtanácsadója megkérdőjelezi a versenybíróság tevékenységét, hogy miközben Lewis Hamilton egy nagysebességű ütközés okozásáért alig kapott valamit, Vettelt meg egy apróságért kizárták.

részletek

Hivatalosan is benyújtotta fellebbezési szándékát az Aston Martin

A 96 órás határidő lejárta előtt nem sokkal adott ki erről közleményt a Sebastian Vettel hungaroringi második helyét elbukó csapat, amely ráadásul új bizonyíték birtokában felülvizsgálatot is kér.

részletek