Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

Kirúgás

Hartley végleg eljátszhatja a bizalmat

Tavaly nagy meglepetést keltett, hogy a Toro Rosso a menesztett Danyiil Kvjat helyére Brendon Hartleyt hívta pilótának. Az új-zélandi gyenge teljesítménye miatt viszont az orosz sorsára juthat.

részletek

Kirúgták a Honda F1-es főnökét

Nagyot bukott idén a Honda a Formula-1-ben, a várakozásokkal ellentétben az erőforrás megbízhatatlan és lassú is lett, Yusuke Hasegawa számára pedig év végén nem volt bocsánat.

részletek

Ricciardo szerint Kvjat visszatérhet

Danyiil Kvjatról csak az elismerés hangján szól korábbi csapattársa, szerinte az orosznak jót tesz a kényszerszünet és még erősebben tér vissza. De melyik csapatnál jöhet szóba?

részletek

Kvjatot végleg kirúgták

Az utóbbi két évben a mennyben és a pokolban is járt Danyiil Kvjat, ám könnyen lehet, hogy végképp véget ért F1-es pályafutása. A Red Bull ugyanis végleg menesztette az orosz pilótát.

részletek

Vettel a csapatfőnök kirúgása ellen

Az utóbbi napokban pattant ki a híresztelés Austinban, hogy a Ferrari év végi krízise miatt inog Maurizio Arrivabene csapatfőnök széke. A Scuderia vezérpilótája azonban kiáll a szakember mellett.

részletek

Milliókba fájna a Renault-nak Palmer menesztése

Jolyon Palmert a szerződése tartja a gyári Renault csapatnál, ha a franciák ajtót mutatnának neki, több millió eurót kellene pluszban fizetniük. Ennek ellenére Prost így sem zárja ki, hogy Malajziában váltanak.

részletek

Tűrhetetlen írás Satóról, kirúgták érte

Takuma Sato kiváló versenyzést bemutatva megnyerte vasárnap az indianapolisi 500 mérföldes versenyt. Egy újságíró megengedhetetlen írást posztolt ki a pilóta származására utalva, meg is köszönték a munkáját.

részletek

Sikerül-e kirúgatni magunkat az F1 2016-ban?

Láttunk már számtalan összeállítást az F1 2016-ról balesetektől kezdve gameplay-eken át a legnagyobb bakikig, most nézzük meg, vajon sikerül-e elérnünk a saját kirúgásunkat?

részletek
Olvastad már?