Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Jövő

Ocon: Biztosan leszek még a Mercedesnél

Bár Esteban Ocon a német gyártótól a rivális Renault-hoz szerződött, a fiatal francia teljesen biztos abban, hogy korábbi munkaadójával még találkozni fognak útjaik és Mercedes-pilóta lesz.

részletek

Vettel: Az F1 szabályzata két A4-es oldal legyen

Sebastian Vettel úgy érzi, rengeteget árt a Formula-1-nek a túlszabályozás és a túl komplex technológia, ahol lassacskán már csak a pilóta lesz teljesen felesleges. Ezeken változtatna minél előbb.

részletek

Brawn: Verstappen és Leclerc biztosítja, ami az F1-nek kell

Az elmúlt időszakban többször is komoly kritikát kapott a Formula-1 az izgalmak hiánya miatt. A sorozat sportigazgatója szerint azonban Max Verstappen és Charles Leclerc csatározása az igazi jövőkép.

részletek

Az autózás jövője már megérkezett

Képzeljük el, hogy az autónk jelez, amikor úgy érzi, fáradtak vagyunk, visszafordítja a saját kormányát, ha nem tartjuk megfelelően a sávot, beparkol helyettünk, vagy éppen előre jelzi, hogy milyen közlekedési táblára kell majd odafigyelnünk vezetés közben. Talán ez sokakat a Knight Rider KITT-jére emlékeztet, aki minden helyzetben megvédte gazdáját. És tényleg, húsz-harminc évvel ezelőtt egy ilyen autó még csak sci-fi volt, ma viszont már elmondhatjuk, hogy a jövő hozzánk is megérkezett.

részletek

Ecclestone: A Williams tovább zuhanhat

Egyáltalán nem látja biztosítottnak az egykor szebb napokat látott istálló jövőjét Bernie Ecclestone. Az elmúlt időszakban viszont elszipkázták tőlük a legjobb szakembereket, ezért is csúsztak le.

részletek

Az F1-en is parádézna a Roborace

A Formula-1-ben is szívesen bemutatózna az önvezető versenyautókat felvonultató Roborace, amely jövőre egy meglehetősen szokatlan formátummal debütál a nagyközönség előtt.

részletek

Biztonság a jövő autójában

A hálózatba kapcsolt járművek számának rohamos növekedésével együtt bővül az új digitális szolgáltatások iránti piaci igény és fogyasztói kereslet is – becslések szerint 2020-ra már csaknem 250 millió ilyen jármű közlekedhet világszerte.

részletek

Formula-E: 2040-re mi leszünk az egyetlen autósport

Merész világkép kezd körvonalazódni az óriásléptekkel növekvő elektromos sorozat vezetőjének fejében, aki szerint a nyakunkon lévő elektromos forradalom könnyen ahhoz vezethet, hogy a Formula-E marad az egyetlen életképes bajnokság.

részletek

Egy-másfél éven belül eldőlhet Hamilton jövője

A negyedik vb-címének megszerzése előtt álló pilóta úgy érzi, egyre inkább kezd letisztázódni benne, hogy mivel akar majd foglalkozni a jövőben - egy biztos, nem akar máshol versenyezni az F1-en kívül.

részletek

Ilyen lehet az F1 2027-ben

1340 lóerő, három verseny egy hétvégén, FanBoost, zárt pilótafülke. Ez csak néhány dolog azon elemek közül, amik tíz év múlva részei lesznek majd az F1 világának a Renault szerint, akik mát a jövő versenyautóját is megtervezték.

részletek

Hősökre van szüksége az F1-nek

A Red Bull csapatfőnöke úgy véli, teljesen át kell alaktani a pilóták fogalmát a jövőben, annak érdekében, hogy a sportág rajongók új generációit tudja megnyerni magának. Horner azt is kifejtette, miért nem fél a MotoGP-től.

részletek

Veszélyben a GP2 jövője?

Egyre inkább kezd divattá válni, hogy a pilóták az F3-ból, a GP3-ból, vagy más sorozatokból egyből, a GP2 kihagyásával lépnek át az F1-be, amely egy csapatfőnök szerint nem túl jó jel a jövőre nézve.

részletek
Olvastad már?