Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Ide

Tizenkét éve indult el a Super Aguri

Az egyik legérdekesebb pályát bejárt kiscsapat az utóbbi évtizedben kétségkívül a Honda fiókcsapataként létrehozott Super Aguri volt. 2005 decemberében indult útjára az istálló.

részletek

Méltán Elfeledve – Annyira nem volt szuper…

Bár sereghajtó kiscsapatként emlékezhetünk Aguri Suzuki F1-es istállójára, az alakulat óriási lemaradást dolgozott le egyetlen év alatt, s csak a szponzorok kihátrálása akadályozta meg, hogy magasabbra törjenek.

részletek

Retro – Annyira nem volt szuper…

Karácsonyra egy új csapatot kaptak az F1 rajongói 2005-ben: december 22-én erősítették meg, hogy elhárultak az akadályok Aguri Suzuki istállójának nevezése elől – 39 futam jutott nekik az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Yuji Ide nem beszél angolul

A Formula-1-hez totálisan felkészületlen japán mellett Hondára váltó BAR-ról, botránya után Monacóba látogató Mosley-ról, Schumacher bajnoki címeit értéktelennek nevező csapattársról és NASCAR-ban debütáló Kimi Raikkönenről szóltak május 21. hírei.

részletek

F1-Archív: A Senna-per felháborító

Így nyilatkozott 18 éve Max Mosley, de sok más érdekes hír is megjelent az elmúlt évtizedek április 24-éin: Ecclestone 100 éves szerződése és pere, Button jövője és pole-ja, a 63 éves Andretti bukása.

részletek

F1-Archív: Villeneuve-öt kísérti a tragédia

Negyvenen túl is versenyezni akaró Schumacher, Williamshez vágyó versenyzők, kockázatvállaló Yuji Ide, elhalasztott bemutató, elégedetlen világbajnok. Ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 26-án.

részletek

Retro - A japán, akit eltiltottak az F1-től

Ma ünnepli születésnapját Yuji Ide, a Super Aguri egykori versenyzője. A japán pilóta rövid F1-es karrierjére bizonyára sokan emlékeznek, bár arca helyett inkább csak egy ügyetlen manővere maradt meg a köztudatban.

részletek
Olvastad már?