DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Hockenheim

Újabb pálya jelentkezett Szocsi helyére

Az F1-es naptárban történt üresedést Hockenheim is be szeretné tölteni, ahol 2019-ben tartottak utoljára nagydíjat. A pálya azonban feltételeket diktálna: Imolához hasonlóan nagy kedvezményt és hároméves szerződést kér.

részletek

Imolából: Két pálya válthatja Montrealt

A szezon második versenyének helyszínére érkezett a Formula.hu: az első pusmorgás, amely eljutott hozzánk, a Kanadai Nagydíj küszöbön álló törlésére vonatkozik. Hockenheim és Isztambul jött szóba helyettesként.

részletek

Kettő helyezés hiányzott Tóth Lászlónak a pontszerzéshez Hockenheimben

Az első futamon a 12., a másodikon pedig a 14. helyen ért célba Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup elmúlt hétvégén, Hockenheimben rendezett idei kilencedik fordulóján.

részletek

DTM: Új versenynaptár, elektromos kategória 2023-tól

Fontos bejelentéseket tettek a hockenheimi szezonzárón: tisztázták a 2021-es szezon szabályait, bemutatták a jövő évi versenynaptárat, valamint bejelentették az elektromos kategória indulását.

részletek

Hockenheimben folytatja szereplését a Formula Renault Európa-kupában Tóth László

A német túraautó-bajnokság (DTM) idényzáró versenyhétvégéjének betétfutamaként folytatódik a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a sorozat utolsó előtti fordulóján pedig az eddigiekhez hasonlóan most is rajthoz áll Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője.

részletek

Dupla Hockenheim és Szocsi, visszatér Indy?

Egyelőre nyolc verseny helyszíne és időpontja tekinthető biztosnak a 2020-as F1-es naptárból, sajtóértesülések viszont vannak arról is, hogyan alakulhat a további menetrend ősszel.

részletek

Még két európai pálya bekerülhet a versenynaptárba

Erősen kérdőjeles az Európán kívüli idei nagydíjak sorsa. Szükség esetén tovább maradna a kontinensen a Formula-1: Hockenheim és Mugello az a két pálya, melyeket beugróként emlegetnek.

részletek

A már bajnok Rast megint nyert, Button top 10-ben

Sort kerítettek a DTM és a Super GT közös futamára a német szezonzáró hétvégén, Hockenheimben, ahol Rast a bebiztosított bajnoki cím után sem lassított, és újabb győzelmet szerzett. A japán bajnokság vendégszereplői közül egyedül Button futama sikerült jól.

részletek

Buttonnal indul a DTM-ben a Honda

„Breaking” – kezdi ilyen felütéssel üzenetét Jenson Button a közösségi oldalán. A 2009-es F1-es világbajnok maga jelentette be, hogy ott lesz a DTM hockenheimi szezonzárójának mezőnyében, ám Super GT-pilótaként.

részletek

A Német Nagydíj izgalmait várják 2021-től

Bizakodnak a csapatvezetők: ha a szabályváltozások elérik céljukat, száraz pályán is olyan futamok bontakozhatnak ki, mint az idei szezon legjobb versenye.

részletek

Nem fog segíteni a Mercedes a Német Nagydíj megmentésében

A Mercedes abban még segített, hogy az idei versenyt a rendezők tető alá tudják hozni, az F1-es csapat főnöke, Toto Wolff szerint viszont a 2020-as eseménynél erre már szinte biztosan nem kerül sor.

részletek

Fellebbezte a német büntetést az Alfa Romeo

Továbbra sem végleges a Német Nagydíj eredménye: az Alfa élt jogával, és beadta a fellebbezést, abban bízva, hogy Raikkönen és Giovinazzi visszakapják elvett pontjaikat.

részletek