Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 28. kedd

Hibrid

Menetpróba - Ford Mondeo Hybrid Titanium

A kék ovál a trendekhez igazította a legnagyobb kombiját. Ez annyira jól sikerült, hogy az újdonság komolyan megdobta a 2019-es eladásokat.

részletek

BMW terepjárók plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával

A prémium kompakt szegmens Sports Activity Vehicle és Sports Activity Coupé modellpárosának plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt változatai az agilis sokoldalúságot példaértékű üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékekkel ötvözik: a hatékony elektromos motor és a legkorszerűbb akkumulátorcella-technológia kettőse egyetlen feltöltéssel akár 57 kilométeren* át kínál zéró emissziójú mobilitást.

részletek

Hibrid hajtáslánc a világ egyik legsikeresebb terepjárójában

A legkorszerűbb akkumulátorcella-technológia egyetlen feltöltéssel akár 55 kilométeren* keresztül kínál károsanyag-kibocsátástól mentes vezetési élményt.

részletek

Menetpróba - Toyota Camry Hybrid 2,5 Executive VIP

Néha az az érzése az embernek, hogy a dízelbotrányt a távol-keleti gyártók robbantották ki, hiszen ők profitálnak belőle a legtöbbet. A gázolajos megoldások alternatívájaként funkcionáló, eközben minden más megoldásában is a tökéleteshez közel álló autót ismertünk meg a nyolcadik generációs, amerikai gyökerű japán modellben.

részletek

Los Angelesben debütál a plug-in hibrid RAV4

A Toyota a november 22. és december 1. között megrendezésre kerülő 2019-es Los Angelesi Autószalonon leplezi le slágermodellje, a világ legnépszerűbb SUV-ja, és egyben a Toyota Corolla után a világ második legkelendőbb autója, a RAV4 plug-in hibrid elektromos változatát.

részletek

Hihetetlen, de már a 2024 utáni motorokról vitatkoznak a csapatok

A világ változik, ezzel együtt a Formula-1 is. Bár még a 2021-es szabályok sem véglegesek, a vezetők már a négy évvel későbbi motorformuláról vitatkoznak. A Renault és a Mercedes külön állásponton.

részletek

Gran Turismo a hálózatról tölthető hibridek között

Az Audi a terveknek megfelelően folytatja elektromos autó stratégiáját, amelynek keretében már nagyméretű, négyajtós kupé modellje is elérhető erőteljes és hatékony hálózatról tölthető hibrid (PHEV) változatban. A prediktíven működő intelligens hajtásvezérlés hosszabb elektromos hatótávolságot tesz lehetővé, ezzel párhuzamosan pedig alacsony üzemanyag-fogyasztást és dinamikus teljesítményt biztosít. Az új Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro mindezt egyben kínálja 270 kW (367 LE) rendszerteljesítmény mellett (üzemanyag-fogyasztás, kombinált*: 2,1-1,9 l/100 km; elektromosáram-fogyasztás, kombinált*: 18,1-17,5 kWh/100 km; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált*: 48-44 g/km). Az alapfelszereltség átfogó listája mellett az S line külső csomag és a sportfutómű teszi teljessé a sportos megjelenést.

részletek

Mild-hibrid technológiával bővül a BMW 5-ös sorozat

A bajor prémiumgyártó számos modellsorozatát frissíti 2019 őszén: az 5-ös BMW 48V-os indítógenerátorral szerelt mild-hibrid technológiája mellett az új BMW 1-es sorozat BMW M Performance felszereltségi csomagja, a BMW 330e limuzin, a BMW 530e limuzin és a BMW 530e xDrive limuzin elektromosan működtethető vonóhorogja, a BMW 8-as Gran Coupé szénszálból készült teteje, a Driving Assistant Professional csomag háromdimenziós leképező technológiája, valamint a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 opcionális extrafelszereltségi palettájának vadonatúj tételei is bemutatkoznak.

részletek

Menetpróba - Toyota RAV4 2,5 Hybrid e-CVT Fwd Selection

A szabadidő-autók divatjának csúcsán az új RAV4 lubickol a kategóriájában: a japánok a mostani konstrukcióval majdnem tökéleteset alkottak.

részletek

SUPERB iV: az első plug-in hibrid Skoda

A 2020 elején forgalmazásba kerülő SUPERB zászlóshajó az első sorozatgyártású Skoda modell, amely plug-in hibridként érhető el. A Skoda SUPERB iV hatékony benzinmotorral és villanymotorral rendelkezik, így lehetővé teszi a különösen környezetbarát mobilitást anélkül, hogy kompromisszumot kellene hozni az erő vagy éppen a hatótávolság tekintetében. A Skoda SUPERB iV teljes hatótávolsága 850 km, és akár 56 km-t képes lefedni a WLTP-ciklusban tisztán elektromosan, emisszió kibocsátás nélkül. A kombinált CO2-kibocsátás kevesebb, mint 35 g / km. A SUPERB iV sorozatgyártása ebben az évben kezdődik a Kvasiny üzemben, és a modell piaci bevezetése 2020-ban lesz - Ambition és Style felszereltséggel, valamint SUPERB SPORTLINE és L & K modellként.

részletek

A Renault már érti, miért hagyta el a Red Bull

Meglehetősen önkritikusan nyilatkozott a francia gyártó főnöke, utólag belátják, mikben hibáztak 2014-től kezdve. Ettől függetlenül úgy érzik, partnerük túl keményen bánt velük a médiában.

részletek

A Porsche Cayenne legerősebb változata Plug-in-Hybrid modellként debütált

Stuttgart, Németország. A Porsche továbbra is konzekvens módon bízik az elektromobilitásban és a Panamera után a Cayenne modellsorozat új csúcsváltozatát is egy Plug-in-Hybrid hajtáslánccal dobja piacra.

részletek
Olvastad már?