Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

HangodiBendegúz

HQ Racing: Újabb győzelem Csehországban

Az egy hónappal ezelőtti sosnovai CEZ-futam után ismét Csehországba, ezúttal Sedlcanyba látogatott a HQ Racing csapata. Az újabb cseh futam újabb győzelmet hozott Hangodi Bendegúz és a Honda számára, igaz, korántsem volt olyan sima a hétvége, mint az előző…

részletek

Hangodi Bendegúz első nemzetközi győzelme

Rendkívül sikeresen alakult Hangodi Bendegúz számára a CEZ sorozat sosnovai állomása: a csehországi futamon egyetlen magyarként induló pilóta százszázalékos hétvégét produkált, az összes futamát megnyerte a Hondával. A HQ Racing fiatal pilótájának ez volt az első nemzetközi győzelme.

részletek

Hangodi: Most értettem meg, miről szól a rali

Kiválóan helyt állt Hangodi Bendegúz és navigátora a Miskolc Ralin. A HQ Racing fiatal pilótájának ez mindössze a második versenye volt a szakágban, és a nem túl szerencsésen alakult egri viadal után Miskolcon nem csupán célba vitte a Peugeot-t, de az ötödik helyet szerezte meg a Peugeot 208 Kupában, a Power Stage-en pedig a harmadik legjobb idő került a neve mellé, ami bíztató előjel első ralis szezonjának további részére.

részletek

Újabb sportágban próbálja ki magát a Magyar Kupa ezüstérmese

Új sportág, új autó, új pálya – egy teljesen új kihívás vár Hangodi Bendegúzra: a HQ Racing fiatal pilótája a raliban próbálja ki magát egy Opel Adam volánjánál a december 8-9-én Veszprémben megrendezésre kerülő Mikulás Ralin.

részletek

HQ Racing: Újabb győzelemmel zárta a szezont Beni

Vasárnap ott folytatta, ahol szombaton abbahagyta Hangodi Bendegúz: a HQ Racing pilótája az első két előfutam megnyerése után a harmadik előfutam és az elődöntő elsőségét is megszerezte. A döntőben már nem bizonyíthatott, azt ugyanis a heves eső miatt biztonsági okokból törölték a szervezők, az előfutamok és az elődöntő eredménye alapján kialakult végeredményben viszont szintén Benié lett a győzelem.

részletek

Hangodi Beni: Ez nagyon durva volt

Sikeresen teljesítette élete első pályaversenyét a HQ Racing ifjú pilótája, Hangodi Bendegúz, aki az 5. helyen végzett a Hankook Racer Cup szombati futamán.

részletek

HQ Racing: Irány a Hungaroring!

A ralikrosszos sikerek és a tavalyi autókrosszos „kiruccanás” után az autósport egy újabb ágába kóstol bele a hétvégén a HQ Racing pilótája, Hangodi Bendegúz: Csuti László jóvoltából a Hankook Racer Cup szezonzáróján kipróbálhatja magát a pályaversenyzés világában.

részletek

Sima hétvégét remél Beni Máriapócson

Utolsó előtti futamához érkezett a hazai ralikrossz bajnokság. Az október 7-8-i versenyre, amelyre a megújult máriapócsi pályán kerül sor, a HQ Racing két pilótája, Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz is nevezett.

részletek

Hangodi: Dobogók hétvégéje

A máriapócsi záró futamon és az összetettben is a dobogón végzett Hangodi Bendegúz a hazai ralikrossz bajnokság Junior Kupájában. A HQ Racing fiatal pilótája egy műszaki probléma ellenére lett harmadik az idei utolsó versenyhétvégén, és erősítette meg ezzel harmadik helyét a sorozat összesítésében.

részletek

HQ Racing: Beni első győzelme

Óriási sikerrel zárta a hazai ralikrossz bajnokságnak múlt hétvégi futamát a HQ Racing: Hangodi Bendegúz több dobogós helyezés után az ausztriai Greinbach-ban megszerezte első győzelmét a Junior Kupában. Hangodi Zoltán a 14. helyen zárt a SuperCars népes mezőnyében.

részletek

Ausztriában folytatódik a ralikrossz bajnokság

Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz a hétvégén az ausztriai Greinbach felé veszi az irányt, ahol hosszú nyári szünet után folytatódik a hazai ralikrossz bajnokság. A pálya mindkettejük számára új, a mezőny pedig mindkét kategóriában erős, ennek ellenére apa és fia egyaránt jó hangulatú hétvégére számít nyugati szomszédainknál.

részletek