DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. április 2. vasárnap

Grönholm

Nyerő joker, büntetés és domináns bajnok

Portugáliában versenyzett a Ralikrossz-világbajnokság, ahol Niclas Grönholm jokartaktikája révén győzött – csapattársa, Szabó Krisztián negyedik lett. Ugyanitt véget ért az RX3 Európa-bajnokság szezonja.

részletek

Kristoffersson-győzelem és magyar döntők Rigában

Marcus Grönholm szombati diadala után vasárnap a háromszoros világbajnok svéd nyert a Ralikrossz-világbajnokság dupla lettországi fordulóján. Szabó Krisztián mindkét nap fináléba jutott.

részletek

Utolsó körös izgalmak, Grönholm a harmadik győztes

A négyből harmadik győzelmére pályázó Kristofferssont a dobogóról is letaszították Finnországban. A döntő utolsó kanyarjaiban zajlottak az események vasárnap.

részletek

Új csapattal idén is ott lesz Szabó Krisztián a WRX-ben

Egy hónappal a szezonkezdet előtt érkezett a jó hír: Szabó Krisztián rajthoz áll a ralikrossz-világbajnokság 2020-as évadában is, a GRX alakulat Hyundai i20 versenygépével kiválasztott helyszíneken.

részletek

Megtudtuk: Csapatot vált a WRX magyarja

Egy világbajnok csapatától egy világbajnok csapatához szegődik a ralikrossz-világbajnokság másodévese. Marcus Grönholm istállójának tagja lesz, ez pedig márkaváltást is jelent.

részletek

WRX: Hansen nyert, Szabó elsőre döntős

A fináléba jutott és ott ötödik helyet szerzett a ralikrossz-világbajnokság évadnyitóján a debütáló Szabó Krisztián. Két nagy rivális ütközött és első győzelem született Abu Dhabiban.

részletek

Grönholm fia a ralikrossz vb-n

A korábbi kétszeres rali-világbajnok Marcus Grönholm nem fontolgatja visszatérését versenyzőként, ehelyett csapatfőnökként egyengeti fia, Niclas útját. A 18 éves tehetség magasság tekintetében már most túlnőtt édesapján!

részletek

Grönholm dobogós visszatérése

Pénteken a Svéd Rali betétfutamaként, a karlstadi szuperspeciál helyszínén rendezték meg a Rally X havas ralikrossz-bajnokság második futamát, amelyen többek között a korábbi kétszeres rali-világbajnok Marcus Grönholm is rajthoz állt.

részletek