DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

Futuresports

Magyarország első F1 e-sport bajnoksága az AMTS-en

Hétvégén először kerül megrendezésre hazánkban Forma-1 e-sport verseny a Hungexpón. A FuturEsportS F1 Team rendezésében, izgalmas futamokkal vár mindenkit a VI. FES x AMTS Kupa by Playseat.

részletek

Challengers: Az F1 Esports magyar kihívói

Négy magyar e-versenyző is szerepelt az F1 Esports Challengers 2022-es szezonjában. Szelle Kristóf a bravúros harmadik helyen végzett a pontozásban. Interjúk a magyar indulókkal és versenymérnökeikkel.

részletek

Indul az MPL Racing Series 12. szezonja

Az MPL Racing Series 2013 óta van jelen az autósport virtuális megszállottjai között. A liga alapítója, Zöldi Zoltán álmában sem gondolta volna, hogy a kezdeti kis közösségből, amely pár barátból állt, Magyarország egyik meghatározó bajnokságává válik az évek alatt!

részletek

Bereznay a FES Szuperdöntő legjobbja

Március 12-13. között megrendezték a legrangosabb hazai F1 virtuális bajnokság, az V. FuturEsportS Kupa by AMTS Szuperdöntőjét.

részletek

Jön a FuturEsportS Kupa szuperdöntője

Jelenleg ez a legrangosabb hazai F1 bajnokság PC-n, e-sportolókkal és Magyarország leggyorsabb F1 pilótáival.

részletek

Sikeres magyar pontszerzés az F1 Challengersben

Megtartották az F1 Esports Challengers világbajnoki selejtezősorozat harmadik fordulóját. Végre a tartalékos státuszban lévő Boda Zoltán is debütálhatott, aki egy remek versenyzéssel 6 pontot tudott szerezni.

részletek

FES: III. FuturEsportS League, második forduló

Múlt kedden ismét rajthoz állt az F1 EsportS Challengers mezőnye a III. FuturEsportS League második fordulójában. A forduló sztárpilótája Bereznay Dániel volt.

részletek

FES: Harc a szuperdöntőbe jutásért

Végéhez közeledik a V. FuturEsportS Kupa. De vajon ki lesz az utolsó három versenyző, aki csatlakozhat a szuperdöntősök mezőnyéhez?

részletek

Magyar győzelem az F1 Challengersben

Csütörtökön ismét rajthoz álltak a FuturEsportS versenyzői az F1 Esports Challengers világbajnoki selejtezősorozatában, ahol Szelle Kristóf révén történelmet írt a csapat.

részletek

Kedden elrajtol a III. FuturEsportS League

Kedden elrajtol a FuturEsportS történetének egyik legrangosabb ligája, a III. FuturEsportS League! Minden eventre egy különleges vendéget is meghívnak, aki pontot nem kap.

részletek

Magyar dobogó az F1 Challengersben

Múlt csütörtökön elrajtolt az F1 Esports Series Challengers. Az idei mezőny hihetetlenül gyors, elmondhatjuk, hogy minden idők legerősebb szériáját követhetjük figyelemmel.

részletek

Szoros döntővel folytatódott az V. FuturEsportS Kupa

Januárban elrajtolt az V. FuturEsportS Kupa by AMTS. A versenyre bárki jelentkezhet minden egyes event előtt, aki rendelkezik az F1 2021-es játékkal és számítógépen játszik.

részletek