DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Bereznay a FES Szuperdöntő legjobbja

Március 12-13. között megrendezték a legrangosabb hazai F1 virtuális bajnokság, az V. FuturEsportS Kupa by AMTS Szuperdöntőjét.



A különleges versenysorozat győztese a szinte minden futamgyőzelmet bezsebelő Bereznay Dani lett, akinek ezúton is gratulálunk!

2022. március 12., Szombat

1. futam, 25%, Brazília: P1 Bereznay Dani, P2 Daniele Haddad, P3 Szabó-Kónyi Bence                               

Bereznay Dani az első helyről indult és a mögötte zajló csatározásoknak köszönhetően kiautózott egy 5 másodperces kényelmes előnyt a végére. Magabiztosan nyerte a futamot.

2. futam, 25%, Silverstone: P1 Bereznay Dani, P2 Szabó-Kónyi Bence, P3 Daniele Haddad

Ha Anglia, akkor eső. Rögtön a második pályán esős egykörös időmérő és futam nehezítette a pilóták versenyét. A 6. kör végén Puki István megpróbálkozott az inter gumikkal, majd követték őt a többiek is. Haddad a 8. kör végén állt ki interekre, de az 5 kör már nem volt elég, hogy ledolgozza a kiállás miatt szerzett hátrányát és csak a harmadik helyen tudott beérni.

3. futam, 25%, Franciaország: P1 Bereznay Dani, P2 Puki István, P3 Daniele Haddad

A futamot végig vezető Bereznay Danit, Daniele Haddad megelőzte az utolsó előtti körben. Már-már mindenki Haddad győzelmére számított, amikor Dani az utolsó kanyarban egy rövid féktávval Haddad elé került és megnyerte a nap zárófutamát is.

2022. március 13., Vasárnap

4. futam, 25%, Olaszország: P1 Bereznay Dani, P2 Puki István, P3 Daniele Haddad

A technikás monzai pálya most sem szűkölködött szárnytörésekben és ütközésekben. Az éllovas pilóták csatája folytatódott. Az utolsó körre a biztonsági autó mögött újra felsorakozott a mezőny és nagy csatát láthattunk az első helyért, de Puki István már nem tudta megelőzni a tökéletesen védekező Bereznay Danit, aki újabb futamgyőzelemmel gyarapodhatott.

5. futam, 25%, Belgium: P1 Daniele Haddad, P2 Szelle Kristóf, P3 Puki István

A szuperdöntő ötödik futamán új győztest köszönthettünk, Daniele Haddad személyében, akinek sikerült az utolsó körben Szelle Kristófot megelőznie. Puki István az utolsó előtti körben ugyan sikeresen megelőzte Bereznay Danit, de lemerítette ERS-készleteit, így az utolsó körben szinte lehetetlen volt a védekezés. Daninak már majdnem sikerült is megelőznie az utolsó hosszú egyenesben, de Puki István rövid féktávot vett és egymás mellett fordultak ki a Buszmegállóból, ahonnan István tudott jobban kigyorsítani.

6. futam, 25%, Bahrein: P1 Bereznay Dani, P2 Puki István, P3 Szelle Kristóf

Haddad az egykörös időmérőn elrontotta a gyors körét, így csak a mezőny végéről rajtolhatott. A futam itt is az utolsó körre hozta a legnagyobb izgalmakat. Először Bereznay Dani és Szelle Kristóf között kezdődött a csata, majd Puki István és Kristóf között folytatódott. Végül ismét egy rövid féktávon sikerült Puki Istvánnak előnyre szert tennie Kristóffal szemben, amit egészen a célig megtartott.

Március 29-én befejeződik a III. FES League by AMTS és március 30-án az F1 Esports Challengers. Április 10-én indul a selejtezősorozat az AMTS Show-n megrendezésre kerülő első hazai F1 e-sport LAN bajnokságra. A részletekkel hamarosan érkezünk…

Hír: A FuturEsportS F1 Team jogi személyiség lett. A csapat megalapította az E-sport Szakosztályát a GKC Sportegyesületen belül. Mivel közhasznú szervezet vagyunk, fel lehet ajánlani számunkra az szja adó 1%-át. Kérjük, hogy aki teheti és szeretné csapatunkat támogatni, ajánlja fel adója 1%-át csapatunk számára. A cégek által felajánlott támogatási összegről egyesületünk igazolást állít ki, ami ráfordításként azonnal elszámolható és a befizetett összeg 20%-át visszakapják adójóváírás formájában. SZJA 1 % adószám: 19179571-2-13

Minden bevételünk, ami ebből származik, elősegíti a FES fejlődését! A FES csapat sikereihez jelentős mértékben hozzájárul a háttérszemélyzet áldozatos munkája is. Marketingesek, grafikusok, informatikusok hihetetlen erőfeszítései eredményezi csapatunk folyamatosan fejlődését, hazai és nemzetközi sikereinket. Az anyagi támogatással az ő munkájukat és eszközigényüket is megpróbáljuk fejleszteni. Bankszámlaszám: Budapest Bank – hamarosan MKB 10103836-05704039-00000000. Köszönünk szépen minden anyagi támogatást!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: