Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

SimTEch

Ilyen lesz esőben az F1 2019 - 4K videóval

Néhány szerencsés YouTuber már próbálhatta, illetve tesztelhette az F1 2019-et, amely még láthatóan fejlesztés alatt áll, példa erre a Mercedes orrkúpja. Viszont esőben rendkívül látványos lesz játszani.

részletek

Egy VR-kör a Ferrarival Zandvoortban

A jövőre megrendezendő Holland Nagydíj helyszínén mehetünk végig. A versenygép a halo nélküli 2017-es SF70H.

részletek

Éjszakai monacói futam az F1 2019-ben

Több YouTuber kipróbálhatta a június végén érkező új hivatalos F1-es játékot. Két érdekes videót mutatunk tőlük: éjszakai Monacói Nagydíjat, valamint Formula-2-es versenyt, amely az idei kiadás újdonsága.

részletek

Megjelent az Ayrton Senna-mobilapplikáció

A legendás brazil pilóta halálának 25. évfordulójára az Ayrton Senna Alapítvány kiadta a Senna 360 appot, amelynek segítségével visszautazhatunk az időben és akár a háromszoros világbajnok sisakjába is belebújhatunk.

részletek

Tökéletes képminőség, kijelző nélküli design

Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera a visszapillantó tükör mögé helyezhető, így akadálytalan marad a kilátás. Az új Mio MiVue™ J85 és MiVue™ J60 kamerák első osztályú képminőséget nyújtanak (akár 2.5K QHD 1600p) és fejlett vezetésbiztonság-technológiával felszereltek. Sebességmérő-kamera figyelmezetéseket küldő GPS és fejlett gépjárművezetés támogató rendszer (ADAS) gondoskodik a biztonságos vezetésről, a beépített WIFI pedig lehetővé teszi, hogy azonnal másolatot készíthessünk a felvételekről, és a MiVue™ Pro alkalmazáson keresztül közvetlenül telefonra rögzíthessük a videókat. A WIFI-n keresztül elérhető OTA (Over-the-air) sebességmérő-kamera adatok és firmware frissítések pedig a készülékek teljes élettartama során ingyenesek!

részletek

Így hasznosítja Verstappen a szimulátorversenyzést az F1-ben

Köztudott, hogy Max Verstappen nem csupán a valóságban, de virtuálisan is versenyez, Lando Norris csapattársaként. Elmondta, melyik az a terület, amelyet a simracingnek köszönhetően elsősorban fejleszteni tud.

részletek

Mennyivel jobb az F1 2019 az elődjénél?

Videón hasonlíthatjuk össze az F1 2018-at az F1 2019-cel ugyanazzal az autóval, ugyanazon a pályán - ennyit fejlődött az új játék az elődjéhez képest.

részletek

Ha Raikkönen F1-es játékokkal játszana…

A népszerű sorozatban szerepelt már Vettel és Bottas, alighanem a legnagyobb durranás azonban most jött: ilyen lenne, ha Kimi Raikkönen Formula-1-es játékokkal játszana!

részletek

Virtuálisan újraalkották az Azerbajdzsáni Nagydíjat

Ha láttad élőben, vagy összefoglalón, vagy éppen akkor, ha nem, nézd meg virtuálisan is, hogy mi történt a bakui futamon - az F1 2018 segítségével újraalkották az eseményeket, meglehetősen pontosan.

részletek

Ilyen lesz egy kör Vietnámban

Bár a Red Bull már be is járatta autóit Hanoi utcáin egy kis gyorsulási verseny keretein belül, most megnézhetjük a Tilke Engineers and Architects jóvoltából, hogyan is fog kinézni egy kör a vietnámi versenypályán.

részletek

Szemből is jónak tűnik a bakui F1-es pálya

Szemből sem unalmas a még csak néhány éve ismert bakui F1-es pálya, de visszafelé sem tűnik rossznak ez a kör - szokás szerint megmutatjuk, hogy hogyan is néz ki szemből.

részletek

Hogy néz ki a kínai F1-es pálya visszafelé?

Odafelé már megszokhattuk, na de hogyan kell jól végigmenni a kínai F1-es vonalvezetésen menetiránnyal szemben? Nézzük csak!

részletek
Olvastad már?