DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

SimTEch

F1 Esports: Rasmussen győzött, Blakeley a bajnok

A McLaren Shadow versenyzőjét koronázták az F1 Esports 2022-es szezonjának királyává, miután a szezonzárón elért negyedik hely elég volt számára.

részletek

Látványos balesetek a játékban

A holtszezonban legfeljebb az idei futamok és néhány videojátékról készült felvétel visszanézése marad számunkra. Nézegessünk most látványos baleseteket a játékból.

részletek

Megjelent a Nothing Ear (stick)

A Nothing bejelentette legújabb fülhallgatóját, az Ear (stick)-et. 12,6 mm-es egyedi hangszóróval, akár 29 órás lejátszási idővel és kényelmes, félig a fülbe helyezhető kialakítással erőteljes hangzást biztosít, miközben viselése szinte észrevétlen.

részletek

Ilyen egy kör visszafelé Mexikóban

Az aktuális versenyhétvége előtt megmutatjuk nektek ezúttal is, hogy milyen lenne a soron következő pálya, vagyis az Autodromo Hermanos Rodriguez visszafelé.

részletek

Megérkezett az F2 idei szezonja a játékba

A tavalyi évhez hasonlóan idén is az egy évvel korábbi F2-es autókkal jelent meg az aktuális F1-es játék, azonban a napokban végre megérkezett a frissítés, amely elhozza nekünk a Formula-2 2022-es szezonját. Lássuk, hogyan sikerült!

részletek

F1 Esports: Újonc győztes a szezon futamán

A 2022-es szezon eddigi legizgalmasabb versenyét hozta az ausztriai negyedik forduló az F1 Esports Pro Seriesben, ahol a Haas újonc játékosa első győzelmét ünnepelhette.

részletek

A hétköznapok ihletik a HONOR okostelefonok formatervezését

A HONOR okostelefonjainak és egyéb termékeinek tervezéséért és kialakításáért felelős Yuan Ze, az Industrial HONOR Design vezetője nyilatkozott arról, hogy hogyan közelíti meg a készülékek formatervezését. A szakember, aki 18 éves mobiltervezési tapasztalattal rendelkezik, több olyan modell kialakításáért felelős, amelyek meghatározták az okostelefonos ipar trendjeit, beleértve a teljes N-szériát. A beszélgetésből kiderül, hogy miként alakítják maguk a felhasználók a készülékeket, és hogy mennyi minden múlik a dizájnon nem csak a külalak, hanem a funkcionalitás terén is.

részletek

A jövőbe repít ez az új F1 22-es mod

Josh Merrin jelenleg is készíti azt a modot, amely az F22-ből F1 2026-ot fog varázsolni. Új gumigyártó, új csapatok, szponzorok és pilóták. Bár a Red Bull-Porsche már biztos, hogy csak fikció. Ti hogy képzelitek el 2026-ot?

részletek

Visszafelé még élvezetesebb Suzuka?

A Japán Nagydíj 2019-et követően tér vissza a száguldó cirkusz vérkeringésébe. Vajon menetiránnyal szemben is annyira magával ragadó Suzuka, mint a menetirány szerint?

részletek

Elevenítsük fel Szingapúrt

Jövő héten 2019 után először rendezik meg a Szingapúri Nagydíjat. Lehet, hogy már nem mindenki emlékszik a vonalvezetésre, így elevenítsük fel azt az F1 22 segítségével.

részletek

Így játszanának a mezőny tagjai az F1 22-vel

A sok komoly téma mellett néha üdítő ránézni egy kis bolondságra is. Lássuk, egy eléggé jól futó humoros videóban, hogyan játszanának a mezőny tagjai az F1 22-vel.

részletek

Elkezdődött az F1 Esports Pro Series 2022-es idénye

A Bahreini Nagydíjjal kezdetét vette a 2022-es F1 Esports Series Pro bajnoksága szerdán este. A McLaren Shadow versenyzője, Lucas Blakeley győzelmével zárult az első verseny.

részletek