Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

SimTEch

Vajon túléli az F1-es autó a raliszakaszt?

Egy extrém kísérlettel állt elő a Youtube népszerű szimulátorosa, Jimmy Broadbent, aki arra volt kíváncsi, mire képes a 2019-es F1-es McLaren egy raliszakaszon. Íme a végeredmény.

részletek

DVD lemezek és felbontásuk

A közismert és szeretett adattárolóink a DVD lemezek. A DVD használata során a felbontás az, amely a legfontosabb annak tükrében, hogy milyen képminőséget kapunk vissza. Ezeket az egyes dimenziókban lévő képpontok száma határozza meg. A képpont az, amely egy kicsi négyzet, és egy színt eredményez. A több képpontnak köszönhetően részletesebb, tisztább és szebb képmegjelenítést kapunk. A DVD lemezek mellett a televízió készüléknek van még meghatározó szerepe a felbontásban.

részletek

Az F1 Esports szériájában is vannak izgalmak

Szeptember 11-én elrajtolt az F1 Esports Series idei szezonja Bereznay Dániellel és ellenfeleivel. Az idény első állomása Bahrein volt, amelynek legjobb pillanatait gyűjtötték ebbe a videóba.

részletek

Magyarországra is érkezik a Honor Band 5

A Honor legújabb okoskarkötője, a Honor Band 5 folyamatosan figyeli viselője szívverését, számos sport- és fitneszmódban használható, 0,95” AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható. Az eszköz Magyarországon 2019 októberétől lesz kapható.

részletek

F1 Hungary Liga: Az utolsó körben dőlt el a Francia Nagydíj

Megrendezték az F1 Hungary Liga nyolcadik futamát, a helyszín ezúttal a Francia Nagydíj volt. A pálya vonalvezetése lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy az utolsó méterekig csatában legyenek egymással, és mindez tanúbizonyságot is nyert azok számára, akik élőben követték az eseményeket.

részletek

Gondozásmentes kerítés

Ingatlanunk egyik leginkább megpróbált eleme a kerítés. Szabadtéren ki van téve esőnek, hónak, a hőmérsékleti különbségeknek és a viharos erejű szélnek is ellen kell állnia. Ha házőrző is védi házunkat, arra is figyelni kell, hogy az alapozás és a lécezés hézagolása is megfelelő legyen. Ha gyermekünk is sokat tartózkodik kint a kertben, akkor fokozottan oda kell figyelnünk a kerítés strapabíróságára és biztonságára.

részletek

Továbbgondolt IoT okosotthon-stratégia és szoftverfrissítés a Honortól

A Honor nemzetközi okostelefon-gyártó a látássérültek számára tervezett PocketVision alkalmazás mellett bejelentette új, IoT (Internet of Things) stratégiáját, valamint legújabb, Honor 20 Pro felsőkategóriás okostelefonjával kapcsolatos fejlesztéseit is.

részletek

Mit tegyünk, ha egyedi fényképes telefontokot szeretnénk a telefonunkra?

A válasz egyszerű: tervezzünk magunknak! Hogy hol és hogyan? Nagyon egyszerű a recept. Keress egy megbízható webáruházat, mint amilyen a Pitbullcase.hu és egy jó képet. A kettőt hozd össze, és kész a tökéletes tok. Na jó, ennyire nem egyszerű, de majdnem.

részletek

A bajnoki címvédő visszatért az élre!

A 16 éves Veloce_Beneref első pole-pozíciója, óriási rajt-káosz, bajnokok falánál elvérzett versenyzők, a címvédő Achia újra a győzelem útján, a bajnoki cím egyik nagy esélyese, Előd nulláz, és az éllovas Daniel_Hun szürke teljesítménye. Ezek mind jellemezték az F1 Hungary Liga hetedik állomását, a Kanadai Nagydíjat.

részletek

Új traileren a Need for Speed Heat

Hatalmas, nyitott világ, rendőrségi üldözések, számtalan autó és természetesen tuningolási lehetőségek. Ezzel kecsegtet a sorozat új tagja, amely november 8-án jelenik meg.

részletek

F1 Hungary Liga: Újonc győzelmét hozta a Spanyol Nagydíj

Félig-meddig meglepetéssel végződött az F1 Hungary Liga idei ötödik futama, a Spanyol Nagydíj. A mezőnyben tartalékos szerepet betöltő és összesen második futamára készülő Robeettól a súlyból és győztes múltjából kifolyólag ugyan várható volt egy sikeres szereplés, de azért győzelemre ő sem mert még gondolni.

részletek

Így segíti Alonso az új Grid fejlesztését

Érkezik a következő Grid, központi szerepben Fernando Alonsóval. A spanyol konzultánsként fontos visszajelzéseket ad a játékról, de természetesen nem ő teszteli nap mint nap.

részletek
Olvastad már?