Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 18. vasárnap

SimTEch

Április végétől Magyarországon is rendelhető a HONOR Band 6 hatalmas 1,47” AMOLED kijelzővel

A Honor globális technológiai márka új szintre emelt, prémium okoskarkötővel bővíti okoskiegészítőinek kínálatát.

részletek

Videojáték érkezik a WRC 50. születésnapjára

2020-ban jubileumot ünnepel a rali-világbajnokság, ennek alkalmából még idén megjelenik a WRC videojáték-sorozat legújabb kiadása. Látványos grafika, klasszikus autók és legendás pályák - megjelenés szeptember 2-án.

részletek

Mire megy Norris McLarenje Zolderben?

Egy legendás versenypályát látogathatunk meg az alábbi szimulátoros videóban. Lando Norris 2021-es McLarenje teljesít egy mért kört a belgiumi pályán, ahol a sikán egy ugratóval ér fel.

részletek

Óriási bukások az F1 2020-ból

Egy összeállítást hoztunk nektek, melyben néhány hatalmas bukás található a Codemasters F1-es játékának 2020-as kiadásából. Szerintetek melyik volt a legnagyobb perec?

részletek

Mini Imolában száguld a virtuális Hamilton

Az F1-es technikát maga mögött hagyva egy Formula Student-specifikációjú autóba ült át Lewis Hamilton virtuális alteregója, majd száguldott végig Imola kicsinyített másán.

részletek

A gyógytorna szerepe a térdműtét utáni rehabilitációban

Térdműtétekre általában akkor kerül sor, ha előrehaladott kopásos betegségről van szó vagy sérülésről, traumáról. A térdízületünk a test abszolút esszenciális része, amelyre fontos szerep hárul a teher (testünk) viselésében. Mivel a térdízületet alkotó izmokat és szalagokat folyamatosan használjuk, mind a stabilitás, mind a mobilitás során, a térdízület viszonylag könnyen megsérülhet. Erre leginkább sportolás, házimunka vagy szabadidős tevékenységek során szokott sor kerülni.

részletek

Így változott az F1 a hőskortól napjainkig – 30 autó onboard felvétele

Milyen lehetett egy V12-es Maseratit, egy turbós V6-os Lotust, vagy egy V8-as Ferrarit vezetni? Ezeket az élményeket próbálja meg visszaadni az alábbi szimulátoros összeállítás, amiben több, mint két tucatnyi F1-es autó onboard felvételét nézhetjük meg kronológiai sorrendben. Néhány bónusz járgány is bekerült a válogatásba a világháború előtti időkből, valamint egy 2022-es koncepcióautót is megnézhetünk.

részletek

Barátságos párcharcban Mick és Michael Schumacher

Egy megindító ötlet vezérelte az alábbi szimulátoros videó létrejöttét, amiben Michael Schumacher 2004-es Ferrarija a fia 2021-es Haasával száll harcba a legendás spái vonalvezetésen.

részletek

Bahrein tökéletes mása a Minecraftben

Egy Reddit-felhasználó elképesztő részletességgel dolgozta ki a bahreini pályát annak minden épületével és a világításokkal együtt. A látványtól egyszerűen leesik az állunk!

részletek

Ilyen lenne ma egy verseny Kyalamiban

A hírek arról szólnak, hogy hamarosan visszatérhet a Formula-1 Afrikába. Lássuk, milyen lenne ma egy futam a dé-afrikai Kyalami versenypályán, a Mitsos nevű youtuber jóvoltából!

részletek

F1 2005 vs 2021 – Alonso autói egymás ellen

Mire megy Fernando Alonso 2005-ös Renault R25-öse a 2021-es Alpine A521 ellen Barcelonában? Erre a kérdésre keresi a választ az alábbi, Assetto Corsában készült szimuláció.

részletek

Így mutatna egy F1-es kör 2021-ben Indianapolisban

Neked is hiányzik az F1 versenynaptárából a legendás amerikai vonalvezetés? Az alábbi videóban megnézheted, hogyan mutatna rajta egy kör Sebastian Vettellel az Aston Martint terelgetve.

részletek
Olvastad már?