Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

SimTEch

Charles Leclerc már ki is próbálta az F1 22-t

Az Electronic Arts égisze alá került az F1 videojátéka, azonban továbbra is a Codemasters csapata fejleszti azt. Leclerc már ki is próbálhatta a fejlesztés alatt álló játékot.

részletek

Videó: Egy F1-es kör a felújított Melbourne-ben

2019 után tér vissza az F1 Melbourne-be, azóta pedig rengeteg változás történt. Több helyen kiszélesítették a pályát, megváltozott a vonalvezetés és négy DRS-zóna is lesz.

részletek

Indul az MPL Racing Series 12. szezonja

Az MPL Racing Series 2013 óta van jelen az autósport virtuális megszállottjai között. A liga alapítója, Zöldi Zoltán álmában sem gondolta volna, hogy a kezdeti kis közösségből, amely pár barátból állt, Magyarország egyik meghatározó bajnokságává válik az évek alatt!

részletek

Bereznay a FES Szuperdöntő legjobbja

Március 12-13. között megrendezték a legrangosabb hazai F1 virtuális bajnokság, az V. FuturEsportS Kupa by AMTS Szuperdöntőjét.

részletek

Verstappen bemutatja: Egy gyorskör Szahírban

A 2022-es szezonnyitót megelőzően Max Verstappen nosztalgiázott egy kicsit, és visszaült az RB16B virtuális volánja mögé, hogy megmutassa, milyen is egy igazán jó kör bahreinben.

részletek

Szimulátor: Egy verseny Miamiban a 2022-es autókkal

Május 8-án rendezik az első Miami Nagydíjat, de egyelőre még az első idei futamra is várnunk kell. Nem úgy a szimulátorban, ahol már kipróbálták a 2022-es autókat az új pályán.

részletek

FES: III. FuturEsportS League, második forduló

Múlt kedden ismét rajthoz állt az F1 EsportS Challengers mezőnye a III. FuturEsportS League második fordulójában. A forduló sztárpilótája Bereznay Dániel volt.

részletek

Szimulátor: Tsunoda és az AT03 Tokióban versenyez

Az Assetto Corsában már többen is kipróbálták az új 2022-es F1-eseket, most pedig egy tokiói utcai pályán követhetjük figyelemmel a helyi versenyző, Yuki Tsunoda AlphaTauriját.

részletek

FES: Harc a szuperdöntőbe jutásért

Végéhez közeledik a V. FuturEsportS Kupa. De vajon ki lesz az utolsó három versenyző, aki csatlakozhat a szuperdöntősök mezőnyéhez?

részletek

Már meg is versenyeztették a 2022-es autókat

Bár a szezon rajtjára március 20-ig várnunk kell, de a szimulátorozás világának köszönhetően már most betekintést nyerhetünk abba, milyen lehet egy verseny az idei szezonban.

részletek

Videó: Egy kör Bathurstben az AMR22-vel

Az Assetto Corsában már megjelentek az első MOD-ok, melyek elhozzák a játékba a 2022-es F1-es autókat. Az elsőként bemutatott valódi autóval, az Aston Martinnal mehetünk egy kört Bathurstben.

részletek

Maradj kapcsolatban Valentin napon is

A szeretet és az egymással való törődés kifejezése az egyik legfontosabb örömforrás mindannyiunk számára, különösen akkor, amikor világszerte kevesebbet találkozhatnak az emberek.

részletek