Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 17. vasárnap

SimTEch

Az F1 2020 multiplayere karácsonykor sem könnyebb

Az év végi ünnepekkel szeretet és békesség járja át a világot, ennek ellenére az F1 hivatalos játékának többjátékos módja ugyanolyan kaotikus, mint az év bármely másik időszakában. Íme egy válogatás a karácsonyi ütközésekből.

részletek

Videó: Valaki máris az Albert Parkba és a Red Bullba képzelte Perezt

Valaki már alig bírja kivárni, hogy eljöjjön a 2021-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíj, így az Assetto Corsa nevű játékban máris ment egy kört Sergio Perezzel a Red Bull volánja mögött.

részletek

F1 Esport: Bereznay csapattársa bajnoki címmel, a magyar dobogóval zárt

Bereznay Dániel egy harmadik hellyel, míg csapattársa, Jarno Opmeer bajnoki címmel zárta az F1 Esport 2020-as szezonját. A csapatbajnoki címet ismét a Red Bull szerezte.

részletek

Ilyen lenne egy kör Abu Dhabiban visszafelé

Szokásos sorozatunk idei utolsó epizódjához érkezett. Az F1 2020-nak köszönhetően megnézhetjük, hogyan mutatna visszafelé egy kör a szezonzáró helyszínén, Yas Marinában.

részletek

Külső és belső frissítést kapott a HONOR Watch GS Pro

A HONOR kifejezetten szabadtéri sportokat támogató okos kiegészítője új óralappal bővült, és játékok is letölthetőek rá, emellett már camouflage kék színben is elérhető.

részletek

Milyen körre képes Hamilton autója Makaóban?

A való életben őrült próbálkozás lenne, a szimulátoros világban azonban teljes biztonsággal kipróbálhatjuk, milyen tempót tud elérni a legendás makaói utcai pályán a Mercedes W11.

részletek

Ennyit fejlődtek a ralijátékok 30 év alatt

Az alábbi videó szemléletesen bemutatja, három évtized alatt mekkora mértékben fejlődtek a számítógépes ralijátékok. Vajon mi vár ránk 2050-ben?

részletek

Biztonságban az egész család: Karácsonyi ajándékötletek a Miótól

Közeleg az év egyik legszebb, legmeghittebb, ugyanakkor talán legstresszesebb időszaka. A karácsony ünnepi hangulatát gyakran beárnyékolja az ajándékvásárlással járó feszültség. “Mit, mikor, hol? Tetszeni fog neki? Szüksége van rá?” Érdemes törekedni a praktikusságra, ezért a világ vezető menetrögzítő kamera márkája, a Mio ajándéktippjeivel most abban segítünk, hogy szeretteidet biztonságban tudhasd az új évben.

részletek

Az 5G elhozza a szinkronizált valóságot a mobilunkra

Az 5G-s mobilhálózatok már nem misztikus jóslatok részei. A generációugrás mostanra megtörtént a világ összes régiójában, több tucat ország száznál is több szolgáltatójánál.

részletek

A G-SHOCK legújabb kollekciója felkavarja a 37 éves márka egyébként sem unalmas életét

A GA-900 család hivatalos bemutatóját Japánban idén augusztusban nagy várakozás előzte meg. Az alapáras analóg-digitális szegmensben a korábban megszellőztetett információk alapján nagy durranásra lehetett számítani, ami meg is történt. „A G-SHOCK rajongók, gyűjtők és forgalmazók mind egyetértenek abban, hogy az új modellcsalád a márka DNS-ét ismerve egyszerűen sikerre van ítélve”- hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

részletek

A GTA kiadója venné meg a Codemasterst

Az amerikai Take-Two óriási összegért, közel egymilliárd dollárért vásárolná fel az F1 hivatalos játékait fejlesztő brit stúdiót. Az elnökség hajlik az eladásra.

részletek

Ilyen funkciókkal rendelkezik egy modern sportkaróra

Öltözékünket nap mint nap fel tudjuk dobni néhány egyszerű kiegészítővel. A nők kétség kívül ilyen téren szerencsésebb helyzetben vannak, hiszen ők számtalan olyan kelléket tudnak beszerezni, amikkel az adott napi ruhájukat egyedibbé és stílusosabbá tudják tenni. Nem csak az ékszerek állnak ilyen téren a rendelkezésükre, de ott vannak a kalapok, a sálak, a napszemüvegek és a táskák is, mint lehetőségek. A férfiaknak ezzel szemben lekorlátozódik a kiegészítők száma. Sokszor hallani, hogy egy férfinek nem is kell más ékszert viselnie, min egy szép karórát, amivel egyfajta üzentet tud közvetíteni magáról a világ felé.

részletek
Olvastad már?