Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 21. péntek

SimTEch

A Német Nagydíj dióhéjban - a játékban

A tavalyi Német Nagydíj az év versenye volt, melyet virtuálisan és kissé humorosan újraalkotott az egyik legnépszerűbb F1-es youtuber, Untasfasfled.

részletek

HONOR MagicWatch 2: Egy töltéssel akár két hétig támogatja az egészséges életmódot

Az egészséges életmód évről-évre egyre nagyobb figyelmet kap, ezzel együtt pedig gyakran találkozni számszerű ajánlásokkal a heti mozgás- és alvásigényre vonatkozóan. Az egyik legnépszerűbb ilyen adat a napi 10.000 lépés, amit az Egészségügyi Világszervezet is ajánlásként vett át . Gyalogtempóval számolva ez nagyjából 1 órás mozgást feltételez, ennyi idő alatt átlagosan 400-600 kalóriát éget el egy felnőtt ember, életkortól, súlytól, a gyaloglás sebességétől is függően.

részletek

A HONOR 9X február elejétől Magyarországon is kapható

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy február 3-tól Magyarországon is elérhető a Honor 9X okostelefon. A 6,59”-es Honor FullView kijelzővel érkező eszköz megfizethető áron kínál 48 MP-es triplakamera-rendszert és 16 MP-es pop-up szelfikamerát.

részletek

A tavalyi szezon legnagyobb balesetei - virtuálisan

A Nekrews 51 nevű YouTube-felhasználó töltötte fel a videómegosztó portálra a tavalyi szezon legnagybb bukásait, melyeket újraalkotott az F1 2019 nevű játékban.

részletek

Montoya lett Miami leggyorsabb gamere

Általános megdöbbenésre Juan Pablo Montoya, korábbi Formula-1-es pilóta elindult egy szimulátoros versenyen, ami pedig még meghökkentőbb, hogy meg is nyerte azt a kolumbiai.

részletek

0,001 másodperccel nyert futamot Verstappen

Hatan üldözték a holland F1-es pilótát az iRacing által szervezett szimulátoros sprintversenyen, amelynek befutóját egy ideig még biztosan emlegetni fogják a résztvevők.

részletek

A HONOR MagicWatch 2 januárban Magyarországra is megérkezik

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy január 20-tól Magyarországon is elérhető lesz a Honor MagicWatch 2. Az eszköz egyetlen feltöltéssel akár 14 napig működik, és személyre szabható óralapokkal tehető egyedivé.

részletek

109 ezren indultak az F1 Esportsban

Meglepő adatokat közölt az F1 hivatalos szimulátoros sorozata: 2019-ben több mint százezer jelentkezővel volt dolguk, és közel hatmilliós nézettséget produkáltak. Számokban a tavalyi szezon.

részletek

Ez történik, ha szimulátorosok roncsderbiznek

Online versenyzők egy csoportja összegyűlt a realisztikus törésmodelljéről és őrült fizikájáról híres Wreckfestben, amiben a legjobb köridők helyett most egymást vették célba.

részletek

Az F1-es szezon dióhéjban – a játékban

Ausztráliától Abu Dhabiig: az F1 2019 segítségével készült videó jó párszor megnevettet minket, miközben felidézi a szezon emlékezetes pillanatait – mint a Ferrari taktikai „remeklései” –, az unalmas futamokat viszont gyorsan lerendezi.

részletek

Videó: Egy F1-es Ferrarival a hóban

Bár a fehér karácsony idén sem jött össze, mi hozunk nektek egy kis havat az ünnepekre: a youtuber Aarava hóban bohóckodott egy kicsit egy 2012-es Formula-1-es autóval. Kellemes ünnepeket!

részletek

Gyorsabb lesz a 2021-es Ferrari a 2019-esnél?

Olasz játékosok máris kipróbálták az Assetto Corsában, hogy vajon le fogja-e nyomni a 2021-es technika a jelenlegit, amikor is jelentős változások lépnek életbe a Formula-1-ben. Lássuk, melyik autó nyert!

részletek
Olvastad már?