Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Futuresports

Izgalmas kűr a II. FES Liga zárófutamán

A két bajnokesélyes, Bereznay Dani és Szelle Kristóf egy látványos kűrt mutatott be Interlagosban, miután a futam végére az eső megkeverte a lapokat.

részletek

FES: Büntetések repkedtek Imolában

A II. FES League múlt szombati fordulója Imolában zajlott. A szűk aszfaltcsíkjáról és a kevés előzési pontjáról ismert pálya megnehezítette a versenyzők dolgát. A stabil teljesítményt nyújtó Dario Iemmulo végül magabiztosan, büntetés nélkül nyerte a futamot.

részletek

Újabb magyarok az F1 Esports előszobájában

Októberben elkezdődött az F1 e-sport legizgalmasabb időszaka. Elindult a világbajnokság, valamint ennek előszobáját jelentő Challengers kvalifikáció. Ezen az eseményen bárki elindulhatott, aki betöltötte a 16. életévét és rendelkezik az F1 2021 játékkal.

részletek

II. FuturEsportS Liga: Dario Iemmulo győzelmét hozta a zandvoorti pálya

A II. FES League 8. futama szombaton Hollandiában zajlott, ahol az előző helyszínekkel ellentétben száraz időmérő és verseny várt ránk.

részletek

Hogy lehet eljutni az F1 esport-bajnokságába?

Októberben elkezdődött az F1 esport legizgalmasabb időszaka. 2021. október 13-án rajtolt el az ötödik évében járó Pro Championship versenysorozat a világ leggyorsabb pilótáival.

részletek

II. FuturEsportS Liga: Olasz siker Portimaóban

Esős kvalifikáció, izgalmas taktikai és kerék a kerék elleni csaták jellemezték a II. FuturESportS Liga hatodik fordulóját, amelyet a portimaói pálya virtuális másán rendeztek meg.

részletek

Bemutatkozik a FuturEsportS F1 Team

Csapatunkat a Forma-1-es játék szeretete és az ebből született barátságok keltették életre még 2018-ban és mára Magyarország legnagyobb és legsikeresebb Forma-1-es esport csapata lettünk.

részletek