Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 14. hétfő

Ford

Ismét sikeres hétvégét zárt a fiatal autósok képzése

A Ford fiatal autóvezetők számára szervezett ingyenes Driving Skills for Life oktatási programja a hétvégén ismét több, mint 600 fiatalnak biztosított lehetőséget a fejlődésre.

részletek

Új világrekord: az eddigi legnagyobb Mustang-találkozón 1326 autó gyűlt össze Európa minden szegletéből Belgiumban

A Mustang összes generációjának legszebb példányai gyűltek össze szeptember 7-én a Lommel Tesztpályán, hogy felállítsák az egy helyen összesereglett Mustangok eddigi világrekordját.

részletek

Ford: Elektromos offenzíva Frankfurtban

A fordulópont: 2022-re a Ford új elektromos autóinak kínálata túlszárnyalja majd a dízel- és benzinmotoros modellekét.

részletek

Alapból is prémium - Puma Titanium X

A Ford ma mutatta be először a stílusos, gazdagon felszerelt Puma Titanium X modellt, röviddel azt megelőzően, hogy az autó a jövő héten reflektorfénybe áll a Frankfurti Autószalonon.

részletek

A Ford is beszáll az e-sportba

A jövő héten megnyíló Gamescom kiállításon a Ford fontos hírt jelent be: a vállalat beszáll az e-sportba, vagyis abba a rendezvénysorozatba, amit világszerte emberek milliói követnek online és a világ legnagyobb arénáiban.

részletek

Menetpróba - Ford Focus 1.5 TDCI 120 A8

A kék ovál legfrissebb modelljét automata váltóval és 120 lóerős dízelmotorral próbáltuk. Ezt a változatot a sokat közlekedőknek ajánljuk.

részletek

Az 50 éves Ford Capri: nagy idők tanúja

1969 volt az az év, amikor ember lépett a Holdra, amikor megrendezték a híres Woodstock fesztivált, és amikor felszállt a legelső Boeing 747. És igen, ez volt az az év, pontosan fél évszázaddal ezelőtt, amikor Európa útjain megjelent a Ford vadonatúj kupéja, a Capri.

részletek

A Ford bemutatja a Mustang55 jubileumi modellt

A Ford ma bejelentette, hogy az európai vásárlók számára elkészítette a legendás sportkocsi 55. születésnapjának emléket állító Ford Mustang55 különleges modellváltozatot.

részletek

Folytatódik az elektromos Ford F-150 fejlesztése

Amerika első számú tehergépkocsi-gyártójaként szeretjük, ha tetteink a szavaknál is világosabban beszélnek.

részletek

Teljesítmény a versenypályán, örömautózás a vidéki utakon

A Ford Performance vezetésével kifejlesztett, vadonatúj Focus ST egyszerre stílusos, kényelmes, praktikus családi autó és borzongatóan izgalmas izomautó.

részletek

Goodwoodban bemutatkozik a korlátozott darabszámú Ford GT Mk II

A Ford és a Multimatic ma a Goodwood Festival of Speed-en mutatta be a Ford GT Mk II modellt – egy kizárólag versenypálya-használatra tervezett GT-t, amely új szintre emeli a Ford GT teljesítményét.

részletek

Unod a parkolóhely keresést? - Itt a megoldás

Olyan nagyvárosokban, mint például London vagy Frankfurt, a becslések szerint az átlagautós évente 67 órát tölt parkolóhelyek keresésével, aminek költsége akár 1 250 Euro is lehet. Az úgynevezett cirkálás nagyjából a városi közlekedés 30%-át teszi ki.

részletek
Olvastad már?