Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 3. szombat

Ford

Megható videóval búcsúzik a Ford a Fiestától

Megható videóval búcsúzik a Ford a Fiesta modelltől nagyszerű és emlékezetes pillanatokat elevenítve fel a modell 47 éves történetéből egy mese keretébe ágyazva. És hogy a mese vége is szép legyen, a sztori végén a felvillanyozó jövő is megjelenik.

részletek

Track Pack: új szinten a Focus ST

A sebesség megszállottjai most még magasabbra srófolhatják Focus ST modelljük versenypálya-teljesítményét az izomautó legújabb generációjának Track Pack változatával.

részletek

NASCAR: Komoly veszélyben lehetnek a Cup Series pilótái

Két versenyző is fejsérülés miatt hiányzik a a NASCAR királykategóriájából, ahol a hírek szerint komoly biztonsági gondok vannak a Next Gen autóval. Elég nagy botrány alakult ki a széria körül.

részletek

A vadonatúj Ford Mustang magasabb fokozatba kapcsol

A Ford ma bemutatta a vadonatúj Mustangot1. A világ legkelendőbb sportkupéja teljesen újratervezett digitális műszerfalat, fejlett, új V8-as motort és markánsabb stílusú külsőt kapott – és ezzel megszületett minden idők legélvezetesebben vezethető Mustang modellje.

részletek

A játékrajongók számára itt a Ford legjobb ülése

A Ford és esport-csapata, a Team Fordzilla együttműködött a Next Level Racing® céggel, hogy a gamerek saját otthonukban is belekóstolhassanak a Ford motorsport-hagyományaiba az új GTElite Ford GT Edition cockpit és az ES1 Seat Ford GT Edition ülés révén.

részletek

Mint egy elektrosokk: Ford Pro Electric SuperVan

A Ford új fejezetet nyit a legendás SuperVan sorozat történetében, bemutatva az ultranagy teljesítményű Ford Pro Electric SuperVan modellt a Goodwood Festival of Speed rendezvényen.

részletek

Idén is lesz ingyenes vezetéstechnikai tréningsorozat fiataloknak

A Ford Alapítvány által világ 43 országában sikeresen működő Ford Driving Skills for Life elnevezésű ingyenes tréningsorozatot idén ismét megrendezik Magyarországon – jelentette be a Ford Magyarország ma egy sajtótájékoztató keretében. A társadalmi szerepvállalás program célja, hogy segítse a 18-26 év közötti friss jogosítvánnyal rendelkező fiatalokat a vezetési gyakorlat megszerzésében, hogy elkerülhessék az autóbaleseteket. Ebben az évben 300 fiatalt várnak a szervezők.

részletek

A Ford is kizárólag elektromos hajtású autókat értékesítene

27 vállalattal együtt a Ford Európa is aláírta azt az Európai Unióhoz címzett petíciót, aminek lényege, hogy 2035-től Európában minden új személyautó és haszonjármű nulla károsanyag-kibocsátású legyen, és amelyben kötelező jellegű célkitűzéseket kérnek a feltöltő infrastruktúrával kapcsolatban.

részletek

Az 1966-os Le Mans-i győzelme előtt tiszteleg a Ford GT Holman Moody Heritage Edition

Ahogy 1964-ben az eredeti Ford GT40 prototípus esetében, úgy a Ford az új GT Heritage Edition kivitel (a 2022-es Ford GT Holman Moody Edition) bemutatásához is New York-ot választotta helyszínül.

részletek

California Special immár Európában is

Az Amerika nyugati partvidékének stílusát megtestesítő modell megérkezett Európába. A Ford Mustang California Special a modell története során most először jelenik meg a kontinens Ford márkakereskedéseiben.

részletek

Ford GT Alan Mann Heritage Edition

A Ford GT Alan Mann Heritage Edition az 1966-os kísérleti GT versenyautó-prototípusok emlékét idézi fel a Chicagói Autókiállításon.

részletek

Mustang GT3 versenyautót fejleszt a Ford

A Ford Mustanggal, a póniautó-kategóriát megteremtő ikonikus sportkocsival tér vissza a Ford a globális autóversenyzés világába; a 2024-ben pályára lépő új GT3-ast a Ford Performance készíti fel a motorsport kemény megpróbáltatásaira.

részletek