Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Ford

Mustang Mach-E-vezetés és Mustang GT-mustra

A fentiekkel lehet legjobban jellemezni a kék ovál ingyenes vezetéstechnikai képzését, amelyet szeptemberben ismét megtartanak. Legalább ilyen fontos: átalakul a közel jövőben az autóvezetés-oktatás.

részletek

Így lehet stresszmentes a vezetőülés

Az elmúlt 18 hónap így vagy úgy sokunkban nyomot hagyott – és ez nemcsak a fizikai értelemben vett egészségünkön, hanem a mentális közérzetünkön is érezhető. A stressz és a szorongás kezelésének egyre népszerűbb módja a tudatosság, vagyis az a fajta erős figyelem, amely az odafigyelésből és a pillanat tudatos megéléséből ered.

részletek

A Ford új szintre emeli a parkolást

A parkolóhelyek felkutatása gyakran időrabló és bosszantó feladat, nem beszélve arról, hogy ha szűkös a hely, akkor még a manőverezéssel is megszenvedhetünk. A megoldás: bízzuk ezt inkább az autóra!

részletek

Ford: extrém szimulátor és az új Supervan-projekt

2020 végén a Ford esport-csapata, a Team Fordzilla bemutatta a P1-es versenyautó életnagyságú modelljét, amit a gamerek közreműködésével terveztek meg. Az idei év újdonsága, hogy ezt a modellt lenyűgöző versenyszimulátorrá építették át, amelynek volánja mögé beülve bárki végigszáguldhat egy virtuális versenypályán.

részletek

Az 1964-es prototípus előtt tiszteleg a Ford GT új változata

Több mint fél évszázada már annak, hogy a Ford GT szupersportkocsi prototípusával életre kelt a GT-program, a Ford pedig ennek tiszteletére most elkészítette a 2022-es Ford GT ’64 Prototype Heritage Edition változatot.

részletek

Kiütéssel győzött a Toyota GR Supra a Ford Mustang Mach 1 ellen

Hiába erősebb és több a hengere, az amerikai izomautó gyorsulásban nem bírt a Toyota sport modelljével.

részletek

Vajon melyek a világ legszebb autói?

Sok gyönyörű jármű született már a történelemben, viszont elég szubjektív dolog, hogy mi is számít igazán szépnek. Ennek ellenére most jöjjön egy lista, amely szakmai szempontok alapján állt össze.

részletek

A Ford és az M-Sport bemutatja az új Puma Rally1 WRC autót

Az M-Sport Ford World Rally Team (WRT) ma leleplezte a Puma Rally1 rallyautót, ami 2022-től versenyez majd a FIA Rally Világbajnokság új és izgalmas elektromos korszakában. A globális bemutató helyszíne a Goodwood Festival of Speed volt.

részletek

Rajongók tervezték rajongóknak: Ford Puma ST Gold Edition

Mindenki megtette tétjeit. Az emberközpontú dizájnnal kapcsolatos, innovatív kísérlet eredményeképpen a Ford pénteken bemutatta az új Puma ST Gold Edition győztes specifikációját, és az autó már idén – korlátozott darabszámban – megjelenik a márkakereskedésekben.

részletek

Most már maga az autó szól, ha feltörték

Bár a járvány miatt az emberek Európa-szerte leginkább otthon vannak, a járművek továbbra is a bűnözők kedvelt célpontjai, sőt néhány országban meg is szaporodtak az ilyen bűnesetek. Az autóriasztók segíthetnek ugyan elriasztani a tolvajokat, de a nagyvárosokban, ahol az utcák éjjel tele vannak leparkolt járművekkel, sokan már nem foglalkoznak a riasztásokkal, hiszen azt sem tudják, hogy kinek az autójáról van szó.

részletek

A Ford Amerikában bemutatta az új hibrid Mavericket

A Ford kínálatában megjelent egy újfajta pickup, ami kompakt, de erős, hihetetlenül üzemanyag-takarékos, és tele van intelligens technológiákkal és ötletes megoldásokkal. A vadonatúj Ford Maverick azok számára készült, akik eddig nem is tudták, hogy igazából egy pickupra vágynak.

részletek

Extra keménység, alapáron: exkluzív Ranger Raptor Special Edition

Európa legnagyobb darabszámban eladott pickupjának legkeményebb és legerősebb változata, a Ranger Raptor ezentúl még vonzóbb lesz a vásárlók számára, mivel a Ford ma mutatja be az új Ranger Raptor Special Edition modellváltozatot.

részletek
Olvastad már?