Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 1. kedd

Ford

Az új Kuga FHEV hamarosan megérkezik Magyarországra

A Ford tovább bővíti a vadonatúj Kuga SUV elektromos hajtású kínálatát. Az új Ford Kuga Hybrid akár 1000 kilométert1 is képes megtenni két tankolás között, miközben az akkumulátort sosem kell külső áramforrásról feltölteni.

részletek

Az új Ford-technológia megakadályozza az ütközést a holttérben haladó járművekkel

Minden autós számára ismerős a helyzet, amikor sávváltás előtt a tükörbe pillantva úgy látja, hogy szabad az út, ám váratlanul – szinte a semmiből – mégiscsak ott terem mellette vagy mögötte egy másik jármű.

részletek

Új Ford-technológia megakadályozza az ütközést a holttérbbn haladó járművekkel

Minden autós számára ismerős az a helyzet, amikor sávváltás előtt a tükörbe pillantva úgy látja, hogy szabad az út, ám váratlanul – szinte a semmiből – mégiscsak ott terem mellette vagy mögötte egy másik jármű.

részletek

Itt az új Ford EcoSport Active SUV

Egyre több ember vágyik olyan autóra, amelynek segítségével még tartalmasabbá teheti szabadtéri programjait. Ez a fő oka annak, hogy a Ford outdoor-modellszériája, az Active sorozat ennyire sikeres.

részletek

Goodwoodban debütál a legendás Ford Mustang Mach 1

A Ford pénteken bejelentette, hogy Európában most először lesz kapható a korlátozott darabszámban gyártott, nagy teljesítményű Mustang Mach 1.

részletek

Erőtől duzzadó új generáció: Goodwoodban bemutatkozik a Mustang Mach-E 1400

Október 16 és 18-a között a Goodwood SpeedWeek alkalmával a Ford a világ virtuális nagyközönsége előtt feltárja a vállalat legújabb sorozatgyártású és prototípus izomautóinak teljes potenciálját, és először állítja reflektorfénybe Európában a Mustang Mach‑E 14001 és a Puma ST modelleket.

részletek

Közel 100 éves az első Ford kereskedés

Majd száz éve nyitotta meg kapuit a Ford első hivatalos márkakereskedése - Makó városa felújította a volt kereskedés homlokzatát a közelgő évfordulóra.

részletek

Ezért csal minden vezető arcára mosolyt a Ford Mustang Mach-E

Tesztek a befagyott tavakon és a perzselő sivatagokban, órák végtelen sokasága a legmodernebb szimulátorokon… A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak ettől a legendás modelltől.

részletek

Puma ST: A Ford Performance első SUV-modellje Európában

Európában első alkalommal jelenik meg egy olyan modell a kompakt SUV szegmensben, amely a Ford Performance legmodernebb menetdinamikai fejlesztéseit kínálja. Íme a vadonatúj Ford Puma ST!

részletek

Mindent megtanul rólunk az autónk

Idővel sok autótulajdonos olyan jól kiismeri az autóját, mintha régi barátok lennének. De vajon az autóink mennyire ismernek minket?

részletek

Megérkezett a Ford Explorer Plug-In Hybrid Magyarországra

Az elektromos hajtást, első osztályú komfortot és kőkemény off-road képességeket kínáló Ford Explorer Plug-In Hybrid első példányait most veszik át az új tulajdonosok.

részletek

Menetpróba - Ford Puma Titanium 1.0 EcoBoost mHEV 6M

A kék ovál három legjobban fogyó autója Európában a Fiesta, a Focus és a Kuga. Ez mindig így lesz?

részletek
Olvastad már?