Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Ford

Idén is lesz ingyenes vezetéstechnikai tréningsorozat fiataloknak

A Ford Alapítvány által világ 43 országában sikeresen működő Ford Driving Skills for Life elnevezésű ingyenes tréningsorozatot idén ismét megrendezik Magyarországon – jelentette be a Ford Magyarország ma egy sajtótájékoztató keretében. A társadalmi szerepvállalás program célja, hogy segítse a 18-26 év közötti friss jogosítvánnyal rendelkező fiatalokat a vezetési gyakorlat megszerzésében, hogy elkerülhessék az autóbaleseteket. Ebben az évben 300 fiatalt várnak a szervezők.

részletek

A Ford is kizárólag elektromos hajtású autókat értékesítene

27 vállalattal együtt a Ford Európa is aláírta azt az Európai Unióhoz címzett petíciót, aminek lényege, hogy 2035-től Európában minden új személyautó és haszonjármű nulla károsanyag-kibocsátású legyen, és amelyben kötelező jellegű célkitűzéseket kérnek a feltöltő infrastruktúrával kapcsolatban.

részletek

Az 1966-os Le Mans-i győzelme előtt tiszteleg a Ford GT Holman Moody Heritage Edition

Ahogy 1964-ben az eredeti Ford GT40 prototípus esetében, úgy a Ford az új GT Heritage Edition kivitel (a 2022-es Ford GT Holman Moody Edition) bemutatásához is New York-ot választotta helyszínül.

részletek

California Special immár Európában is

Az Amerika nyugati partvidékének stílusát megtestesítő modell megérkezett Európába. A Ford Mustang California Special a modell története során most először jelenik meg a kontinens Ford márkakereskedéseiben.

részletek

Ford GT Alan Mann Heritage Edition

A Ford GT Alan Mann Heritage Edition az 1966-os kísérleti GT versenyautó-prototípusok emlékét idézi fel a Chicagói Autókiállításon.

részletek

Mustang GT3 versenyautót fejleszt a Ford

A Ford Mustanggal, a póniautó-kategóriát megteremtő ikonikus sportkocsival tér vissza a Ford a globális autóversenyzés világába; a 2024-ben pályára lépő új GT3-ast a Ford Performance készíti fel a motorsport kemény megpróbáltatásaira.

részletek

Jön a villamosított WRC-k első futama

Az M-Sport Ford World Rally Team első alkalommal villantotta meg a motorsport-rajongók előtt a 2022-es Rali Világbajnokságon (WRC) induló M‑Sport Ford Puma Hybrid Rally1 versenygép új fényezését.

részletek

87 évesen váltott elektromos autóra egy férfi

Pedro García egész életében benzinmotoros autókkal járt, ám most bebizonyította, hogy sosincs túl későn a jövő befogadásához: a 87 éves férfi úgy döntött, hogy villanyautóra vált, és ehhez a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt választotta.

részletek

Menetpróba - Ford Kuga FHEV Vignale

A kék ovál közepes méretű szabadidő-autója – a teljesen elektromos kivételével – minden hajtásmóddal elérhető. A legfrissebb verziót, az öntöltő hibridet azért próbáltuk ki, mert alacsony fogyasztásáról sok jót hallottunk.

részletek

F1-Archív: Laudát menesztik, Ecclestone-t megverik

Hamilton és Vettel időmérőn aláz, Ecclestone-t rablók bántalmazzák, Alonso házasodik, Villeneuve véleménye nagyot változik, Laudát kirúgja a Ford. Ezek voltak november 26. F1-es hírei.

részletek

Bemutatkozik a Ford Ranger négyféle Special Edition változata

A Ford egyik legsokoldalúbb modellje a Ranger pickup – és ez a sokféleség nemcsak az autó használhatóságára, hanem vevőkörére is igaz. Éppen ezért a Ford négyféle Special Edition változatot is készített a Rangerből, amelyek pontosan olyan egyedi, karakteres egyéniségek, mint vásárlóik, így mindenki megtalálhatja az igényeihez és egyéniségéhez pontosan illő kivitelt.

részletek

Felvillanyozó hajtásláncokkal és látványos stílussal újul meg a Ford Focus

A Ford ma mutatja be először az új Focust, amely kifejező formavilággal, üzemanyag-takarékos elektromos hajtásláncokkal, fejlett konnektivitással és modern vezetéssegítő rendszerekkel varázsolja még kellemesebbé az autó mindennapi használatát.

részletek