DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Ford

„Jól haladunk” – ezért tér vissza a Ford az F1-be

Túl sok részletet ugyan nem árulhatott el a Ford-vezér a Red Bull-lal közös munka fejleményeiről, de az kiderült, mi az amerikai gyártó első számú motivációja.

részletek

Ford, Dakar, Red Bull – keddi F1-es hírek

Közeleg a Dakar, majd 500-an dolgoznak az RBPT-Fordon, ingyen vezetnének a Red Bullnál, Hamilton Insta-modellel partizott, sörtelenítés a Ferrarinál – ezek voltak a keddi F1-es hírek és sztorik.

részletek

Közel 500-an dolgoznak a Ford RBPT-n

Tisztában a rájuk váró feladat nagyságával a Red Bull, de mindent megtesznek azért, hogy sikeresek legyenek – Verstappen büszke a Hondával elért sikerekre.

részletek

Andretti, Hungaroring, Ford – az év F1-es híre

Magyar szempontból örömteli és egész éven át elhúzódó hírek is szerepet kaptak nagy szezon végi F1-es értékelő sorozatunk mai felvonásában.

részletek

Toyota, Prodrive, Audi, Ford: ki nyeri az idei Dakart?

Csapatot váltott a címvédő, de legalább három konstrukció indul csatába a győzelemért: vajon ki nyeri majd az idei Dakar autós küzdelmeit?

részletek

F1-Archív: Laudát menesztik, Ecclestone-t megverik

Hamilton és Vettel időmérőn aláz, Ecclestone-t rablók bántalmazzák, Alonso házasodik, Villeneuve véleménye nagyot változik, Laudát kirúgja a Ford. Ezek voltak november 26. F1-es hírei.

részletek

Fordtól Yamahán és Peugeot-n át Hondáig

A korábban többek között Jordan és Force India néven is futó silverstone-i csapat 2026-tól Hondával versenyez – 36 év alatt 10. alkalommal váltanak motorszállítót.

részletek

„Nem csak egy zsák pénzt és egy matricát hozunk” – Ford

Elmagyarázta a Red Bull-lal való együttműködés lényegét a Ford Performance globális motorsport-igazgatója: miért jön az F1-be a gyártó?

részletek

Horner a Red Bull Ford Powertrains terveiről beszélt

Christian Horner elárult néhány részletet arról, mit tartogat a jövő a Red Bull Powertrains számára, akik a Forddal fogják fejleszteni motorjaikat.

részletek

A Red Bull tudja, hogy kockázatot vállal

Rizikós vállalkozás a 2026-os motor házon belüli megépítése, mondta Helmut Marko, aki azt is elárulta, hogy egy igazi nagyágyú nemet mondott nekik.

részletek

Sajtó: A Red Bull-lal állhat össze a McLaren?

A Honda-hírek után itt a még meredekebb pletyka: nem kizárt, hogy a wokingiak a Red Bull Powertrains és a Ford erőforrásait használnák 2026-tól az F1-ben.

részletek

Leclerc életrajza, Russell ötlete – vasárnap

Megjelent a monacói pilóta életrajzi könyve, a Mercedes versenyzője javaslattal állt elő, Piastri pedig nem fél a gyerekkori hőseitől. Ismét csokorba szedtük a nap legfontosabb és legérdekesebb híreit, hogy olvasóink ne maradjanak le semmi lényegesről.

részletek