Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

FernandoAlonso

Alonso MotoGP-géppel körözött Motegiben

A hétvégén került sor a Honda szokásos szezon végi eseményére a Twin Ring Motegi pályán, amely során megköszönik szurkolóiknak az egész éves támogatást. A rendezvényen jelen volt Marc Marquez és Dani Pedrosa is, akik többek között Freddie Spencer korábbi 500 köbcentis motorjait is kipróbálhatták.

részletek

Alonso nem csak Buttonnal szeretne harcolni

A McLarennél Fernando Alonso próbálhatja ki a Honda új F1-es erőforrását Austinban, azonban a spanyol pilóta szerint még nem várható nagy előrelépés a hétvége során.

részletek

Mégsem szerzett pontot Alonso

A futamot követően időbüntetéssel sújtották Fernando Alonsót, így lecsúszott a pontszerzésről, ennek ellenére nagyon elégedett volt az autóval és a csapat teljesítményével.

részletek

Button védelmébe vette Alonsót

Jenson Button szerint érthető volt csapattársa, Fernando Alonso vitás rádióüzenete a Japán Nagydíj versenyén – a brit elmondta, a kulisszák mögött gyakran hasonló módon fejezik ki véleményüket.

részletek

Button egyelőre nem kapja meg az új motort

Fernando Alonsóval ellentétben a csapattársnak, Jenson Buttonnak minden bizonnyal várnia kell a Mexikói Nagydíjig, hogy kipróbálhassa a Honda új, továbbfejlesztett motorját.

részletek

Raikkönen: Nincs igaza Alonsónak

Kimi Raikkönen nem ért egyet Fernando Alonso azon véleményével, miszerint a csapatrádiókat priváttá kellene tenni annak érdekében, hogy a futamok során a nézők ne hallhassák az olykor agresszívebb kommunikációt.

részletek

Alonso: Karrierem legjobb suzukai köre volt

Fernando Alonso, a McLaren versenyzője szerint a csapat számára szombaton a 14. hely volt a maximum, ezt pedig úgy érte el, hogy élete legjobb formáját hozta a Japán Nagydíj helyszínén, Suzukában.

részletek

Alonso: Motorcsere büntetés nélkül

Fernando Alonso pénteki napja motorcserével és a stabilitás ellenőrzésével telt a suzukai F1-es hétvégén – a McLaren pilótája felkészült a feladatokkal teli szombati harmadik szabadedzésre.

részletek

Alonso: Még a téli teszteknél tartunk

Fernando Alonso szerint a McLaren csak a téli tesztsorozatnál tart, ha a megbízhatósági és a teljesítménybeli problémákat vesszük alapul – a spanyol szerint még egy hosszú projekt kezdetén állnak.

részletek