DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Felújítás

Ötletek a konyha átalakításához

Szeretnéd felújítani a konyhád? Megérett már néhány bútor arra, hogy kicseréld? Kipróbálnál egy divatosabb stílust? Esetleg csak jó lenne valamilyen élénkebb színű fal a helyiségben? Ha bármelyik kérdésre is igen a válasz, akkor ez a cikk neked szól! Igyekeztünk hasznos ötleteket összegyűjteni azoknak, akik konyhafelújításba kezdenének.

részletek

A delfinezésen segít a szingapúri pályafelújítás

A hétvégén megrendezésre kerülő Szingapúri Nagydíj aszfaltcsíkja köztudottan egyenetlen és göröngyös volt, így a pályának három szakaszát is újraaszfaltozták a delfinezés csökkentése érdekében.

részletek

Így változik a tempó a felújított spái pályán

Lassabb, mégis gyorsabb lesz a belga versenyhelyszín. A 20 év után lecserélt aszfalt sokkal jobb tapadást biztosít, ezért a tavalyinál lomhább 2022-es autók köridővesztése a megszokottnál kisebb lesz. A leghíresebb kanyar, az Eau Rouge pedig padlógázas marad.

részletek

Így halad Spa korszerűsítése – ez fog változni

Spában már javában zajlik a pálya és a lelátok korszerűsítése, az alábbi képek pedig megmutatják, milyen fázisában tart a munka. Azt is összeszedtük, mi változik a pályán jövőre.

részletek

Felújítás változtathatja meg Albert Park vonalvezetését 2021-re

Ha minden a tervek szerint alakul, 2021-re nemcsak az autók külseje, de az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Albert Park is megújulhat. Újraaszfaltozás és némi vonalvezetés-módosítás is lehetséges.

részletek

A kormánymű felújításával kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdések

A kormánymű az autó egyik legnagyobb terhelésnek kitett alkatrésze, hiszen az úthibákból eredő erőhatások jelentős része a kormányrendszeren csapódik le. Azonban ez egy igen komplex szerkezetet, amelynek javítását vagy felújítását kimondottan erre szakosodott műhelyek tudják csak biztonsággal elvégezni. Az alábbiakban abban próbálunk segíteni, hogy a kormánymű esetlegesen előforduló hibái könnyebben felismerhetők legyenek.

részletek

Eurótízmilliók kellenek Monzának - sürgősen

A pálya tulajdonosa, az olasz autóklub a megnyitás századik évfordulójára, 2022-re szeretné alaposan rendbeszedni Monzát, ehhez viszont komoly összegekre lenne szüksége, ráadásul a lehető leghamarabb, hogy előnyösebb pozícióból kezdhesse a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat.

részletek

2017 őszén folytatódik a Hungaroring felújítása

Az idei újraaszfaltozást követően további fejlesztések várhatók a mogyoródi pályán, amely során többek között új főépületet is kap az F1-es Magyar Nagydíjnak több mint 30 éve otthont adó létesítmény.

részletek