DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 11. hétfő

FP3

Így zajlott a Bahreini Nagydíj harmadik szabadedzése

Következik a szezonnyitó hétvége utolsó szabadedzése. Képes-e a péntekinél nagyobb tempóra a Red Bull és a Ferrari, esetleg folyatódhat az Aston Martin csodája? Élő közvetítésünkből kiderül!

részletek

Ez volt a harmadik edzés Suzukában

A három évnyi szünet után visszatérő Suzukában először láthatunk szárazpályás akciót a harmadik gyakorláson. Kövessétek velünk a legfontosabb eseményeket!

részletek

A Szingapúri Nagydíj esős harmadik edzése

Szombaton megérkezett az eső Szingapúrba: nagy kérdés, milyen körülmények jellemzik majd az utolsó edzést és időmérőt. Szövegesen, képekkel közvetítünk az eseményekről.

részletek

Verstappen a leggyorsabb az időmérő előtt

A Red Bull címvédője tudott az élen zárni az utolsó szabadedzés során Monzában. A holland pilóta mögött Charles Leclerc és Sergio Perez is jelentősebb hátrányban zárt.

részletek

A harmadik edzés történései Dzsiddában

A péntek éjszakai hosszas tanácskozás után folytatódhat a Szaúd-arábiai Nagydíj. Folytatódik a Ferrari nagy formája is? Kövessétek szöveges-képes élő közvetítésünkkel.

részletek

ÉLŐ: A Monacói Nagydíj harmadik edzése

Megmarad-e a Ferrari edzéstempója szombaton is? Talán ez a legtöbbeket érdeklő kérdés az utolsó szabadedzést megelőzően. Szöveggel-képekkel tudósítunk az eseményekről.

részletek

Így uralta a Mercedes a harmadik edzést (is)

Még egy szabadedzést teljesít a mezőny szombaton délelőtt az időmérőt megelőzően Szocsiban, ahova jelentős számú közönséget engednek be. Szövegesen közvetítünk az eseményekről.

részletek

A Belga Nagydíj harmadik edzése

A két pénteki tréninget a Ferrari besöpörte: szombaton délben egy harmadik, 60 perces tét nélküli felkészülés áll még a mezőny rendelkezésére, melyről a Formula.hu élő közvetítésben számol be.

részletek

Nincs más megoldás az olaj feltakarítására

Szürreális perceket hozott a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése, amikor a korábban kifolyt olajra szórt cementporon áthajtottak a pilóták és hatalmas porfelhőt húztak maguk után.

részletek

Hamilton csak ezredekkel Verstappen előtt

Rendkívül izgalmas kvalifikáció előtt állunk a Magyar Nagydíj szombati napján, a harmadik szabadedzésen Hamilton és Verstappen is megdöntötte a pályacsúcsot és a Ferrari sincs messze.

részletek

Iannone elképesztő tűzijáték után az élen, Dovizioso Q1-es

A suzukis a pénteki első edzés után újabb elsőséget szerzett a Sachsenringen, megelőzve Petruccit és Crutchlow-t. Rossi a negyedik, Marquez a hatodik, Dovizioso viszont nem fért be az első tízbe.

részletek

Az autó mellett az önbizalom is sérülhetett

Nico Rosberg nem éppen a dicséret hangján szólt Max Verstappenről. A szombati szabadedzés végén durván a falnak csapta autóját, ezzel pedig egy lehetséges győzelmet dobott el, már nem az elsőt.

részletek