DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 23. szombat

FP2

Ez történt az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén

Folytatódik a program Ausztráliában. Az első edzés elég kaotikusan alakult, a mostani gyakorlásba pedig akár az eső is beleszólhat. Kövessék velünk az eseményeket élőben!

részletek

Ocon az élen a tét nélküli edzésen

Jól szerepeltek az Alpine-ok a szombati második szabadedzésen, hiszen Esteban Ocon érte el a legjobb köridőt, Fernando Alonso pedig a negyedik helyen végzett. A mezőny többsége a gumikat próbálgatta.

részletek

Russell lett a második edzés legjobbja

A Pirelli tesztje miatt 90 percesre nyúlt edzésen a Mercedes fiatal brit pilótája futotta meg a legjobb időt Yuki Tsunoda és Esteban Ocon előtt, Charles Leclerc pedig összetörte a Ferrarit.

részletek

Ez történt a mexikói második szabadedzésen

A Pirelli tesztjének köszönhetően a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan itt is 90 perc áll majd a csapatok rendelkezésére a második szabadedzésen. Tartsanak velünk élőben!

részletek

Sainz zárt az élen a második edzésen

Nem sok változás történt az első szabadedzéshez képest. Ismételten egy Ferrari volt a leggyorsabb, ám javult a Red Bull, és meglepetésre Lando Norris is befért a legjobb öt közé.

részletek

Belga Nagydíj, második edzés

Visszatért nyári álmából a Formula-1, pénteken késő délután következik az újabb 60 perces körözés az átépített spái pályán – több élversenyző is rajtbüntetés tudatában gyakorol a folytatásra. Szövegesen közvetítjük az eseményeket.

részletek

Spanyol Nagydíj, a második edzés

A szezon hatodik versenyére az első komoly fejlesztési csomaggal érkeztek a mezőny csapatai. Az erőviszonyok változásáról árnyaltabb képünk lesz a péntek délutáni szabadedzés alapján.

részletek

Ez volt a Bahreini Nagydíj második edzése

Villanyfényben, a futammal megegyező körülmények közt folytatódik a szezonnyitó hétvége, így reálisabb képet kaphatunk az erőviszonyokról. Kövessétek szöveges-képes közvetítésünket!

részletek

A Monacói Nagydíj második edzése

Egy év kimaradás után visszatért a mezőny klasszikus helyszínre: Monte-Carlóban a hagyományokat követően csütörtök a szabadedzések napja. Szöveggel-képekkel közvetítünk a történésekről.

részletek

A Spanyol Nagydíj második edzése

Az ibériai dupla második felvonása a versenynaptár egyik már tradicionálissá vált helyszíne. Szöveges közvetítésünk a második 60 perces tréningről Barcelonából.

részletek

Hamilton az élen, Verstappen a nyomában

Tovább zajlott az adok-kapok a Portugál Nagydíj hétvégéjén a Mercedes és a Red Bull között. A második szabadedzésen Lewis Hamilton végzett az élen, de az előnye mindössze 0,14 másodperc volt.

részletek

Tökéletesen fut Stroll alatt az "átfestett Mercedes"

Nem csodálkozhatunk azon, hogy az erősen vitatott, a tavalyi Mercedesre kísértetiesen hasonlító Racing Pointnál jól érzi magát a tulajdonos fia. Silverstone-ban ezt edzéselsőséggel húzta alá.

részletek