Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

ExtremeE

Rosbergék nyerték az Extreme-E első versenyét

Johan Kristoffersson és Molly Taylor párosa ellentmondást nem tűrően győzték le a riválisokat és a sivatag kihívásait az Extreme-E történetének első futamán. Hansenéké a második, Loebéké a harmadik hely.

részletek

Hamilton és Rosberg csapata az Extreme-E szombati legjobbjai

Nico Rosberg és Lewis Hamilton csatája az Extreme-E-ben éledt újra! Egyelőre a két F1-es világbajnok csapata a leggyorsabb a sivatagban: Johan Kristofferssonék időbüntetése után Sebastien Loebék nyerték az időmérőt.

részletek

Az Extreme-E mezőnye: Button, Loeb és a többiek

A hétvégén startoló Extreme-E számos, az autósportban újszerű elemet tartalmaz, az viszont komoly fegyvertény, hogy a mezőny zöme „a régi”. A jól ismert, többszörös bajnok férfiakhoz ugyanennyi hölgyversenyző is társul.

részletek

Ne maradj le: MotoGP és Extreme-E a hétvégén

Új sorozat indul el ezen a hétvégén, a döntőt pedig magyar tv-n is élőben nézhetjük. „Mellette” a MotoGP is versenyzik – mutatjuk az előttünk álló napok, a húsvéthétvége programját.

részletek

Indul az Extreme-E: Minden, amit tudni kell a sorozatról

Ralikrossz-szerű harc különféle szakágak csúcsversenyzőivel és egyenlő esélyeket kapó hölgyekkel a klímaváltozás által leginkább sújtott terepeken, rengeteg újdonsággal és nézői beavatkozással. Startol az Extreme-E!

részletek

F1-es világbajnok is indul az Extreme-E-ben

Lewis Hamiltonhoz és Nico Rosberghez hasonlóan Jenson Button is elindítja saját csapatát az extrém szériában: ő azonban saját maga fog versenyezni az elektromos SUV-vel.

részletek

Rosberg: Soha többé nem fogok versenyezni

A 2016-os szezon világbajnoka elmondta, hogy esze ágában sem volt saját Extreme-E-csapata színeiben indulni a terepen, de egyébként sincsenek olyan tervei, hogy visszaüljön a volán mögé.

részletek

Rosberg: Elképesztő, amit Hamilton tesz a világért

A 2016-os világbajnok szerint Lewis Hamilton minden tiszteletet megérdemel teljesítménye miatt, de az is említésre méltó, amit a világot érintő problémákért tesz.

részletek

Íme, Hamilton és Rosberg csapatainak autói

Az Extreme-E nyitóeseményén többek között a két F1-es világbajnok alakulatának dizájnját is bemutatták, valamint kiderült, pontosan milyen helyszínekre látogat el 2021-ben az új sorozat.

részletek

Hamilton vezetni is akarja új csapata autóját

A hatszoros világbajnok saját maga is kezelésbe venné az Extreme-E számára kifejlesztett elektromos raliautót, amivel jövő év elején az X44 névre keresztelt versenycsapata rajthoz áll.

részletek

Hamilton versenycsapatot alapított

Az elektromos terepjárókat felvonultató Extreme-E sorozathoz csatlakozik a Formula-1-es világbajnok, méghozzá csapatfőnökként - istállója az X44 névre hallgat.

részletek

Különleges helyszíneken hívja fel az Extreme E a figyelmet a klímaváltozásra

2019 elején a Formula E atyja, Alejandro Agag bejelentette egy teljesen elektromos tereprali verseny életre hívását, amely az Extreme E nevet kapta. A 2021-ben induló bajnokságban kizárólag villany SUV-k állnak rajthoz a Föld legzordabb vidékein.

részletek
Olvastad már?