Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

ExtremeE

Északi-sarki Xprix: Grönlandra érkezik az Extreme E

Az Extreme E növeli a fordulatszámot! Az elképesztő al-ulai, szaúd-arábiai nyitány, valamint az igazi technikai kihívást jelentő, a Retba-tó partján megrendezett szenegáli futam után a látványos off-road autóverseny-sorozat augusztus 28-án és 29-én Grönland végtelen jégvilágában folytatódik.

részletek

Rosberg: Nem kellett volna kritizálnom Totót

Nico Rosberg most tapasztalja meg, hogy milyen is a csapatfőnök munkája, így visszagondolva másképp értékeli Toto Wolff akkori döntéseit - nehéz megtalálni az egyensúlyt, de élvezi.

részletek

Indy 500 és MotoGP a hétvégén: ne maradj le!

Vasárnap rendezik a világ egyik leghíresebb autóversenyét, de nézhetünk még a tavasz utolsó napjaiban MotoGP-t Mugellóból, TCR-t a Paul Ricard pályáról és Extreme-E-t Szenegálból – itt a program.

részletek

Rosbergnek még furcsa, hogy ő dirigál

Már legelső versenyét megnyerte csapattulajdonosként az Extreme-E-ben Nico Rosberg. Az F1-es világbajnoknak azonban még szoknia kell, hogy most ő az, aki a versenyzőkkel való bánásmódért felelős.

részletek

Rosbergék nyerték az Extreme-E első versenyét

Johan Kristoffersson és Molly Taylor párosa ellentmondást nem tűrően győzték le a riválisokat és a sivatag kihívásait az Extreme-E történetének első futamán. Hansenéké a második, Loebéké a harmadik hely.

részletek

Hamilton és Rosberg csapata az Extreme-E szombati legjobbjai

Nico Rosberg és Lewis Hamilton csatája az Extreme-E-ben éledt újra! Egyelőre a két F1-es világbajnok csapata a leggyorsabb a sivatagban: Johan Kristofferssonék időbüntetése után Sebastien Loebék nyerték az időmérőt.

részletek

Az Extreme-E mezőnye: Button, Loeb és a többiek

A hétvégén startoló Extreme-E számos, az autósportban újszerű elemet tartalmaz, az viszont komoly fegyvertény, hogy a mezőny zöme „a régi”. A jól ismert, többszörös bajnok férfiakhoz ugyanennyi hölgyversenyző is társul.

részletek

Ne maradj le: MotoGP és Extreme-E a hétvégén

Új sorozat indul el ezen a hétvégén, a döntőt pedig magyar tv-n is élőben nézhetjük. „Mellette” a MotoGP is versenyzik – mutatjuk az előttünk álló napok, a húsvéthétvége programját.

részletek

Indul az Extreme-E: Minden, amit tudni kell a sorozatról

Ralikrossz-szerű harc különféle szakágak csúcsversenyzőivel és egyenlő esélyeket kapó hölgyekkel a klímaváltozás által leginkább sújtott terepeken, rengeteg újdonsággal és nézői beavatkozással. Startol az Extreme-E!

részletek

F1-es világbajnok is indul az Extreme-E-ben

Lewis Hamiltonhoz és Nico Rosberghez hasonlóan Jenson Button is elindítja saját csapatát az extrém szériában: ő azonban saját maga fog versenyezni az elektromos SUV-vel.

részletek

Rosberg: Soha többé nem fogok versenyezni

A 2016-os szezon világbajnoka elmondta, hogy esze ágában sem volt saját Extreme-E-csapata színeiben indulni a terepen, de egyébként sincsenek olyan tervei, hogy visszaüljön a volán mögé.

részletek

Rosberg: Elképesztő, amit Hamilton tesz a világért

A 2016-os világbajnok szerint Lewis Hamilton minden tiszteletet megérdemel teljesítménye miatt, de az is említésre méltó, amit a világot érintő problémákért tesz.

részletek