Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 27. szerda

Drift

Öt pilóta, aki már bizonyított

A drift az egyik legdinamikusabban fejlődő sport. A technikai újítások és fejlesztések folyamatosak, egyre több ügyes kezű pilóta kezdi meg a versenyzést a Drifting.hu versenyein. Az elmúlt években nagyon sok versenyző ért el fantasztikus eredményt. Kiválasztottunk öt pilótát közülük, akikkel most megismerkedhettek még jobban.

részletek

Oroszország nyerte az Autósport Játékokat

Kevés babért termett a magyar különítmény számára az idén debütált autósport-olimpián. A Rómában rendezett rendhagyó eseményen az oroszok bizonyultak a legjobbnak.

részletek

Drift Games – amikor a technika ördöge darabokra szed

Rekord számú nevező vágott neki az idei Drift Games-nek, melyet ezen a hétvégén rendezett meg a Drifting.hu csapata a minden ízében megújult máriapócsi Rabócsiringen. Volt egy olyan vendég azonban, akit senki sem hívott, mégis sok pilóta orra alá borsot tört: hát persze, hogy a technika ördögére gondoltam...

részletek

Drift Games – újratöltve

Drift Games… Vérre menő játék a drift pilóták között. Játék az idegekkel, játék a szögekkel, játék a technikával. Ehhez az izgalmas, semmivel sem összetéveszthető játékhoz biztosítja 2019. május 11-12-én a Béres Szabolcs fővezér által vezetett hadsereg a legjobb „feltételeket”, hogy a nézők nagy örömére a pilóták méltó körülmények között mérhessék össze ismét a tudásukat.

részletek

Versenypályára jön a majális

A tavasz eljöttével ismét megrendezésre kerül a szezon első nagyszabású rendezvénye a dióspatonyi Slovakia Ringen, ahol idén is a munka ünnepén gyűlik össze a benzingőzt imádó nagyközönség.

részletek

Újra itt az autós-motoros majális!

A tavasz eljöttével ismét megrendezésre kerül a szezon első nagyszabású rendezvénye a dióspatonyi Slovakia Ringen, ahol idén is a munka ünnepén gyűlik össze a benzingőzt imádó nagyközönség.

részletek

Áprilisban újra Drifted.hu Sebesség Fesztivál!

Nem csak nemzetközi, hanem hazai szinten is megkezdődik az autósport-szezon. Itt a tavasz, ennek pedig mi sem lehetne nyilvánvalóbb jele, mint a dübörgő motorok és az induló szabadtéri autós rendezvények.

részletek

Világhírű drifter teszi próbára az új Suprát

A világhírű japán profi drifter, a sportág egyik legjobbjának tartott Daigo Saito vezeti majd a vadonatúj Toyota GR Suprát a rangos Monster Energy D1GP All Star Shoot-out rendezvényen. Saito az egyetlen aki a világ két legfontosabb driftsorozatában, a D1 Grand Prix-ben és a Formula Driftben egyaránt bajnoki címet tudott szerezni, így izgalmas lesz látni, mit kezd majd a 17 év után visszatérő Toyota legendával.

részletek

Valentino Rossi és Marc Marquez elbújhat emellett a sofőr mellett

A videón látható sofőr úgy látszik, nagyon megörült a hónak, és gondolta, kimegy kicsit driftelgetni. Be is dőlt a kanyarban, mint ahogy az igazán profi motorosok szokták. Igen ám, na de emberünk autót vezet...

részletek

Driftelve hajtott fel az autópályára a sofőr

Nyilván úgy érezte, hogy jó móka lenne mindezt kipróbálni az esős aszfalton – persze szabálytalan, szóval senki se csinálja utána!

részletek

Ford Transitok akcióban: driftverseny kisteherautókkal

Ötlet a Tokyo Drift esetleges újabb változatához - ez már nehezebb fokozatnak tűnik...

részletek

Elsőként driftel végig a Nürburgringen egy 900 lóerős Mustang RTR

A “Zöld Pokolként” ismert, legendás németországi Nürburgring Nordschleife versenypálya egyike a kötelező úticélnak a világ autóbolondjai számára. Ez a pálya még a tapasztalt pilóták számára is kihívást jelent.

részletek
Olvastad már?