Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Daytona

Elnöki ügy lesz a NASCAR szezonnyitója

16 év után először teszi tiszteletét az Egyesült Államok mindenkori elnöke, esetünkben Donald Trump, a NASCAR daytonai szezonnyitóján. Ezzel komoly óvintézkedések is járnak a versenyen, illetve annak környékén.

részletek

Zanardi olyan jól ment, hogy visszavárják

Alex Zanardi kapcsolata legendásan remek a BMW-vel. Daytonai kirándulásán ismét bizonyított az olasz, hogy változatlanul versenyképes, a német gyártó pedig tárt karokkal várja vissza.

részletek

Máris kiszállhat a WEC-ből a BMW

Amerikában gyakorlatilag egyeduralkodók, most a daytonai 24 óráson is kategóriagyőzelmet arattak, a WEC-ben viszont nem éppen a számításik szerint alakulnak a dolgok. Lehet, hogy nem is maradnak sokáig.

részletek

Így teljesítettek Daytonában a volt F1-esek

Fernando Alonso egészen kitűnő produkciójától hangos a sajtó a daytonai győzelem óta. Akadtak azonban más, egykori Formula-1-esek is, akik szintén remekeltek az eső miatt lerövidített 24 óráson.

részletek

Daytona: Alonso lemondott volna a győzelemről

Posztapokaliptikus körülményekről számolt be a daytonai 24 órás egyik győztese, Fernando Alonso, aki a káoszt okozó esőben jobban vágyott a megszakításra, mint a futamgyőzelemre.

részletek

Alonso: Minden kört túl kellett élni

A daytonai 24 óráson néha lehetetlenek voltak a körülmények, a győztes csapat tagjaként Fernando Alonso beszélt erről - nagyon büszke arra, amit elértek, óriási munka van benne.

részletek

Alonsóék nyerték a daytonai 24 órás káoszt

A Cadillacet vezető spanyol az utolsó pillanatban előzte meg Felipe Nasrt az esőáztatta versenyen. Pastor Maldonado kategóriát nyert, Alex Zanardiék problémákkal szembesültek.

részletek

Alonso: Schumacher sem részesült ilyen búcsúban

Fernando Alonso a 11. helyen fejezte be utolsó Formula-1-es versenyét, és nem győzte megköszönni a sok szeretet, amit kapott a hétvége során. Szerinte még Schumachernek sem volt része ilyen búcsúban.

részletek

F1-esek a jövő évi Daytona 24 óráson is?

Több egykori és jelenlegi Formula-1-es versenyző vett részt múlt hétvégén a híres, Daytona 24 órás versenyen. Úgy tűnik, már 2019-re is elkezdték csábítani a pilótákat.

részletek

Strollnak nem szándéka Alonso útjára lépni

Két aktív F1-es versenyző is részt vett a hétvégi 24 óráson Daytonában: Lance Stroll azonban elhatárolja magát attól, hogy idény közben is induljon a világbajnokságon kívül, például Le Mans-ban.

részletek

Alonsónak jobb módszere van a konditeremnél

A hagyományos biciklizést és edzőtermezést a daytonai 24 órás váltotta ki a spanyol felkészülésében, aki arra is célzást tett, hogy előbb-utóbb újabb egynaposon fog felbukkanni.

részletek

Alonso megijedt, amikor elszálltak a fékek

Fernando Alonsót nem egy tipikus ijedős fajtának ismertük meg eddigi karrierje során. A daytonai 24 órás versenyen viszont megrémült, amikor óriási sebességnél elment a fékje.

részletek
Olvastad már?