DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Daytona

Káoszt okoz Daytonában Brad Pitt forgatása

Egyes versenyzők – köztük Jenson Button – éjszaka nem tudtak aludni, mást nem engedtek a lakókocsijához. Az Apexként emlegetett F1-es film forgatása a tényleges versenyzők életét nehezíti meg.

részletek

Norris nem fél Verstappentől, új ferrarisok – szombati F1-es hírek

Norris a McLarennel akar nyerni, nem haladnak a Sainz–Ferrari egyeztetések, extrém döntött kanyar Madridban, Neuville vs. Ogier csata, összetört safety car Daytonában.

részletek

Pitwall: Mercedes és McLaren – a Red Bull idei kihívói?

Allison marad, festést villantott a McLaren, még nincs új neve az AlphaTaurinak, véget ért a Dakar, jön Daytona: előző heti hírösszefoglaló a Pitwallban.

részletek

Körrekord Daytonában, Cadillac a pole-ban

Pipo Derani minden rekordot megdöntött a Daytonai 24 órás időmérőjén, ráadásul egy másik Cadillac állhat fel mellé az első sorba.

részletek

Dakar, Monte, Daytona: milyen autósport-események várnak ránk télen?

Mrá december végén elrajtol az Africa Race, de jön a Dakar, jön a Monte-Carlo Rali, jön a daytonai 24 órás, és jön a Formula-E szezonnyitója is.

részletek

Magnussenék defektdrámával bukták el a győzelmi esélyt Daytonában

Elképesztő izgalmakat és drámai végjátékot hozott a Daytonai 24 órás: még az utolsó percekre fordulva is több egység volt esélyes a győzelemre – végül Alexander Rossi ünnepelhetett az ex-F1-esek közül.

részletek

Elnöki ügy lesz a NASCAR szezonnyitója

16 év után először teszi tiszteletét az Egyesült Államok mindenkori elnöke, esetünkben Donald Trump, a NASCAR daytonai szezonnyitóján. Ezzel komoly óvintézkedések is járnak a versenyen, illetve annak környékén.

részletek

Zanardi olyan jól ment, hogy visszavárják

Alex Zanardi kapcsolata legendásan remek a BMW-vel. Daytonai kirándulásán ismét bizonyított az olasz, hogy változatlanul versenyképes, a német gyártó pedig tárt karokkal várja vissza.

részletek

Máris kiszállhat a WEC-ből a BMW

Amerikában gyakorlatilag egyeduralkodók, most a daytonai 24 óráson is kategóriagyőzelmet arattak, a WEC-ben viszont nem éppen a számításik szerint alakulnak a dolgok. Lehet, hogy nem is maradnak sokáig.

részletek

Így teljesítettek Daytonában a volt F1-esek

Fernando Alonso egészen kitűnő produkciójától hangos a sajtó a daytonai győzelem óta. Akadtak azonban más, egykori Formula-1-esek is, akik szintén remekeltek az eső miatt lerövidített 24 óráson.

részletek

Daytona: Alonso lemondott volna a győzelemről

Posztapokaliptikus körülményekről számolt be a daytonai 24 órás egyik győztese, Fernando Alonso, aki a káoszt okozó esőben jobban vágyott a megszakításra, mint a futamgyőzelemre.

részletek

Alonso: Minden kört túl kellett élni

A daytonai 24 óráson néha lehetetlenek voltak a körülmények, a győztes csapat tagjaként Fernando Alonso beszélt erről - nagyon büszke arra, amit elértek, óriási munka van benne.

részletek