DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

CyanRacing

Priaulx távozik a WTCR-ből

Björk, Muller és Ehrlacher marad a Cyan Racing Lynk & Co versenyzője, a háromszoros világbajnok Andy Priaulx azonban önszántából elhagyja a bajnokcsapatot 2020-ban.

részletek

Muller nyert, Michelisz 4., karnyújtásnyira az összetett elsőség

Miután ő végzett legelőrébb a kínai WTCR-hétvége szombati időmérőjén az összes rivális közül, Michelisz Norbertnek jó esélye volt, hogy akár még a bajnoki éllovas Esteban Guerrierire is komoly nyomást helyezzen.

részletek

Idén először Muller a pole-ban, Michelisz 4.

Bár nem ő indulhat az élről, jól alakult Michelisz számára a ningbói WTCR-hétvége szombat hajnali időmérője: a magyar a 4. helyről rajtolhat, megelőzve minden összetett riválisát, köztük Esteban Guerrierit is. Yvan Muller idén először indulhat pole-ból.

részletek

WTCC: Yvan Muller a Volvóhoz igazolt

A négyszeres világbajnok WTCC-pilóta tavaly ugyan bejelentette visszavonulását a bajnokságból, távozása azonban mégsem teljes körű, hiszen a Volvo ettől a szezontól kezdve fejlesztőpilótaként számít majd rá.

részletek

Bemutatta 2017-es felállását a Volvo WTCC-csapata

A Volvo először tavaly indult teljes gyári támogatással a Túraautó-világbajnokságban, és a 2016-os kettő helyett idén már három S60-ast állítanak csatasorba - egy versenyző távozott, kettő pedig érkezett az alakulathoz.

részletek

WTCC-Exkluzív: "Nem vagyunk olyan amatőrök, mint amilyennek kinézünk"

A Túraautó-világbajnokság mezőnye idén új gyártóval bővült: a korábban vendégszereplő Volvo két 100%-os gyári támogatású autóval vág neki a 2016-os szezon küzdelmeinek. Pilótáik, a hét svéd/skandináv bajnoki címen osztozó Fredrik Ekblom és Thed Björk az évad első versenye előtt nyilatkoztak a Formula.hu-nak.

részletek

Sikeres felkészülést zárt a Volvo

A svédek jövő héten hivatalosan is bemutatkoznak a közönségnek, addig is otthon, a knutsporti pályán készültek 2016-ra - a teszttel mindkét pilóta elégedett volt.

részletek