Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 22. hétfő

Csapatutasítás

Hülkenberg csapatutasítás miatt mérges

Mindenki a látványos, Hamilton-Vettel csatáról és a kétes megítélésű büntetésről beszél a Kanadai Nagydíj után, pedig a Renault-nál is zajlik az élet, Hülkenberget visszafogta a csapat a futam végén.

részletek

Leclerc eddig nagyot csalódott

Mercedes-uralom, csapatutasítás, ütközés, stratégiai és technikai hibák. Nem ilyen kezdésről álmodott a Ferrarinál Charles Leclerc, de úgy véli, a kemény munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.

részletek

A Ferrari Vettelt részesítené előnyben

Jelenleg kisebb gondja is nagyobb annál a vörös istállónak, minthogy csapatsorrenddel törődjön, de ha szükség lenne rá, a tapasztaltabb pilóta lenne a kedvezményezett, ő pedig Sebastian Vettel.

részletek

Brundle: A Ferrari megtörheti Leclerc-t

Martin Brundle, a Sky szakértője attól tart, hogy a Ferrari csapatutasításai megtörhetik Charles Leclerc-t, aki így egy sokra tartott tehetségből egy második számú pilótává válhat.

részletek

Az olasz sajtó már temeti Vettelt

Úgy tűnik, az általában kíméletlen olasz sajtónál elfogyott a türelem Sebastian Vettel felé. Mivel Kínában sem váltotta meg a világot a négyszeres bajnok, Leclerc-t követelik vezérpilótának.

részletek

Vettel nem válaszolt a kínos kérdésre

Sebastian Vettel kitérő reakciót adott a Kínai Nagydíjon történt csapatutasításra, amelynek köszönhetően ismét ő volt a kedvezményezett. Szerinte a média kiszínezné a szavait.

részletek

Rosberg: Jól döntött a Ferrari

A csapatutasítások szinte már a Formula-1 velejárói az elmúlt időszakban. Nico Rosberg szerint a Ferrari főnökei helyében ő is megpróbálta volna a sanghaji lépést, bár sajnálja Charles Leclerc-t.

részletek

Leclerc megérti a Ferrari döntését

Charles Leclerc kénytelen volt elengedni csapata utasítására Sebastian Vettelt, ami a dobogójába került. A monacói pilóta megmagyarázta a helyzetet, és elfogadta a Ferrari álláspontját.

részletek

Ezért szegült ellen Leclerc a Ferrari utasításának Bahreinben

A Ferrari pozíciója tartására szólította fel a versenyt majdnem megnyerő monacóit Bahreinben, aki ennek ellenére megelőzte csapattársát a futam korai szakaszában - a pilóta most elmagyarázta, miért tett így.

részletek

Leclerc szembement a Ferrari utasításával

Charles Leclerc szembement a Ferrari utasításával a Bahreini Nagydíjon, amit pont azelőtt kapott, hogy megelőzte csapattársát, Sebastian Vettelt, aki lerajtolta őt, de a monacói végül visszaelőzte.

részletek

Alesi tudta, hogy Leclerc másodhegedűsnek érkezik

A korábbi egyszeres futamgyőztes Jean Alesit egyáltalán nem lepte meg a Ferrari döntése, hogy (eleinte) Sebastian Vettelnek biztosítanak elsőbbséget az istállón belül, aki idén világbajnok lehet végre.

részletek

Hamilton fent, Bottas lent

Bár idén elképesztő balszerencse üldözte Valtteri Bottast, tagadhatatlanul gyengébb teljesítményt nyújtott, mint ötszörös világbajnok csapattársa. Hol ment el ennyire ez a szezon?

részletek
Olvastad már?