Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap

Csapatutasítás

Ferrari: 2020-ban is kell a csapatutasítás

Az idei szezonban sok kritikát kapott a Ferrari amiatt, hogy már az Ausztrál Nagydíjon csapatutasítást alkalmaztak, azonban Mattia Binotto úgy gondolja, erre szükség van a Ferrari érdekében.

részletek

Binotto: A Ferrari bármit is csinál, az nem jó...

A Brazil Nagydíjon összeakadt a Ferrari két pilótája, Sebastian Vettel és Charles Leclerc, ami után mindketten kiestek a versenyből. Binotto szerint bármit tesznek, az nem tetszik a közvéleménynek.

részletek

Vettel: Korábban sosem kedveztek nekem csapaton belül

Sebastian Vettel nyugalmasabb éveket követően idén komoly riválist kapott a Ferrarinál, mégsem aggódik a csapatutasítások miatt. 2013 után idén is ellenszegült már az előre megbeszélteknek.

részletek

Jordan: Hamilton jobb, mint Schumacher

Az egykori csapatfőnök meglehetősen megosztó véleménnyel állt elő a hét elején. Úgy véli, Lewis Hamilton jobb Michael Schumachernél, aki számos győzelmét annak köszönheti, hogy elengedték.

részletek

Vettel: Hibáztam, hogy ellenszegültem a csapatnak

Suzukában tájfun pusztít, a Ferrarinál viszont csendesedni látszanak a hullámok. Igaz, ez csak időleges, a következő időszakban bármikor újra kiéleződhet a Vettel-Leclerc vita, a német visszakozik.

részletek

FIA: Semmi gond a Ferrari csapatutasításával

Szocsiban a bokszkiállási stratégia mindent eldöntött. A Ferrari nyíltan csapatutasítást alkalmazott előre megbeszélt taktika alapján, az FIA-t ez nem zavarja. A Mercedes és mindenki ugyanígy tesz.

részletek

Bottas, Hamilton: Nem akarunk csapatutasítást

A tavalyi Orosz Nagydíj legemlékezetesebb pillanata volt, amikor az élen haladó Valtteri Bottast a csapat Lewis Hamilton mögé parancsolta, átadva a győzelmet a britnek. Nem akarnak ismétlést.

részletek

Rosberg: Vettel Barrichello szerepét játszotta

Az évad korábbi szakaszában Vettel volt a Ferrari csapatutasításainak kedvezményezettje, Belgiumban viszont úgy érezhette magát, mint régebben Rubens Barrichello – vízhordónak.

részletek

Wolff: Bottast valóban többször is háttérbe szorítottuk Hamilton miatt

A Mercedes csapatfőnöke elismerte, hogy Valtteri Bottas tavaly többször is szenvedhetett amiatt, hogy Lewis Hamilton érdekeinek előtérbe helyezése miatt meg sem kapta az igazi esélyt.

részletek

Leclerc: Tudom, hogy Vettel a kedvezményezett

A fiatal monacói érzi, hogy a Ferrari sokkal jobban megbecsüli a bahreini kitűnő produkciója óta, de tisztában van vele, hogy a csapat szemében jelenleg Sebastian Vettel az első, ő csak mögötte.

részletek

Hülkenberg csapatutasítás miatt mérges

Mindenki a látványos, Hamilton-Vettel csatáról és a kétes megítélésű büntetésről beszél a Kanadai Nagydíj után, pedig a Renault-nál is zajlik az élet, Hülkenberget visszafogta a csapat a futam végén.

részletek

Leclerc eddig nagyot csalódott

Mercedes-uralom, csapatutasítás, ütközés, stratégiai és technikai hibák. Nem ilyen kezdésről álmodott a Ferrarinál Charles Leclerc, de úgy véli, a kemény munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.

részletek
Olvastad már?