DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

Csapatutasítás

Retro – Massa balesete és porig alázása

Aligha létezik élő ember számára elátkozottabb dátum a naptárban, mint ami Felipe Massának július 25-e. 2009-ben, illetve 2010-ben is éppen e napon történt vele egy-egy rémálomba illő eset.

részletek

Nem érzik szükségét csapatutasításnak a ferrarisok

A bajnokság állásához képest fordított sorrendben állnak fel a rajtrácsra, a vb-éllovas csak a tizedik helyről indul, Charles Leclerc mégsem támaszkodna arra, hogy Carlos Sainz elengedi vasárnap.

részletek

Perez hisz benne, hogy harcolhat a vb-címért

Tisztázták a barcelonai csapatutasítást a Red Bullnál – jelentette ki a mexikói pilóta Monacóban, aki szerint az energiaitalosok teljes támogatását élvezi abban, hogy ő is a győzelmekért küzdhessen.

részletek

Perez: Azt mondták, vissza fogom kapni

Bár a csapat kettős győzelmének örült, érezhetően maradt némi keserű szájíz a Red Bull mexikóijában az F1-es Spanyol Nagydíj után – bár elismeri, hogy összességében Verstappen taktikája volt a jobb.

részletek

„Csapatutasításra van szükség a Ferrarinál”

A Scuderia korábbi pilótája, Eddie Irvine szerint Carlos Sainzt már most be kellene állítani Charles Leclerc mögé, mert ha a spanyol pontokat vesz el a monacóitól, nehéz lesz legyőzni Max Verstappent.

részletek

Sainz elmondta, mikor történhet csapatutasítás a Ferrarinál

A Scuderia spanyolja szerint egyelőre engedik őt és Charles Leclerc-t versenyezni egymással, s ez csak akkor fog megváltozni, ha az egyikük jelentősen elhúz a vb-összetettben a másiktól.

részletek

Vettel ellenzi a csapatutasítást, hagyná nyerni Perezt

A hétvége egyik fő témája, hogy adott esetben megfosztaná-e Sergio Perezt a Red Bull egy csapatutasítással saját közönsége előtt a győzelemtől, vagy sem. Vettel nem szólna bele.

részletek

Megfosztaná-e a Red Bull egy hazai győzelemtől Perezt?

Reális győzelmi esélyekkel érkezik a hazai versenyére a Red Bull-os, viszont a csapatnak elsősorban Verstappen vb-harcára kell koncentrálnia – előfordulhat-e csapatutasítás, ha Perez vezet Mexikóban?

részletek

Lesz-e csapatutasítás a Mercedesnél? „Vélhetően igen”

Bár Toto Wolff állítja, hogy előzetesen nem adnak ki utasítást Bottasnak, azt ő sem tagadta, hogy ha úgy alakulnak a szombati események, akkor aligha nyerheti a finn a monzai sprintet.

részletek

Bottas: Nem azért vagyok itt, hogy másokat elengedjek

A finn elismerte, hogy hamarabb is elengedhette volna más taktikán lévő csapattársát az F1-es Spanyol Nagydíjon – de azért a saját versenye mellett a Mercedes érdekeit is szem előtt tartotta.

részletek

A visszavonulás is megfordult Bottas fejében a csapatutasítás után

Máig fájó seb a Mercedes finnje számára a 2018-as Orosz Nagydíj – a Drive To Survive új évadjában azt is elárulta, még a kiszállás is felmerült benne akkor, nem akart több megaláztatást.

részletek

Ferrari: Egyenlő a két pilóta, de... lesznek csapatutasítások

Tavaly többször is összezördültek a pályán és azon kívül is a vörös istálló versenyzői. A csapatfőnök szerint egyenlő bánásmódban lesz részük, de bármikor jöhet egy-egy csapatutasítás.

részletek