Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Cowell

Nagy fejlesztések, kisebb gondok a Mercedesnél

Andy Cowell szerint jelentős fejlesztéseket hoznak a motorokkal kapcsolatban és jól is állnak ezzel, de azért kisebb gondokkal meg kell küzdeniük - igaz, az is baj lenne, ha ezek nem jönnének elő.

részletek

Todt: Az FE évtizedekre van az F1 szintjétől

Az FIA elnöke elképzelhetetlennek tartja, hogy az elektromos széria belátható időn belül az F1 fejére nőjön, elvégre az autóik fele akkora távot teljesítenek fele akkora sebességgel.

részletek

A Mercedes mérnöke a Hondát dicsérte

Andy Cowell erőforrásért felelős vezető szerint a japán motorszállító idén még a Ferrarinál is sokkal gyorsabb fejlődést produkált, amivel messze a mezőny fölé magasodik.

részletek

A Mercedes megtörné a Ferrari szombati uralmát

Az Ezüst Nyilak motorfejlesztési főnöke elismeri, a Ferrari idén jobb erőforrással rendelkezett, legalábbis a kvalifikációs tempót tekintve. Azon dolgoznak, hogy jövőre ebben is a vörösök elé kerüljenek.

részletek

Mercedes: Verstappen egész ügyes gyerek

Bár a Mercedes zsinórban hat megszerzett bajnoki címe kívülről sétagaloppnak tűnhetett, Andy Cowell elmondta, rengeteget fejlődött a többi gyártó, miközben körbeudvarolta Max Verstappent is.

részletek

A régi motoroktól sokan halláskárosodást szenvedtek

Mikor a V6-os turbók megérkeztek a Formula-1-be, sokan nem voltak elragadtatva a motor hangjától, azonban Andy Cowell, a Mercedes erőforrás részlegének vezetője elmondta, miért jobb a jelenlegi motor.

részletek

Abiteboul: A Renault a legerősebb, a Mercedes a leggyengébb motor

A francia csapatfőnök merész állítása szerint a Renault az évad közben már az élre került motorerőben, a korábban domináló Mercedest pedig a Ferrari és a Honda is megelőzte 2019-ben.

részletek

Ezeket érdemes tudni az új Mercedesről

James Allisonék elmagyarázták, hogy miben más az idei autó a tavalyinál, hogy mire figyeltek és hogy min próbáltak meg javítani - azt is elárulták, hogy már több mint egy éve dolgoztak ezen.

részletek

Visszafelé halad a Formula-1?

Lehet, hogy a száguldó cirkuszban mindenki mindenki ellen van. Az aerodinamikai változások terén a csapatok egymás ellen, a 2021-es tervezeteknél pedig a gyártók a szurkolók ellen.

részletek

Mercedes: Nincs felső határa a hibrideknek

Hiába csiszolgatják ötödik éve ugyanazokat az F1-es erőforrásokat a világ legjobb mérnökei, a címvédő gárda technikai igazgatója szerint kimeríthetetlen potenciál rejlik ezekben a motorokban.

részletek

Hogyan lehet még jobb? Így gondolkodnak a Mercedesnél

Toto Wolff, James Allison és Andy Cowell is elmondott egy-két dolgot arról, hogy milyen filozófia szerint dolgozik az F1-et évek óta uraló istálló - a kockázatvállalás a fejlődés egyik titka.

részletek

A Mercedes félelmetes „parti” módját emlegeti Hamilton

Míg egyes motorgyártók már az évi négy erőforrás felhasználását tervezik, a Mercedes három egység mellett akar teljesítményt növelni. Időmérőn várhatóan ismét nagyot tudnak majd tekerni a teljesítményen.

részletek
Olvastad már?