Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 25. hétfő

Célok

Leclerc: Nincs konkrét célkitűzésem elsőre

Kiemelt figyelem övezi a rendkívül fiatal Charles Leclerc ferraris debütálását. A tavaly az Alfa Romeóval brillírozó monacói a legtöbbet akarja kihozni magából a hétvégén, de nem határoz meg célt.

részletek

Red Bull: Legalább öt győzelem és a világbajnoki cím

A barcelonai tesztek ismeretében még jobban megnőtt a bizalma a Red Bull főtanácsadójának. A Honda-motor teljesítményét látva legalább öt futamgyőzelmet céloz meg idén és a végső elsőséget.

részletek

Hamiltont nem is érdekli a Tripla Korona

Két Formula-1-es világbajnoki címmel, a monacói és a Le Mans-i 24 óráson aratott győzelmével a tarsolyában készül Fernando Alonso Indianapolis meghódítására. Hamilton nem készül ilyesmire.

részletek

Renault: Nem csak megörököltük a negyedik helyet

A francia gyártót olyan megjegyzések érik, hogy a Force India tulajdonosváltása, valamint a Haas többszöri diszkvalifikálásának köszönheti csak év végi negyedik helyét. Az istálló ezt erősen cáfolja.

részletek

Vettel: Minden versenyt meg akarok nyerni

Sebastian Vettel a legkevésbé sem mondott le az idei világbajnoki cím megszerzéséről, bár lemaradása már negyven egység Lewis Hamilton mögött. Zsinórban aratna hat futamgyőzelmet.

részletek

Óvatos, de nagyot léphet előre a Haas

Bár Lewis Hamiltont is lenyűgözte a Haas kitűnő teszteredménye, az istálló mégis visszafogottan várja a 2018-as szezont. A rendszeres Q3-as szereplést viszont feltétlenül elérhetőnek tartják.

részletek

Magnussen elárulta a Haas céljait

Kevin Magnussen, az amerikai istálló pilótája arról beszélt, mit vár el csapatától a 2017-es szezonban. A dán elmondta, min kell javítani a jobb teljesítmény eléréséhez.

részletek

Ez a Renault célja az idei szezonban

Az enstone-i F1-es istálló sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint a tavalyi szezonban, konstans a pontszerzésért harcolnak, ezért joggal vélik úgy, hogy lesz ez még jobb is az előttük álló hónapokban.

részletek
Olvastad már?