DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Borkovic

Exkluzív: Mi áll Borkovic eltiltásának hátterében?

A TCR Európa-kupa versenybírói olyasmit léptek, ami nagyon ritka bármilyen autósportban: ismétlődő agresszív magatartására hivatkozva az egész szezontól eltiltották Dusan Borkovicot. A pilóta felesége is részese volt az eseményeknek, a formula.hu-nak elmesélte a saját verzióját.

részletek

2018 túraautós botrányhőse már bánja a verekedést

A teljes tavalyi autósportos szezon egyik legnagyobb balhéját hozta a TCR Európa-kupa monzai hétvégéje, ahol a szerb Dusan Borkovic az öklével vetett véget egy szóváltásnak. Erről is kérdeztük a Hungaroringen.

részletek

Verekedés a TCR-ben, áll a bál, kizárták Borkovicot

Egy a pályán történt incidens miatt a két bajnokesélyes tábora összeszólalkozott egymással a TCR Europe-ban. Tettlegességre is sor került, Dusan Borkovic a rendőrségen kötött ki, és terhes feleségét is bántották. De ki ütött először?

részletek

Halálfélelme van, a kiszállást fontolgatja a BoP-rendszer miatt Borkovic

Rengeteg kritikát kapott már a múltban is, az idei évben meg aztán végképp a TCR-szabályok szerint működő túraautós-sorozatok esélykiegyenlítő rendszere. Dusan Borkovic most mindenkinél messzebbre ment, a sorozatból való kiszállás gondolata is megfordult a fejében.

részletek

Dobogóval zárta első ázsiai versenyét a B3 Racing

A hétvégén Thaiföldre látogatott a TCR International Series mezőnye, ahol a B3 Racing Team három pilótája ismét remek eredményeket értek el. Dusan Borkovic révén a dobogóra is felállhattak – az alábbiakban következzen a magyar csapat vasárnapi beszámolója.

részletek

B3 Racing: Sok előrelépéssel búcsúzunk Estoriltól!

Igazi hullámvasút volt ez a hétvége. Legjobb idő, pole pozíció, hatalmas törés, rengeteg harc a pályán és emberfeletti csapatmunka - a B3 Racing eseménydús hétvégét zárt Portugáliában.

részletek

Kettős pontszerzéssel kezdett a B3 Racing Bahreinben

Az biztos, hogy egy percig nem adtuk fel és a legnagyobb küzdelemért járó trófeát mi kapnánk meg. Nem csak a két pilóta, hanem az egész csapat küzdött egész nap. Este Tassi Attila kocsijáért ma pedig, hogy holnapra újra rendbe legyenek az autók.

részletek

Az ETCC magyar bajnokcsapata a TCR-ben folytatja Borkovictyal

Az Európai Túraautó Kupa pontversenyének idei győztese, Dusan Borkovic maga jelentette be, hogy jövőre az új TCR sorozatban folytatja karrierjét, ahol vele együtt a B3 Racing is debütálni fog.

részletek

ETCC: Magyar-szerb győzelem után ráadás dobogó

Az első futamon aratott parádés rajt-cél győzelme után a fordított rajtrácsos második futamon a 8. helyről előretörve a 2. helyen hozta célba a B3 Racing SEAT-jét Dusan Borkovic a Paul Ricard-i ETCC-n.

részletek

ETCC: A magyar csapat rajt-cél győzelme

Bár magyar versenyző ezúttal nem vesz részt az ETCC Paul Ricard-i versenyhétvégéjén, ám egy magyar csapat igen, és a B3 Racing jelenlétét az első futamon egy pazar rajt-cél győzelemmel tudatosította.

részletek

ETCC: Ennyi balszerencse mára elég volt

Remélhetőleg a Zengő két ifjú tehetségét sújtó sorozatos csapások után Fortuna legalább Michelisz Norbinak megkegyelmez majd... Így is volt azonban magyar érdekeltségű győzelem Szlovákiában.

részletek

Sztárparádé az új gokartpálya megnyitóján

Celebek, autóversenyzők, szépségkirálynő-jeöltek, miniszter-államtitkár-polgármester és gokart – innen most tényleg semmi sem hiányzott. Megnyílt az Avalon Park Hell Kart & Event Centere.

részletek