DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

BAR

F1-Archív: Ecclestone Hitler miatt pácban

Felhördülést váltott ki az F1-vezér interjúja, Raikkönen még hisz a vb-címben, nem lesz versenyzői bojkott, Mercedesre vált a Lotus, Zandvoort újra nagydíjat rendezhet: ilyen híreket olvashattunk július 5-én 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Baumgartner újra pontot szerezne

Ütköznek a Mercedesek, Hartley lemond a Red Bull tartalékos posztjáról, Hill szerint Schumacher 2002 végén abbahagyja, lefoglalják a BAR-Hondákat: ezek voltak az F1 híre július 3-án.

részletek

F1-Archív: A Williams megszerezné Schumachert

De felszólították lemondásra a Ferrari világbajnokát a GPDA éléről, Kubica WRC2-t nyert, a BAR pedig egy nap alatt két teszten is leggyorsabb volt június 2-án. A nap hírei 1997 óta.

részletek

F1-Archív: A sérült Kubica vissza akar térni

A repülőszerencsétlenséget túlélő Coulthard versenyezni fog, a fellebbviteli tárgyalást várja a BAR, Lauda az újonc Hamiltont tippeli világbajnoknak: ezek voltak a nap F1-es hírei május 3-án.

részletek

Retro – Button karrierjének legjobb döntése

A 2000-es évek elejének legnagyobb brit F1-es reménysége egyértelműen Jenson Button volt, aki 2002-ben éppen ezen a napon tette meg Formula-1-es karrierje talán legfontosabb döntését.

részletek

Az egyik legmeglepőbb téli teszt

Időnként előfordul, hogy egy olyan csapat ér el meghökkentően jó eredményt a téli teszteken, ami előtte a fasorban sem volt. 2004-ben is erre volt példa, amit némileg az évad is igazolt később.

részletek

Formula-1-es autó 400 felett

A rajongók körében állandó témaként merül fel, milyen gyors is lehet maximum egy F1-es versenygép. Elérheti-e a 400 kilométer/órás sebességet? Azóta megkaptuk a választ: igen!

részletek

A Honda leghűségesebb versenyzője

Hatalmas nevek versenyeztek a száguldó cirkuszban Hondával az elmúlt évtizedekben. Legkitartóbb pilótájuk azonban kétségkívül Jenson Button, aki pályafutása felét a japánokkal töltötte.

részletek

Button legszebb pillanatai

Jenson Button végképp lezárta Formula-1-es karrierjét, elköszönt a McLaren istállótól. Szenzációs eseményekben nem szűkölködött hosszú pályafutása, ezeket idézzük most fel.

részletek

Nem sokra ment a győzelmi korszak után a Honda

1987 és 1991 között a Honda öt szezonon át előbb a Williams, majd a McLaren autóiban bizonyult verhetetlennek. Kétszer is visszatértek azóta, de igazából nem váltották meg a világot egyik esetben sem.

részletek

Egy félresikerült fogadás eredménye

Jacques Villeneuve nem volt a szerencse fia Belgiumban, de azt kevesen tudják, hogy egyik legnagyobb csattanását egy rosszul elsült fogadásnak köszönheti. A végeredmény: két teljesen leírt autó.

részletek

Most akkor Stroll a legrosszabb újonc?

A Kanadai Nagydíjon megszerzett 9. helye után Jacques Villeneuve a legrosszabb újoncnak nevezte Lance Strollt. Az ifjú kanadai azonban alaposan visszavágott honfitársának Bakuban.

részletek