Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

AvintiaRacing

Rossi féltestvére is a MotoGP-ben indulhat jövőre?

A pletykák szerint jó esély van rá, hogy a Moto2-es világbajnoki összetettet vezető Luca Marini ülést találjon magának 2021-re. Eközben a pénteken látottak újabb izgalmas misanói futamot ígérnek.

részletek

Zarcót máris előléptethetik a Ducatinál

Megbízható sajtóértesülések szerint valószínű, hogy a másfél év alatt négy márkánál is megforduló francia motoros jövőre már a bolognaiak első számú szatellit alakulatánál húzhatja a gázt.

részletek

MotoGP: Az utolsó hely is elkelt a rajtrácson

Az Avintia Racing az Aragóniai Nagydíj csütörtöki napján hivatalos közleményben jelentette be, hogy a karrierje során a Moto2-ben egy futamot nyerő Xavier Simeon lesz 2018-ban Tito Rabat csapattársa.

részletek

A MotoGP legmenőbb csapatbemutatója

Az új szponzor miatt immár Reale Avintia Racing névre hallgató alakulat az andorrai hegyekben prezentálta Hector Barbera és Loris Baz 2017-es versenygépét – amelyet egy helikopter szállított a helyszínre. Az eseményen az is kiderült, hogy a spanyol a múlt heti sérülése miatt kénytelen kihagyni a hétvégi katari tesztet.

részletek

Baz mégis eltörte a lábát, kihagyja Misanót

A silverstone-i rajt után Pol Espargaróval ütköző francia pilóta jobb lábában több törést is felfedeztek, így a szezon során másodszor kénytelen sérülés miatt kényszerszabadságot kivenni. Az Avintia Racing a Superbike-világbajnokság mezőnyéből talált helyettest a San Marinó-i Nagydíjra.

részletek

Közel 30G-s erőhatás érte Baz bal vállát

Az Avintia Racing francia pilótája, Loris Baz a múlt heti malajziai teszt második napjának elején szenvedett ijesztő balesetet, amelyet vélhetően a Michelin hátsó abroncsának meghibásodása okozott. Az Alpinestars adatai szerint csaknem 30G-s erőhatás érte a motoros bal vállát az első becsapódáskor: szerencséjére addigra már működésbe lépett a légzsák-rendszer.

részletek
Olvastad már?