Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

AutoGP

F1-es autókkal éledne újjá az Auto GP

A hányattatott sorsú Auto GP sorozat az elmúlt években többféle formában próbált életben maradni - sikertelenül. Legújabb ötletükkel azonban egy furcsa mezőnyt és új érdeklődőket vonzhatnak.

részletek

Ex-F1-es pilóta Kiss Pál Tamás volt csapatában

Antonio Pizzonia és a Zele Racing neve is jól ismert a magyar szurkolók számára – előbbi az F1-es Jaguar, illetve Williams istálló korábbi pilótájaként, utóbbi Kiss Pál Tamás volt csapataként. Idén egyesülnek.

részletek

Melyik a leggyorsabb sorozat az F1 után?

Miért csak a negyedik leggyorsabb együléses széria a GP2? Mekkora valójában az LMP-autók sebessége? Hol áll a DTM a formulaautós sorozatokhoz képest? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

részletek

Egyesül az AutoGP és Acceleration sorozat

A nagyon alacsony létszámú rajtrács miatt olvad össze Kiss Pál Tamás idei szériája a rivális FA1 bajnoksággal, amely eredetileg Magyarországra is ellátogatott volna.

részletek

Kiss Pál Tamás az AutoGP díjkiosztóján

Hazánk nemzetközi színtéren legeredményesebb formulaautó-versenyzője, Kiss Pál Tamás múlt héten családjával együtt meghívást kapott a Bologna Motor Show-ra, melynek keretében az AutoGP 2014-es év végi díjátadó gálájára is sor került. A magyar pilóta átvette 2. helyért járó serlegét.

részletek

Kiss Pál Tamás a következő lépcsőfokra készül

Az Auto GP idei sorozatának összetett második helyén végzett pilóta nem tudja, hogy mikor ül legközelebb versenyautóba, és azt sem, hogy az milyen lesz.

részletek

F1-es teszt lesz a jutalma az Auto GP győztesének

A következő szezon végén az Auto GP mezőnyének legjobbja F1-es autót tesztelhet jutalomként, emellett a sorozat költségcsökkentő változásokkal szeretné olcsó alternatívát kívánni a csapatoknak.

részletek

Kiss Pál Tamás egy 4. hellyel zárta a szezont

A japán-amerikai Shinya Michimi révén új futamgyőztest avatott az AutoGP a sorozat 2014-es szezonjának utolsó versenyén, Estorilban. Kiss Pál Tamás a negyedik lett, csapata, a Virtuosi pedig hajszállal lemaradt a bajnoki címről.

részletek

Kiss Pál Tamás nyert és behúzta a bajnoki második helyet

Idei harmadik győzelmét szerezte az AutoGP-ben Kiss Pál Tamás, és a másodikat a Virtuosi csapat színeiben, ezzel már a szezon utolsó versenye előtt bebiztosította bajnoki második helyét a sorozat idei összesítésében.

részletek

Kiss Pál Tamás volt a leggyorsabb az estorili időmérő edzésen

Idén először nyert időmérőt Kiss Pál Tamás az Auto GP portugáliai szezonzáró hétvégéjén. A bajnoki második helyét megőrizni készülő magyar pilóta mögött Vittorio Ghirelli és Antonio Pizzonia végzett.

részletek

Motorsporthétvége – Ne maradjon le semmiről!

MotoGP, DTM, WSR, F3, AutoGP, NASCAR – a motorsportok világában az F1 szünete ellenére is elég erős program lesz a hétvégén, most összefoglaljuk, mikor mit hol kell nézni.

részletek

A korábbi F1-es Pizzonia az Auto GP-ben versenyez a hétvégén

Formula-1-et is megjárt résztvevője lesz ezen a hétvégén az Auto GP-nek, amely Estorilban futja majd idei szezonzáróját. Antonio Pizzonia ugyanis visszatér az együléses autók világába.

részletek
Olvastad már?