Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

AndalúzNagydíj

Quartararóé a pole, Marquez visszalépett

Hiába volt Vinales a leggyorsabb, elvették az idejét pályaelhagyás miatt, így francia társa nyerte az Andalúz GP időmérőjét. Marquez egyetlen kör után kiszállt a Q1-ből, a futamon sem fog indulni.

részletek

Vinales a leggyorsabb, Marquez visszatért

A gyári csapat spanyoljának vezetésével ismét két yamahás zárt az élen Jerezben, de jól mentek a szatellit Ducatik és a KTM-ek is. Marquez motorra ült, de egyelőre csak a 20. helyen.

részletek

Váratlan hármas az élen a második edzésen

Meglepő eredménnyel zárult az Andalúz GP péntek délutáni tréningje, amelynek végén Takaaki Nakagami érte el a legjobb időt Johann Zarco és Pol Espargaro előtt. A Yamahák csak utánuk sorakoznak.

részletek

Kettős Yamaha-vezetés, remekelnek a KTM-ek

Maverick Vinales bizonyult a leggyorsabbnak az Andalúz GP első edzésén, megelőzve Valentino Rossit. Az igazi meglepetést viszont a KTM-ek szolgáltatták, három versenyzőjük is befért az első hatba.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Bár F1-es futamot ezúttal nem rendeznek, így sem fogunk unatkozni, hiszen a MotoGP-sek ismét Jerezben csapnak össze – mutatjuk a teljes programot a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Zöld jelzés: Marquez indulhat az Andalúz Nagydíjon

Két nappal a felkartörését követő műtét után a MotoGP-címvédő megérkezett Jerezbe, ahol már át is esett az orvosi vizsgálaton, amely után megkapta az engedélyt a hétvégi futamon való szereplésre.

részletek

Döbbenet: Marquez már a hétvégén versenyezne!

Sajtóhírek szerint a néhány napja felkartörést szenvedő nyolcszoros világbajnok fontolgatja, hogy egyetlen verseny kihagyása nélkül, már az Andalúz Nagydíjon újra ott legyen a mezőnyben.

részletek
Olvastad már?