Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

Alpine

Csak az Aston közleményéből értesült az Alpine Alonso távozásáról

Otmar Szafnauer, az Alpine csapatfőnöke állítja: nagyon közel jártak, hogy megállapodjanak a hosszabbításban a spanyollal. A szerződés időtartama jelenthette a fő bökkenőt a pilóta számára.

részletek

Nem frusztrált Ocon miatt Alonso

Végül a spanyol lett az erősebb Alpine nyolcadik helyezésével, de csapattársa megint csökönyösen ragaszkodott a kedvezőbb pozícióhoz. A kétszeres bajnok elégedett, de azért jobb eredményt várt a Hungaroringen.

részletek

Ocon: El kell kapnunk Landót

Az Alpine versenyzői elégedetten nyilatkoztak a Magyar Nagydíj időmérő edzését követően. Ocon Norris legyőzését, Alonso pedig a dupla pontszerzést tűzte ki célul a holnapi futamra.

részletek

Alonsót aggasztja a McLaren tempója

Az Alpine spanyolja elismerte: rendkívül gyorsnak tűnt pénteken a Hungaroringen a rivális wokingi alakulat. A kétszeres világbajnok ugyanakkor szintén jól érezte magát az autóban.

részletek

Alonso: Minden szabad ülés opció lehet 2023-ra

A kétszeres világbajnok nem zárta ki, hogy ő foglalja el Sebastian Vettel megüresedő helyét az Aston Martinnál: állítása szerint minden betöltetlen hely valós opció lehet számára a következő évre.

részletek

Ocon: Jó érzés lesz visszatérni Budapestre

Esteban Ocon már nagyon várja, hogy ismét hazánkban versenyezzen, hiszen tavaly a Hungaroringen szerezte meg karrierje első futamgyőzelmét. A francia pilóta elárulta, mindig is élvezte a pályát.

részletek

Alonsót nem fárasztotta ki a hőség: „A fiatal fiúk nem ilyen felkészültek”

A spanyol szerint meglepetés volt az Alpine tempója a Francia Nagydíjon: hatodik helyre hozta be hazai pályán az A522-t, amire előzetesen nem számítottak a csapatnál. És még a meleg sem merítette ki.

részletek

Alonso: Lando ideje elérhetetlen volt számunkra

Fernando Alonso szerint csapata nem vehette fel a versenyt a szenzációs teljesítményt nyújtó Lando Norrisszal az időmérőn, azonban bízik benne, hogy a holnapi versenyen fordul majd a kocka.

részletek

Ocon: Alapvető probléma van az autóval

Kiszámíthatatlanul viselkedik a francia pilóta szerint az Alpine alatta: egyik versenyen erősnek tűnik, máskor viszont még a tízbe sem jut be vele – a hazai időmérőn ez utóbbi jutott neki.

részletek

Alonso a 2023-as autó fejlesztését sürgeti

A spanyol világbajnok szerint csapatának nem szabad sokat várnia a jövő évi autó fejlesztésére való átállással, hiszen azzal jelentős hátrányba kerülhetnek riválisaikkal szemben.

részletek

Nincs garancia az Alonso-Alpine szerződésre

Fernando Alonso és az Alpine F1 Team szerződése 2022 végéig van érvényben. A spanyol versenyző szerint semmi sincs még kőbe vésve, folynak a tárgyalások.

részletek

Ocon a Mercedesek ellen harcolna

Nagyon bízik az Alpine új fejlesztéseiben Esteban Ocon, aki úgy érzi, talán végre elkaphatják a Mercedest. A francia pilóta tudja, hogy ehhez még sokat kell dolgozniuk, de úgy véli, jól haladnak.

részletek